arkadasimin eşini arayan kadin?

Kiz itiraf etmiş 2 sene once bitmis diye.

Kizin isi gucu yok da iki yil onceki iliski yasadigi birini evkenmesine ragmen halen ariyo. Siz de buna inandiniz. Ya cocuk mu kacti beyninize diycem cocuk inanmaz bunlara ne saf insanlar var

Kizin isi gucu yok da iki yil onceki iliski yasadigi birini evkenmesine ragmen halen ariyo. Siz de buna inandiniz. Ya cocuk mu kacti beyninize diycem cocuk inanmaz bunlara ne saf insanlar var
Canim kiz kendi diyor 2 sene diye

ADAM ETMEK ICIN EMEK verilen bi adammis yani belli ki eskiden capkinmis yoksa niye adam etmeye calissin. Kizin da cani yanmis saydirmis olabilir oyle birini tercih ediyosan bu kadarina katlanacaksin

Kizda henuz dogru duzgun tanimadigi adamla niye yatmis.arastirsaymis gecmisini.
Yahu arkadasiniz bu adami iyi taniyor ya hani, iyi tanidigi icin evlenmis ya, o zaman neden fikir alma ihtiyaci hissediyor. İyi tanimis evlenmis, hic kafasinda soru isareti olmasin. Nicin konu actiriyor size?

İnsanlar on yildan sonra hic taniyamamisim diyor. Siz ne biliyorsunuz adamin o kiza kendini ideal erkek gibi gostermedigini? Kendini cok anlayisli, guvenilir tanitmadigini?

Sizin arkadasinizin cok seviyor diye gercegi gormek istedigi sekilde gormeye hakki var da, o kizin iki yil once o iliskiyi yasarken aynisina hakki yok mu? Ki sizin arkadasiniz cocuk yapacak kadar gozunu karartmis. Belki o kizda o dort bes aylik sure zarfinca sevdi guvendi, arkadasinizin taktigi at gozlugunun bir baska modelini takti.

Ben niyeyse konu sahibinin konularina inanmiyorum

Canim kiz kendi diyor 2 sene diye
Ya adam kiza 2 senedir yuz vermese hakaret etse hala pesinde olur mu sence? Tabii ki telefonu karisi acinca oyle demistir olayin baslangicina gitmistir. Yoksa zaten oyle kabullenirdi kiz sinirlenmezdi evlenmesine. Demek ki gorusuyolarmis arada sirada bi umut varmis kizda evlenince soka girmis. Oyle her soylenen soz senet mi?

ya hanımefendi kadına üç kere falan gurursuz yazmıssınız kime göre neye göre gurursuz ? neyle belirlediniz bunu ? . aralarında olan hiç bişey bilmiyoıoosunuz bi kaç gün de sürmüş olsa bir vaat verilmese hiç bi kadın hakkımı helal etmiyorum demez iki sene durmus da birden ruyasında mı görmüş? neden hemcinsinize bu yaftayı yapıstırıyosunuz böyle oldukca daha cook yasanır bunlar. o adam eğer öyle bi şey olmasa derdi noluyo neden arıyo kac senelik mesele dur çözelim şunu rahatsız oluyorum derdi. feysi kapatmayı hattı kırmayı mı çözüm saymıs güldürmeyin . arkadaşınız olayları iyi yanıyla görmeye adamış kenidini eminim şu durumda bile onu seçmedi beni seçti bakın benimle evlendi diye seviniyordur.

Kızlar ya boşverin ne kendinizi yoruyorsunuz, adamı almış çocuğu yapcakmış adam gözünün önünde de gezse konu sahibi ve arkadaşı(?) aa kızda suc şöyle böyle diye adamı yağlayıp ballayacaklar. Ne olursa olsun adamı haklı görüyorlar bizimde destekleyip o kıza tüü kaka bu kız diye şeyler söylememizi istiyorlar. Kız adamla birlikte olduğunda arkadaşın bile yokmuş aklınız bi alsın bi şekilde kızı KUL-LAN-MIŞ bu adam. Kandırmış işte kızın ah etmesi çok normal. Hem ben sanmıyorum kızın 2 sene boyunca sineye çekip iki yıl sonra ayy şuna bir yazayım ahh edeyim diyeceğini. Ya adamla görüştüler oyaladı kızda öğrendi bir şekilde böyle ah ediyor yada başka bir şey var. Ben demiyorum kızlarda onla bunla yatsın kalksın! Ama şu adamları da bulunmaz hint kumaşı gibi yağlayıp ballamayın. Amann ne yazıyorsak sanki. Arkadaşına söyle bir an önce çocuk yapsın geç kalmışşşş.

bır kere şu yorumlar çok ilginç,ayrılınca hemen bırınımı bulmuş,bu lafı çok duyuyorum diğer konularda,ve ayrılınca bırını bulan bırını hemen at dıyorusnuz,pardon ama ayrılınca herkes birileriyle görüşebilir,5-6 aylık ayrılıkta falan denılınıyor,bu süreyi kım neye göre belirliyor,tuhaflık nerede,ayrılmış bitmiş,istediğini bulur,bu aldatma değil,

ya adam dese 2 yıl önce neyse de kadın kendi demiş iki yıl önce diye

bazen hiç tahmin etmediğimiz yada oyle değildir dediğimzi şeyler olabılıyor olmuyor mu hayatta

belkı kız yediremedi kendine tekrar bu kıza dönüp onla evlenemsine belkı kendını kıyasladı bn dha guzeldin gençtim ndn benı seçmedi diye vs.

burda çok konuda okumadık mı eşinin eski sevgilisinden tutun takıntı yapanlar

yani arkadaşlar herkes farklı düşünüyor ok , ama ortata her şeye ragmen kurulmuş bir aile var.

kadının aldatıldıgını bile düşünüyorsak bunu daha farklı bir dille anlatmak gerekmez mi ?

yani ateşe körükle gitmek gibi bir şey,daha yapıcı konuşabilriz bence

Ben genel yazılanlar gibi düşünmüyorum.bir kadın gayet de 2 yıl önce terkedildiği veya o dönemde kullanıldığını hissettiği için intikam almak adına arayıp yeni eşiyle olan huzurunu bozmak isteyebilir.ve kendince kendine yapılan haksızlığın intikamını almış olur.
Böyle kindar arsız umursamaz kadınların çokça var oldukları hatta azımsanamayacak kadar fazla oldukları fikri neden herkese garip gelmiş anlayamadım.
Ve birşey daha...bir kadın evli bir adamı ne olursa olsun aramamalı...en azından asil bir kadın aramaz.arayabiliyorsa kişiliği hakkında ufak da olsa bir fikir elde etmiş oluyoruz değil mi ? öyle kişilikte bir kadından da yukarıda anlattığım davranışı beklemek çok da saçma değil bence.

4 yıllık ılışkılerı var bu kız 2 sene once olmus yanı kıza bagırıp hakaret edecegıne kocasına hesap sorsun

İki insan evlenirken arada saklı gizli biryeşlerin kalmaması gerekir. var idiyse böyle bir kadın önceden arkadaşınıza söylemeliydi. Burada hata yapmış bu adam. Kız takıntı yaptı diyormuş, iyi de daha evvel hiç mi aramadı bu adamı? Hiç mi denk gelmemiş arkadaşınız kocasının mesajlarına telefon girdilerine vs.. Benim de eski sevgilimde vardı böyle bir takıntılı eski sevgilisi.. Devamlı arardı, mesaj çekerdi vs.. Bir süre sonra ben bile alışmıştım...

Bende bunu diyorum.kiz takıntı yapmis kiza vaat vermis olabolir ama yillar gecmis kiz tercih edilmedigi icin hirs yapmis iste.zaten ara ara kiz bu sekilde msj atiyormus

Arkadaşım kiza karsi olumlu dusunemez hangimiz olsak düşünürüz acaba?

Adam madem kizin takinti yaptigini düsünüyo niye tlfn numarasini degistirmiyo ? Yada evlenecegi kadina evlenmeden neden anlatmiyo böyle böyle bir durum var bak kiz bana kafayi takti habern olsn neden demiyor ? Adam hic de masum degil bence bosa arkadsn kiza takmasn ilk basta esinde arasin sucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…