Arkadaşımın eşiyle olan sorunları

yagmur0301

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
814
0
0
45
Diğer
Sorun arkadaşımın eşiyle ilgili. Arkadaşımın buraya üyeliği olmadığı için benim açmamı istedi. Aynı işyerinde çalıştığım bir arkadaşım var. Çok becerikli her işin üstesinden gelebilen biri. İki tane çocuğu var. Eşinin değişik huyları var. Bir bakmışsın kızı el üstünde tutuyo(gibi) bir bakmışsın en ufak şeye sinirlenip dövüyor. Geçenlerde sırf namaz kılarken televizyonun sesini kısmasını istediği için arkadaşımın koluna vurmuş ve morartmış. Tekrardan alkol almaya falan başlamış. Yılbaşında gitme istemediği halde türbanlı olan halde arkadaşımı içkili ortama götürmüş ve ordakilerin hepsi alkollüymüş onlarla oynayıp eğlenmedi diye yine dövmüş. Veee en son olay. Sabah işe geldim kız ağlıyo. Noldu dedim. Bana elindeki ilaç şişesini gösterdi. Bak dedi cebinde bunu buldum, dün il dışına gitti akşam geç geldi. Cebini karıştırdım bunu buldum. Gece kalkıp int. den baktım be için kullanıldığına dedi. Kızlar kadınlarda cinsel isteği artırmak için kullanılan bir damlaymış bu ve yarısı kullanılmış. Napim dedi arkadaşım, akşam al ilacını unutmuşsun diye önüne mi atayım yoksa mesaj atıp mı sorayım dedi. Sizce ne yapmalı. Bu arada yılbaşından beri konuşmuyolar.

Nasıl seylermis ark. yasadıkları sok oldum!
İlac sisesini önüne atması daha iyi olur' da, ya tekrar siddet uygularsa?
Arkadasınız ne diye cekiyor ki bu adamı? calısıyorda neden kurtulmayı düsünmüyor bu pis adam' dan?

Zaten şiddet göreceğinin farkında. Açıklama yapamayacak ve dövücek yine diyo. Neden çekiyo çünkü boşandığı zaman sığınabileceği bir ailesi yok. Babsı ölmüş annesi ve kızkardeşi ve abileri var. Yaşadığımız yer küçük ve arkadaşım buranın yerlilerinden boşanana pek sıcak bakmazlar burda ve en önemlisi çocuklar. Onlar için katlanıyo. Kendisi babasız büyüdüğü için zorluklarını biliyo

Acaba bu ilacı arkadaşınızda kullanmış olabilir mi diyecem ama başka bir şehirden geldiğinde cebinde bulmak pek manidar !

Namaz kılarken ses dolayısıyla karısını döven bir adam sonra içki içmeye başlıyor ve bu sefer içkili ortama uymadı diye şddet uyguluyor.Adam dengesiz bu çok belli.

Atarım o ilacı kafasına,çıkar giderim evden.O zaman görür dengesizliğinin bedelini

Namaz kılan eşi değil canım arkadaşım. Eşinden televizyonun sesini kısmasını istemiş oda vurmuş kıza.

Boşanacak, başka yolu yok. Ömür gider, dert bitmez. Başkalarının "boşandı" diye laf etmesi mi daha incitici, düzenli olarak aşağılanıp dayak yemesi mi? Çocuklar boşanan anne baba nedeniyle mi daha mutsuz olur, annelerinin dayağına ve aldatılmasına yıllarca şahit olmakla mı? Boşanacak, yolu yok.
Erkenden hastalık bulmak istemiyorsa, genç yaşta çocuklarını bırakıp öte dünyaya göçmek istemiyorsa boşanacak.

ilacı arkadaşına mı içiriyo yoksa gizli gizli. kadınlar içinmiş ya o geldi aklıma bi anda.yemeğine falan katıyodur belki damlayı.

aldığı maaş ne kadar?
kiraya çıksa,kalan parayla geçinebilir mi?
yada annesiyle bi eve çıksın annesi çocuklara bakar kendi çalışır,kocasınıda nafakaya bağlasın..
tek kurtuluşu boşanmak,aksi halde kendi gitmeden kocası onu kapı önüne koycak,gidişat öyle..
hı düzelir diye beklemesin,asla ama asla düzelmez

Arkadaşının durumu çok zor bence ilacı atsınn kafasına çıksın annesinin yanına çocuklarıda bıraksın evde tek başına kalsın bakalım gerizekalı ne yapıcakkk adi bu erkekler ya bir defa daha anladımmm

Asgari ücretle çalışıyo canım. Annesiyle zor çünkü annesi arada sırada bile bıraktığı zaman çocuklara bakmayı istemiyo. Hem annesinin hem kızkardeşinin eli boş olduğu halde 3 yaşındaki kızını kreşe vermek zorunda kaldı.

ilacı arkadaşına mı içiriyo yoksa gizli gizli. kadınlar içinmiş ya o geldi aklıma bi anda.yemeğine falan katıyodur belki damlayı.

Keşke öyle olsa ama arkadaşım ara ara ceplerini karıştırdığını söyledi, ve öyle olsa niye il dışından döndüğünde cebinden çıksn bilmiyorum ki

Arkadaşınız çalışıyor, maddi olarak kendine ve çocuklarına bakabilir.

Küçük yerde olması, sığınacak kimsesi olmaması v.s evet zor ama hiçbirşey onun yanında kalması kadar kötü olamaz.

Uymuyorsa hayat tarzları, adamın değişmeye niyeti yoksa, neden kendi ömründen çalıyor.En azından çocuklarını geröekten düşünüyorsa ayrılmalı eşinden.

Bunu kolay söyleyenlerden değilim; fakat burada anlattıklarınız insanlık dışı..Bunu yaşamaya mecbur değil.

Buraya yazdıklarım bir kısmı canım. Eşi arkadaşımın annesinin evlerine gelmesine izin vermiyo. Annesi kızının evine hiç gelemiyor. Sebep kendi ailesi gelmiyormuş. Arkadaşım kayınvalidesi ve kayınpederiyle küs. Bununda sebebi, eşi ameliyat olduğunda arkadaşım eşinin yanındayken kayınpederi sen neden burdasın ne işin var diye kovmuş neden böyle yaptığını arkadaşım da bilmiyo. Ve oğluna ya o kadın ya biz diyo ve o kadının annesi evine gelmeyecek diyor. Ki önceden arkadaşımı çok severlermiş ve kızları gibi tutarlarmış. Arkadaşımı 4 yıldır tanıyorum öncesini bilmiyorum. Barışmak için de ne gerekiyosa yapıyo.

Aile terapistine gitmeyi denediler mi hiç ?

Elinden geleni yapmış düzelmiyorsa ayrılmalı..

Evet dile kolay belki söylemek ama bu şartlar altında uygulamakta kolay olmalı..
Arkadaşınızın silkinmeye, kendine gelmeye ihtiyacı var.Bunuda çevresindeki yakınları,arkadaşları desteğiyle başaracak.

Ne olursa olsun o adamla evli kalmamalı.. Fakat senden boşanacağım dşye tehdit etmesin, anlattığınız kadarıyla psikopat biriyse sonu kötü olur.

Mahkemeye başvursun, tedbir nafakası davası açsın, koruma talep etsin sonra eşi zaten bir şekilde öğrenir.

Gidecek yerinin olmadığını bildiği için eşini bu kadar eziyor.

Son düzenleme:
yahu o damla agız yoluyla alınmıyodr sanmıorm

yanı muhtemelen aldatıo

ınsan herseye katlanmır ama aldatılmaya katlanırmı bılmıorm allah korusun

bnce ayrılsın
ama yok onune at bılmem ne deme yer dayagı agzını burnunu kırar daha kotu olur

bnce caktrmadan hazrlıklarını yapsın ew tutsın falan madem kucuk yer ewlerde uczdr orda

bı gunde esı ewde yokken esyaların bı kısmını alsın tasındgı ewe

mahkemeyı acsın bı celsede bosanır ıspatlar elındekı sıseyle,,

hem nafalada alır bısı olmaz ac yatar ama huzrlu yatar aldatılmaz

en azndan dayak yemez

VE EKLEMEK İSTİYORUM ; damla, arkadaşınızın düşüneceği EN SON ŞEY..

inanamadım arkadaşınızın yaşadıklarına...böyle bir ruh hastası adamla hayat geçmez ki..her gece''bu gece dayak war mı korkusu'';her dakika''bu damlayı nerde kullandı düşüncesi...yok yani mümkün değil böyle hayat olmaz.boşansın arkadaşınız başka türlü bu pislikten kurtuluşu yok...napalım canım küçük bi yerse yaşadığı yer..allah allah üç gün konuşurlar dul derler boşanmış derler dördüncü gün susarlar...böyle hergün aşağılanıp dayak yemekten daha iyidir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…