• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın evli aşkı :(

Hep bitmiş oluyor evlilik nedense? Ben eşimi sevgilisiyle yakaladığım güne kadar bana sarılıp yatıyordu... Bırakın Allah aşkına yuva yıkan sizsiniz.. Adam karısına yapmışsa sizede yapar. Bir laf varya keser döner sap döner gün gelir hesap döner. O arkadaşında adamın karısının yaşadığını yaşar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum çünkü sanırım yeterli gelemedim arkadaşıma sizin de yorumlarınızı okutucam...arkadaşım 38 yaşında oldukça güzel ve yaşını göstermeyen bir bayan..daha önce başından mutsuz bir evlilik geçti ve zor bela boşandı..tek başına hayatla mücadele etti..hep bir peri masalı yaşamayı hayal ettiğini söylerdi ve o nu mutlu edecek kimse çıkmamıştı karşısına taa kii peri masalınınn başrol erkeğini buluncaya dek..ama hiçbirşey dört dörtlük olmuyor derler ya,prens evli :(. Aslında bitmiş bir evlilikmiş onunkisi adam sırf çocukları ve aşiret ailesi yüzünden boşanamıyormuş..ailesine söylemiş başımı yaktınız ben ayrılmak istiyorum diye...ailesi ve karısı da boşanma olmamak şartıyla istediği hayatı yaşayabileceğini söylemişler...gerçekten de adamın evlilikle hiç alakası yok hergün bizim kızla birlikte..evine kırk yılda bir belki de çocuklarını görmek için gidiyor..bizim kız hayatımın aşkını yaşıyorum ve çok mutluyum diyor..bir yandan da adamın bu durumundan dolayı çok rahatsızlık hissediyor...eee yaşı da geçiyor tabi çocuk sahibi de olmak istiyor..peri masalını bulmuşken yaşamak istiyorum bu durumu diyor,belki ilerde boşanır..ama o nun boşanmasını bekliyecek kadar zamanı yok bence çünkü anne de olmak istiyor..ne olur sizce bu hikayenin sonu???

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aşiret oldugu icin bosanamiyor ama evli oldugu halde baskasiyla geziyor tozuyor. Fazla uydurmus!

Yemin ederim uydurmuyorum,neden uydurma birşey için kendi ve sizin zamanınızı harcıyayım..kadın 38 adam 35 yaşında..adamın hali vakti oldukça ama oldukça iyi..geçen hafta santorini de tatildelerdi şimdi de maldivlere gitme planı yaptılar..yahuu neden fake olsun!!!

Haa anlaşıldı o arkadaşınızın neye aşık olduğu!.. PARAYA tabiki... Paraya tapan zavallı bir kadın daha. O çocuklarının ve karısının rızkını yesin sonra benimde evladım olsun desin! Sen git arkadaşına deki ilahi adalette zaman aşımı olmaz. Hem yaşı da geçmiş. (Oh iyi de olmuş). Onun icin evinden kopan bir baskasi icinde ondan kopar. O zavallida cocuksuz damgali olarak kalir!... (İnsallah da oyle olur)

Aşiret oldugu icin bosanamiyor ama evli oldugu halde baskasiyla geziyor tozuyor. Fazla uydurmus!

Kesinlikle uydurmus! Bosatir da boyleleri ama sonra mutlu olamazlar.. Sonuc belli😄

Çocuklarını umursamayan adam arkadaşını ne kadar umursar bilemedim sıkılıp yeni birisini bulunca artık onun evinede 40 yılda bir ugramaya baslar bende biran önce ayrilsin bu adamdan çocuk mocuk yapılmaz

Arkadasim arkadasim diyorsun ama aslinda o sensin bence

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

bu konu.

Evlenmek istiyor benimle ama 3 çocuk iki eş çok zor...biri 18 biri 15 diğeri de 8 yaşında çocukların..kendimi dış etkiler olmadığı sürece o nun yanında çok iyi hissediyorum ama bunlar da gerçekler...benim görüşlerime saygı duymaması,aramızda birşey yok deyip geçiştirmesi...
eski konu.

ilk eşten 18 yaşında bir çocuk. 2cide 15 ve 8 yaşında 2 çocuk.
2ci eşte çocukların yaşları aynı..
siz ve arkadaşınızın beraber olduğu adamların çocuklarının yaşı aynı. tesadüfün böylesi.

Müge anlı mod on :D biz kadınlardan korkulur gerçekten ve bu yorumu yaptığınız sayfadan itibaren konu sahibi yorum yapmamış. Siz bunu yazana kadar gerçekten arkadaşı diye dusunmustum. Kafam karıştı valla beynim mıncıklandı :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çözüm basit o prense arkadaş hamileyim desin bir baksın bakalım prens bal kabağı oluyor mu olmuyor mu:ssz: diyecektim kiiiii diğer konularla ilgili bir arkadaşın yorumunu gördüm ,sizseniz benim der kurtulurdunuz,, gereksiz!

Arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum çünkü sanırım yeterli gelemedim arkadaşıma sizin de yorumlarınızı okutucam...arkadaşım 38 yaşında oldukça güzel ve yaşını göstermeyen bir bayan..daha önce başından mutsuz bir evlilik geçti ve zor bela boşandı..tek başına hayatla mücadele etti..hep bir peri masalı yaşamayı hayal ettiğini söylerdi ve o nu mutlu edecek kimse çıkmamıştı karşısına taa kii peri masalınınn başrol erkeğini buluncaya dek..ama hiçbirşey dört dörtlük olmuyor derler ya,prens evli :(. Aslında bitmiş bir evlilikmiş onunkisi adam sırf çocukları ve aşiret ailesi yüzünden boşanamıyormuş..ailesine söylemiş başımı yaktınız ben ayrılmak istiyorum diye...ailesi ve karısı da boşanma olmamak şartıyla istediği hayatı yaşayabileceğini söylemişler...gerçekten de adamın evlilikle hiç alakası yok hergün bizim kızla birlikte..evine kırk yılda bir belki de çocuklarını görmek için gidiyor..bizim kız hayatımın aşkını yaşıyorum ve çok mutluyum diyor..bir yandan da adamın bu durumundan dolayı çok rahatsızlık hissediyor...eee yaşı da geçiyor tabi çocuk sahibi de olmak istiyor..peri masalını bulmuşken yaşamak istiyorum bu durumu diyor,belki ilerde boşanır..ama o nun boşanmasını bekliyecek kadar zamanı yok bence çünkü anne de olmak istiyor..ne olur sizce bu hikayenin sonu???

Adam sonuçta evli öyle veya böyle evli bi insan ve çocukları karısı var. Arkadaşınız bunu nasıl içine sindirip bu ilişkiyi sürdürebiliyor anlamıyorum ya bu adam boşanamaz göründügü kadarıyla arkadaşınız boş yere hayaller kurmasın ayrıca şuan evli bi insanla birlikte oldugunu da unutmasın vebâle giriyor

Peri masalı mı? Bu bildiğin aldatma hikayesi. O prens sandığın da prens değil tescilli şer....z. Masallardaki prensler eşlerini aldatmazlar ne yazık ki. Ayrıca bence siz de bu "masal" dediğiniz saçmalıkta figüran değil başkahramansınız.

Bu mutluluk elbet bir gün biticek.arkadaşın bu durumu cocuğuna nasıl açıklayacak onu merak ettim.doğru sandıgı aşkı cocugu da dogru bulacak mı?o adamın cocuklarına kardeş gözüyle bakabilicek mi?ya arkadaşın demiyorum o zaten atmış kendini ateşe.

Hiç peri masalı görmesem begenecektım hıkayeyi :):) Ya ne bitmiş evlilikler gördük bız..Benım de bır arkadasım bosanacak bır adamla bırlıkteydı adam bayramda memlekete gıttı 9 ay sonra da ucuncu cocugu dogdu bıl bakalım nasıl?Eskı karısı onu sarhoş etmıs ve cocukları olmus bak seennn...Bence arkadasın bu yasa kadar evlenemedıgınden artık evlılerın elındekılere göz dıkmıs..Ama adam bosanamayacaksa o da metres olarak bı alt daıreye tasınsın yasasınlar beraber ..Yuh ya..

Bu masal mutlu sonla bitmez arkadaşım.
Arkadaşın aklını başına devşirsin. :ssz:

o adam başka peri bulur kendine siz merak etmeyin
peri masalıymış peehh :KK12:

Şu erkeklerin de hepsi aslında melek... Ama hepsinin başında bir aile var ki boşanmalarına izin vermiyor, tüh tüh...

Bir tanesi de çıksın desin ki, aslında karımla bir problemimiz yok da ben karaktersiz olduğum için aldatıyorum. Vallahi alnından öpücem.

Back
X