Evet yakıştıramadım herkesten beklerdim ondan beklemezdimİnsanoğlu şaşar beşer bir varlık. Hata yapmıs, pişman da değil belli ki. İnsan Oldugumuzu ve hatalar yapabileceğimizi unutmayın. Görüşmemenizi de anlarım zaten muhtemelen bende irrite olurdum ama sonuc olarak bu onun özel hayatı, sizi de ilgilendirmez aslına bakarsanız. Ona yakıstıramamanız asıl sorun burada bence herkesin içinde kötü bir taraf olabilir, kabullenin bunu.
Tabiki yaptıgı hatanın sorumluluğunu alamıyor arkadasınız, özelestiriden yoksun ve bencil diyebiliriz ama işte bütün bunlar onun problemi .Evet yakıştıramadım herkesten beklerdim ondan beklemezdim
O yüzden şaşkınlık içindeyüm
Tamam herkes hata yapabilir ben yargılamam
Ama diğer kadın için ölsün demek nedir ya
O kadar da değil
Ben Allah korusun böyle birşey yaşasaydım yinede kendimi suçlardım kadına birşey demeye hakkım yok
İnşşBugün olmaz dediğimiz ne varsa insan dediğimiz yaratığa dair hepsi oluverir. Nefsi emmare taşıyan bizler her türlü kötülüğe gitmeye ve her türlü iyiliğe yönelme mümkünatına sahibiz. Dünya hayatı da bunun için var. İmkanlar var ki insanlar sinanacak kim altın kim bronz kim değersiz anlasilacak. Kişi bu hayatta kendini anlatıyor aslında her yaptığı her dedigiyle ben bugün benim ahlakın karakterim bu diye diye anlatıyor. Egosu zedelenmis vs vs o kadar çok ihtimal var ki.. hangi birinin üzerinde durup düşünmek inanın bize fayda sağlamayacaktır. Arkadaşınızla irtibatinizi kopartmak bu durumda daha mantıklı gözüküyor. Çünkü Allah muhafaza aynı hataya siz niye cekilmeyesiniz. Eğer ki anlatabilirim bu gücü kendimde goruyorum diyorsanız tabii anlatın arkadaşınıza hata yaptığını bu hatanın bedelinin çok ama çok ağır olduğunu. Lakin insan fıtratı gereği bu durumlarda çok yorulur. Bu hatayı yapan kişinin hata ile değişen karakteri çevresini yorar hele ki hatanın mahiyetini idrak edememisken. Ki bunun sonucu isteksizce o kişiden uzaklaşma ile biter. Sizlere kolaylıklar dilerim. Umarım Arkadaşınız bu hatadan tez vakitte kurtulur. Eski temiz zihnine kavuşur.
Ortak diğer arkadaslarımıza söylemiyor evliler var içlerinde tepki verirler diyeGörüşmeyin bence görmezden gelincek bişey değil..böyle böyle güç alıyo bunlar doğru olduğunu sanıyor sizler tepki vermeyince...hatta konuşun bu sebeple görüşmek istemiyorm diyin anlasın..cezalansın.
Tutucu demek istedimAhlak namus bekaret
Bu 3ü aynı cümlede geçince kusuyorum
Gerisini de okumadım.
O zaman da daha kötü olmaz mıİnsan 3 günde değişmez , arkadaşın hep böyleydi belki de sen yeni farkına vardın sadece.Farkın vardıktan sonra da sana düşen bu kız ne yapmaya çalışıyor diye kafa yormak yerine arkadaşlığını bitirmek.Yanlış tanımışım diyip çıkarmalısın hayatından bu insanı.
Sen sürekli ona yarenlik edemezsin ki sen onun velisi değil arkadaşısın.Koskoca kadın kendi aklı fikri yok mu? Bence zaten o senin akıllarını da çok beğenmiyor , kendini beğenmiş bir tip diye anlatmadın mı? Böyle biri seni sadece aşağı çeker.O zaman da daha kötü olmaz mı
Daha çok belaya bulaşır yalnız kalırsa
Ben dedikodu mu yapıyorum ?Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız ise yüzüne gerçekleri söylemeliydiniz. Dost acı söyler! Yok eğer hayatınızda yer tutan biri değil ise yine söyleliydiniz dosdoğru düşüncelerinizi ve varlığı da yokluğu da önemli değil deyip devam etmeliydiniz yolunuza. Neden rahatsız olduğunuzu söyleyeyim ben bugün X kadınına yapan yarın bana da yapar diye geçti derinlerden ve güveniniz kırıldı, tedirgin oldunuz. Aldatılan kadına empati yaptınız arkadaşınızın durumu sıfatı çirkin geldi. Hiçbir şey söylemeye cesaret edemediniz madem aranıza mesafe koyun ve sağda solda dedikodudusunu yapıp durumu onun için de kendiniz için de kötüleştirmeyin.
Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir. En çok ahlaktan namustan bahsedenler bir fırsatını buldu mu hemen değişiyorlar. Bu arada arkadaşınızda hala utanma pişmanlık yok. Sırf kullanılıp atıldı diye hırs yapıyor. Adam karısını bıraksa umrunda olmaz. Acımıyorum böylelerine. Tamam herkes hata yapar ama karısı için ölsün demesi çok adice. Çok bencil ve zavallı biriymiş arkadaşınız.Evet yakıştıramadım herkesten beklerdim ondan beklemezdim
O yüzden şaşkınlık içindeyüm
Tamam herkes hata yapabilir ben yargılamam
Ama diğer kadın için ölsün demek nedir ya
O kadar da değil
Ben Allah korusun böyle birşey yaşasaydım yinede kendimi suçlardım kadına birşey demeye hakkım yok
Aklı sıra benim ilişkimi aşağılamaya çalıştı ama fena bozdum sonra birşey diyemediSen sürekli ona yarenlik edemezsin ki sen onun velisi değil arkadaşısın.Koskoca kadın kendi aklı fikri yok mu? Bence zaten o senin akıllarını da çok beğenmiyor , kendini beğenmiş bir tip diye anlatmadın mı? Böyle biri seni sadece aşağı çeker.
Pişman oluyor zaman zamanKimse sınanmadığı günahın masumu değildir. En çok ahlaktan namustan bahsedenler bir fırsatını buldu mu hemen değişiyorlar. Bu arada arkadaşınızda hala utanma pişmanlık yok. Sırf kullanılıp atıldı diye hırs yapıyor. Adam karısını bıraksa umrunda olmaz. Acımıyorum böylelerine. Tamam herkes hata yapar ama karısı için ölsün demesi çok adice. Çok bencil ve zavallı biriymiş arkadaşınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?