Üff gerçekten olabilir mi böyle birşeySen uzak dur o saglam papuç degıl. Bu gun yarın sana da yapar
Niye olmasın. 1 kere yapan yıne yapar. Kadına ölsün vs de. Adam pat diye ayrılsın. O da kullanılmış olarak gurur yapsın. Sonucta arkadasın kardesın degıl sen değilsin demı. Yasantın yaptıgın bana ters de. Görüşmek istemiyorum de kapat konuyu. Niye bu kadar düşünüyorsun ki. Bosverrr.Üff gerçekten olabilir mi böyle birşey
Off yaa bilmiyorum
Evet haklısınNiye olmasın. 1 kere yapan yıne yapar. Kadına ölsün vs de. Adam pat diye ayrılsın. O da kullanılmış olarak gurur yapsın. Sonucta arkadasın kardesın degıl sen değilsin demı. Yasantın yaptıgın bana ters de. Görüşmek istemiyorum de kapat konuyu. Niye bu kadar düşünüyorsun ki. Bosverrr.
Aynen.. Bazen buradaki yorumlarda görüyorum arkadaşım kocasını aldatsa beni ilgilendirmez herkesin kendi hayatı bla bla.. Hiç de öyle değil. Bizim bir kadın akrabamızın bir kadın arkadaşı vardı. Kadın kocasını aldatan biriydi. Bizim akraba da aman banane onun özel hayatı beni ilgilendirmez beni arkadaşlığı ilgilendirir kafasındaydı sonra bizim akrabanın kocası gitti onu o kadın arkadaşıyla aldattı.Arkadaşlığimi bitiririm. Bugün başka kadın, yarın siz. Evlerden ırak
Bende sıkıntı yok sen rahat olArkadaşıni soyle sana kim olduğunu söyleyeyim derler ,Metres bir arkadaşla arkadasligini devam ettirmek istiyorsan sizdede sıkıntı var demektir..ben olsam asla yüzüne bakmazdim.(adamın karısına olsun gebersin cesareti nerden geliyor hadsiz ,pis METRES ARKADAŞININ ,toplumda duyulursa adı OR.OSPU biliyorsun degilmi ? )
Bende sıkıntı yok sen rahat ol
Ben ona gerekeni söyledim
Sen o ifadeyi kimseye söyleyemezsin bu arada
Yaralısın anladık da
O koca da gitmesin elalemin kızlarına
Çok peşinde koşmuş
Niye koşmuş
Adam net karaktersiz
Arkadasım da hatalı
[/QUO
bende sıkıntı yok en azından bu konuda yok sıkıntı yok şükür ,ama şu yazından anladimki konu sahibi ARKADAŞİN FELAN DEGİL KESİNLİKLE SENSİN ÇÜNKÜ HEMEN SALDİRİYA GEÇTİN ,YAZİKKK ÇOK YAZİKKK EMİN OLKİ ADAMİN TEK AMACİ SENİ KULLANMAK ,ASLA KARİSİNİ BİRAKMAZ BOYLE ADAMLAR..
Aynen.. Bazen buradaki yorumlarda görüyorum arkadaşım kocasını aldatsa beni ilgilendirmez herkesin kendi hayatı bla bla.. Hiç de öyle değil. Bizim bir kadın akrabamızın bir kadın arkadaşı vardı. Kadın kocasını aldatan biriydi. Bizim akraba da aman banane onun özel hayatı beni ilgilendirmez beni arkadaşlığı ilgilendirir kafasındaydı sonra bizim akrabanın kocası gitti onu o kadın arkadaşıyla aldattı.
Mesafe koyacak kişi bu kişi zamanla mesafe koyun ve hep kalsın arada ..İyi pazarlar sevgili hanımlar
Benim çok yakın nerdeyse 10 senelik bir arkadasım var.gerçekten çok severim .çok iyi aklı başında bir kızdı.
Bundan bir kaç ay önce evli bir adamla sevgili olduğunu söyledi bana şok oldum çünkü kendisi için ahlak namus kavramları çok önemliydi.sevgilileriyle bile ileri gitmez bekaret kavramına çok önem verirdi .
Neyse bu dipnot olarak vereyim de karekterini anlayın diye yazıyorum
İş vasıtasıyla birinle tanışmış adam evliymiş hatta çocuğu var 1 tane.birlikte olmaya başlamışlar.çok seviyorum diyor o kadından ayrılsın işte kadına ölsün vs bile dedi yine şok oldum.
İnsan bu kadar nasıl kötü olabilir diye düşündüm içimden.ölsün ne demek?kadının ne suçu var ?herşeyi bilip susuyor diyor ayrılmıyor.bende dedim öyle şey olmaz bilmiyordur seni adam durumu yönetiyordur bir şekilde.
Neyse ben akıl verdim zaten adamın ilgisi azalınca ayrıldı .adamda peşinde koşmadı hiç ok dedi ayrılalım deyince
Bunu kafasında büyütüyor hep .egosu zedelendi heralde adam koşmadığı için
Bu olaylar beni ondan soğuttu .kimseyi yargılamam asla sevmem böyle şeyleri tabi ama içimden pek görüşmek gelmiyor
Bu arada bu kişi sensin fake falan deyip konumu sebote etmeyin lütfen!!
Sizce bu kız neyin kafasında?
Sen arkadaşını uyarmakla iyi yapmışsın tamam da ilk hatasında yüzünü çeviren bir arkadaş mı nebiliiim ...ben olsam senin tavrını görsem ilk seni çıkartırdım hayatımdan ilişkilerinizi pamuk ipliğine bağlı yaşamayı bırakın bence sanane ki ayrıca evet hatalı belkide sevgisinden hırsla birşeyler söylemişte olabilir yanlış yolda da olabilir ama senin tavrın bu olmamalı çok sahte bir arkadaşlık kurmuşsunuz bencede görüşmeyin siz gereksizİyi pazarlar sevgili hanımlar
Benim çok yakın nerdeyse 10 senelik bir arkadasım var.gerçekten çok severim .çok iyi aklı başında bir kızdı.
Bundan bir kaç ay önce evli bir adamla sevgili olduğunu söyledi bana şok oldum çünkü kendisi için ahlak namus kavramları çok önemliydi.sevgilileriyle bile ileri gitmez bekaret kavramına çok önem verirdi .
Neyse bu dipnot olarak vereyim de karekterini anlayın diye yazıyorum
İş vasıtasıyla birinle tanışmış adam evliymiş hatta çocuğu var 1 tane.birlikte olmaya başlamışlar.çok seviyorum diyor o kadından ayrılsın işte kadına ölsün vs bile dedi yine şok oldum.
İnsan bu kadar nasıl kötü olabilir diye düşündüm içimden.ölsün ne demek?kadının ne suçu var ?herşeyi bilip susuyor diyor ayrılmıyor.bende dedim öyle şey olmaz bilmiyordur seni adam durumu yönetiyordur bir şekilde.
Neyse ben akıl verdim zaten adamın ilgisi azalınca ayrıldı .adamda peşinde koşmadı hiç ok dedi ayrılalım deyince
Bunu kafasında büyütüyor hep .egosu zedelendi heralde adam koşmadığı için
Bu olaylar beni ondan soğuttu .kimseyi yargılamam asla sevmem böyle şeyleri tabi ama içimden pek görüşmek gelmiyor
Bu arada bu kişi sensin fake falan deyip konumu sebote etmeyin lütfen!!
Sizce bu kız neyin kafasında?
Evet düşünmüyorum görüşmeyi zatenSen arkadaşını uyarmakla iyi yapmışsın tamam da ilk hatasında yüzünü çeviren bir arkadaş mı nebiliiim ...ben olsam senin tavrını görsem ilk seni çıkartırdım hayatımdan ilişkilerinizi pamuk ipliğine bağlı yaşamayı bırakın bence sanane ki ayrıca evet hatalı belkide sevgisinden hırsla birşeyler söylemişte olabilir yanlış yolda da olabilir ama senin tavrın bu olmamalı çok sahte bir arkadaşlık kurmuşsunuz bencede görüşmeyin siz gereksiz
Yok o şekilde birşeu yapamaz ama hırs doluHer insan hata yapar ama arkadaşınızın yaptığı hata değil ahlaksızlık ve vicdansızlık. İnsan kime aşık olacağını seçemez ama evli olduğunu bile bile bir adamla beraber olmak onu karısından ayırmaya çalışmak, sırf kendi mutluluğu için birinin ölümünü istemek nedir Allah aşkına. Bir sonraki adımda karısını öldürmek olur herhalde arkadaşınızın ben onda o ışığı gördüm. Sabah birgün bu kız arkadaşlarının ya da ailesinden birinin eşine ya da sevgilisine aşık oldum bahanesi ile kanca atsa neler yapar Allah bilir. Benim arkadaşlarımı seçerken iki kriterim vardır ahlaklı ve merhametli olmak bu insanda ikiside yok kusura bakmayın. Bence hiç on yılı falan gözünüz görmesin. İnsan hata yapan arkadaşlarının yanlışlarına müsama gösterebilir ama onu yaptığı aman hata yapmış denebilecek birşey değil.
Bakireydi dedimEgosu yüksek olsa ne yazar kimin öleceğine o mu karar veriyormuş vakti gelmiş bırakılmış yazık kendine yapmış arkadaşınız ahlaksız ayrıca bakire olmak onu sütten çıkmış ak kaşık yapmıyor o Bi kadının yuvasına canına göz dikmiş bir ahlaksız aynı zamanda erkekte ne kadınlar biliyorum evlenip ayrılmış ama çok düzgün tanıştığı insanın evli olduğunu öğrendiğinde adamı azarlayan gönderen namus ahlak iki bacağın arasında vajinanın girişinde 1cm esnek doku parçasında değil kadın insan insanlığı ahlaki değerleri olan bir insan onurlu şerefli zengin erkek avcısı değil yerinizde olsam o arkadaşa ağzının payını verir yol gösterirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?