Arkadasımın evli eski sevgilisi ve yaptığı yorumlar canımı sıkıyor.

Üff gerçekten olabilir mi böyle birşey
Off yaa bilmiyorum
Niye olmasın. 1 kere yapan yıne yapar. Kadına ölsün vs de. Adam pat diye ayrılsın. O da kullanılmış olarak gurur yapsın. Sonucta arkadasın kardesın degıl sen değilsin demı. Yasantın yaptıgın bana ters de. Görüşmek istemiyorum de kapat konuyu. Niye bu kadar düşünüyorsun ki. Bosverrr.

Evet haklısın
Onun gözü egosuyla boyanmış
Allah ıslah etsin

Adam da arkadaşınız da ahlaksız. Siz bilirsiniz ahlakı zayıf biriyle arkadaşlık yapmak isterseniz arkadaşlığınıza devam edin.

Arkadaşlığimi bitiririm. Bugün başka kadın, yarın siz. Evlerden ırak
Aynen.. Bazen buradaki yorumlarda görüyorum arkadaşım kocasını aldatsa beni ilgilendirmez herkesin kendi hayatı bla bla.. Hiç de öyle değil. Bizim bir kadın akrabamızın bir kadın arkadaşı vardı. Kadın kocasını aldatan biriydi. Bizim akraba da aman banane onun özel hayatı beni ilgilendirmez beni arkadaşlığı ilgilendirir kafasındaydı sonra bizim akrabanın kocası gitti onu o kadın arkadaşıyla aldattı.

Arkadaşıni soyle sana kim olduğunu söyleyeyim derler ,Metres bir arkadaşla arkadasligini devam ettirmek istiyorsan sizdede sıkıntı var demektir..ben olsam asla yüzüne bakmazdim.(adamın karısına olsun gebersin cesareti nerden geliyor hadsiz ,pis METRES ARKADAŞININ ,toplumda duyulursa adı OR.OSPU biliyorsun degilmi ? )

Bende sıkıntı yok sen rahat ol
Ben ona gerekeni söyledim
Sen o ifadeyi kimseye söyleyemezsin bu arada
Yaralısın anladık da
O koca da gitmesin elalemin kızlarına
Çok peşinde koşmuş
Niye koşmuş
Adam net karaktersiz
Arkadasım da hatalı

Evet. Aldatmak bir kenara: ona hiçbir hatası olmayan bir kadın için ölmesini dilemek bu kişinin ne kadar hasta ruhlu olduğunu gösterir. Böyle insandan bunu hayata geçirmesini de beklerim açıkçası. Cünkü o adam bunun peşinden koşsaydi onu bırakmazdi. Böyle hasta düşünceler taşıyan insanı cevremde tutmam. Herşeyi beklerim çünkü.

hayatta ne yazık ki insanın başına her şey geliyor. arkadaşınızın psikolojik problemleri var. size güvenmiş anlatmış. bell ki ego, hırs içinde. bi bataklığa düşmüş. bence ilerde bana da yapar diyerek yaklaşmayın. siz yine telkin verin. mantıklı bi şekilde olayı ona gösterin. ısrarla kadın ölsün, biz evlenelim kafasında ise o zaman yavaş yavaş uzaklaşın. belli ki kendine hiç değer vermiyor. psikolog bu işleri çözer. toplumda çok yaygın. ne yazık ki güvenip evlenemiyoruz artık.

Mesafe koyacak kişi bu kişi zamanla mesafe koyun ve hep kalsın arada ..

Sen arkadaşını uyarmakla iyi yapmışsın tamam da ilk hatasında yüzünü çeviren bir arkadaş mı nebiliiim ...ben olsam senin tavrını görsem ilk seni çıkartırdım hayatımdan ilişkilerinizi pamuk ipliğine bağlı yaşamayı bırakın bence sanane ki ayrıca evet hatalı belkide sevgisinden hırsla birşeyler söylemişte olabilir yanlış yolda da olabilir ama senin tavrın bu olmamalı çok sahte bir arkadaşlık kurmuşsunuz bencede görüşmeyin siz gereksiz

Uyarinizi yaptiniz ancak ise yaramadi ve arkadasiniz hala hatasinin fatkinda degilse ve kendini hakli goruyorsa arkadasliginizi bitirmeniz sizin hayriniza elbette

Her insan hata yapar ama arkadaşınızın yaptığı hata değil ahlaksızlık ve vicdansızlık. İnsan kime aşık olacağını seçemez ama evli olduğunu bile bile bir adamla beraber olmak onu karısından ayırmaya çalışmak, sırf kendi mutluluğu için birinin ölümünü istemek nedir Allah aşkına. Bir sonraki adımda karısını öldürmek olur herhalde arkadaşınızın ben onda o ışığı gördüm. Sabah birgün bu kız arkadaşlarının ya da ailesinden birinin eşine ya da sevgilisine aşık oldum bahanesi ile kanca atsa neler yapar Allah bilir. Benim arkadaşlarımı seçerken iki kriterim vardır ahlaklı ve merhametli olmak bu insanda ikiside yok kusura bakmayın. Bence hiç on yılı falan gözünüz görmesin. İnsan hata yapan arkadaşlarının yanlışlarına müsama gösterebilir ama onu yaptığı aman hata yapmış denebilecek birşey değil.

Evet düşünmüyorum görüşmeyi zaten
Benim prensiplerim vardır hayatta
Masum bir insana ölsün gebersin diyen biriyle işim olmaz
Burda kimin doğru dürüst bir insan olduğu belli
Artı bu hatayı da aştı artık saplantılı bir hal aldı
Bu tip insanları hayatımda tutup boşa sinirimi bozmamam laxım haklısın ..

Yok o şekilde birşeu yapamaz ama hırs dolu
Ona diyorum o kadının hiç suçu yok
Hiç hemde
Sende onun yerinde olabilirdin
Zaten benim verdiğim akıl sayesinde ayrıldı
Çok sevindim
Ama şimdi de hala onun hakkında konuşuyor

neyin kafasındaysa kafasında böyle bi tiple arkadaş olmazdım ben.

herkes de aynı şeyi yazmıştır yani üzerine konuşulacak bir şey yok.

Egosu yüksek olsa ne yazar kimin öleceğine o mu karar veriyormuş vakti gelmiş bırakılmış yazık kendine yapmış arkadaşınız ahlaksız ayrıca bakire olmak onu sütten çıkmış ak kaşık yapmıyor o Bi kadının yuvasına canına göz dikmiş bir ahlaksız aynı zamanda erkekte ne kadınlar biliyorum evlenip ayrılmış ama çok düzgün tanıştığı insanın evli olduğunu öğrendiğinde adamı azarlayan gönderen namus ahlak iki bacağın arasında vajinanın girişinde 1cm esnek doku parçasında değil kadın insan insanlığı ahlaki değerleri olan bir insan onurlu şerefli zengin erkek avcısı değil yerinizde olsam o arkadaşa ağzının payını verir yol gösterirdim

Bakireydi dedim
Artık değil
Mevzu o değik
Ben toplumun dayatmalarını kabul eden biriydi demek istedim
Bakire olmak kimseyi namuslu yapmaz
Bu zihniyette biri değilim olamam zaten
Sadece eskiden ne kadar tutucu biri olduğunu belirtmek için ifade ettim

Yanlış anlamayın ama arkadaşının yaptıgı ahlaksızlık, sizin yaptığınız ise yandaşlık.. Böyle bir insanla bir dk arkadaş kalamazdım herhalde, yarın evlendiğiniz zaman kocanıza göz koyarsak hiç sasırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…