Arkadasımın evli eski sevgilisi ve yaptığı yorumlar canımı sıkıyor.

Hayır kimseye söylemedim asla da söylemem
Böyle biri değilim

Yazilacak yorumlar az cok belli.. Sayıp sövülecek besbelli.. Kimse alkis tutacak degil.. Pisman olmus, duzelmeye niyetli ve yardima ihtiyaci olan biri değilse, soguduysan da uzaklasacaksin, bu kadar basit..
Bu konu dertten, derde çare aramaktan ziyade muhabbet etmek icin acilmis.. Ayrica gözümü tırmaladı; karekter degil "karakter"..

Tamam karakter
Çok dikkat etmiyorum yazarken
Zaten sürekli yabancı dil konuşulan bir ortamda çalıştığım için Türkçem kötüleşti
Yazım yanlışı vs yapabilirim

Herkes kendi değerini kendi belirler, arkadaşınız da "bu kadar"mış. Ne denilebilir ki...
Evet öyle
Ama bu konuya sırdaş olmak artık beni yordu
Sanki o hataya ortakmışım gibi geliyor artık
Kimseyede anlatamıyorum
Bende konu açtım buraya

Ben de bu karakterde arkadas istemezdim. Sizlik bir durum yok. Istemiyorsaniz iletisime gecmeyin.

Adam resmen kullanmış kullanmış atmış. Adam peşinden koşmadı diyince bi sevindim hep erkeklere kızardım ama çocuğu olan bir anne için ki metres haline bakmadan ölsün falan demiş hic acimam böylesine. Burnunun üstüne düşmüş.

Evet öyle
Ama bu konuya sırdaş olmak artık beni yordu
Sanki o hataya ortakmışım gibi geliyor artık
Kimseyede anlatamıyorum
Bende konu açtım buraya

Böyle hissetmekte haklısın. İnsan arkadaşlarıyla bilinir derler. Ben olsam arkadaşlığımı bitirirdim.

Ben ona dedim
Bu adam sanada yapar
Karektersiz biri çünkü

Böyle hissetmekte haklısın. İnsan arkadaşlarıyla bilinir derler. Ben olsam arkadaşlığımı bitirirdim.
Zaten hiç aramıyorum hep o arıyor
Konuyu değiştiriyorum
Ama hep bu konuyu açıyor
Ben diyorum hep ucuz kurtuldun vs diye
Artık çok sıkıldım bu konudan
Başkasını bul diyorum unutursun hemen
Hoşlanmıyorum kimseden diyor
Üff valla mental olarak yoruldum
Kimseye anlatamam
Konu açtım
Bir iki kez bozdum ama anlamıyor
O kadının ne suçu var diyorum
Biliyor susuyor diyor
Bilmiyordur nerden bilecek

Zaten sürekli yabancı dil konuşulan bir ortamda çalıştığım için Türkçem kötüleşti
Böyle bir bahane mi var ya Türkçem kötüleşti ne demek Tamam, dili aktif kullanmadığınızda kendinizi ifade etmekte zorluk yaşayabilirsiniz de kelimeyi yanlış yazmak bambaşka bir boyut Bu arada yabancı forumlarda da ‘takılabilirsiniz’ hangi dilde iyiyseniz tabii.

Kullandı ama karısına ihanet etti
Bu basit birşey değik
Kıza neler yazmış gördüm
Hemde kendi evinde
Bu karektersiz biri
Eşi evde belki onun gömleklerini ütülerken o başka kızlara aşk msjları atıyordu

Takılıyorum zaten
Ama burdada takılırım
Sizi ilgilendirmez
Lütfen konumu sebote etmeyin
Resmen eleştirmek için eleştiriyorsunuz
Konum sizi rahatsız ettiyse yazmayın

Adam zaten pislik. Sadece arkadaşınızın tavrı çirkin. Ondan yazdım onu. O adam da muhakkak cezasını görecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…