Hayır kimseye söylemedim asla da söylememBurda dedikodu yapıyorsunuz demiyorum aranıza mesafe koyun ve sağda solda eş dost akraba komşu sevgili koca vs bilmeyen insanlara anlatmayın. O da zarar görür sizde zarar görürsünüz. Silin arkadaşınızı söyleyin fikrinizi arkanıza bakmadan bye bye diyin diyorum
Gecelere kadar msjlaşıyorfularAdam ikisini iyi yönetmiş işte sonrada bırakmış sende uzak dur
Tamam karakterYazilacak yorumlar az cok belli.. Sayıp sövülecek besbelli.. Kimse alkis tutacak degil.. Pisman olmus, duzelmeye niyetli ve yardima ihtiyaci olan biri değilse, soguduysan da uzaklasacaksin, bu kadar basit..
Bu konu dertten, derde çare aramaktan ziyade muhabbet etmek icin acilmis.. Ayrica gözümü tırmaladı; karekter degil "karakter"..
Evet öyleHerkes kendi değerini kendi belirler, arkadaşınız da "bu kadar"mış. Ne denilebilir ki...
Ben de bu karakterde arkadas istemezdim. Sizlik bir durum yok. Istemiyorsaniz iletisime gecmeyin.İyi pazarlar sevgili hanımlar
Benim çok yakın nerdeyse 10 senelik bir arkadasım var.gerçekten çok severim .çok iyi aklı başında bir kızdı.
Bundan bir kaç ay önce evli bir adamla sevgili olduğunu söyledi bana şok oldum çünkü kendisi için ahlak namus kavramları çok önemliydi.sevgilileriyle bile ileri gitmez bekaret kavramına çok önem verirdi .
Neyse bu dipnot olarak vereyim de karekterini anlayın diye yazıyorum
İş vasıtasıyla birinle tanışmış adam evliymiş hatta çocuğu var 1 tane.birlikte olmaya başlamışlar.çok seviyorum diyor o kadından ayrılsın işte kadına ölsün vs bile dedi yine şok oldum.
İnsan bu kadar nasıl kötü olabilir diye düşündüm içimden.ölsün ne demek?kadının ne suçu var ?herşeyi bilip susuyor diyor ayrılmıyor.bende dedim öyle şey olmaz bilmiyordur seni adam durumu yönetiyordur bir şekilde.
Neyse ben akıl verdim zaten adamın ilgisi azalınca ayrıldı .adamda peşinde koşmadı hiç ok dedi ayrılalım deyince
Bunu kafasında büyütüyor hep .egosu zedelendi heralde adam koşmadığı için
Bu olaylar beni ondan soğuttu .kimseyi yargılamam asla sevmem böyle şeyleri tabi ama içimden pek görüşmek gelmiyor
Bu arada bu kişi sensin fake falan deyip konumu sebote etmeyin lütfen!!
Sizce bu kız neyin kafasında?
Geçmiyorum kiBen de bu karakterde arkadas istemezdim. Sizlik bir durum yok. Istemiyorsaniz iletisime gecmeyin.
Evet öyle
Ama bu konuya sırdaş olmak artık beni yordu
Sanki o hataya ortakmışım gibi geliyor artık
Kimseyede anlatamıyorum
Bende konu açtım buraya
Ben ona dedimAdam resmen kullanmış kullanmış atmış. Adam peşinden koşmadı diyince bi sevindimhep erkeklere kızardım ama çocuğu olan bir anne için ki metres haline bakmadan ölsün falan demiş hic acimam böylesine. Burnunun üstüne düşmüş.
Zaten hiç aramıyorum hep o arıyorBöyle hissetmekte haklısın. İnsan arkadaşlarıyla bilinir derler. Ben olsam arkadaşlığımı bitirirdim.
Böyle bir bahane mi var yaZaten sürekli yabancı dil konuşulan bir ortamda çalıştığım için Türkçem kötüleşti
Kullandı ama karısına ihanet ettiAdam resmen kullanmış kullanmış atmış. Adam peşinden koşmadı diyince bi sevindimhep erkeklere kızardım ama çocuğu olan bir anne için ki metres haline bakmadan ölsün falan demiş hic acimam böylesine. Burnunun üstüne düşmüş.
Takılıyorum zatenBöyle bir bahane mi var yaTürkçem kötüleşti ne demek Tamam, dili aktif kullanmadığınızda kendinizi ifade etmekte zorluk yaşayabilirsiniz de kelimeyi yanlış yazmak bambaşka bir boyut Bu arada yabancı forumlarda da ‘takılabilirsiniz’ hangi dilde iyiyseniz tabii.
Adam zaten pislik. Sadece arkadaşınızın tavrı çirkin. Ondan yazdım onu. O adam da muhakkak cezasını görecektirKullandı ama karısına ihanet etti
Bu basit birşey değik
Kıza neler yazmış gördüm
Hemde kendi evinde
Bu karektersiz biri
Eşi evde belki onun gömleklerini ütülerken o başka kızlara aşk msjları atıyordu
Sen uzak dur o saglam papuç degıl. Bu gun yarın sana da yaparKimse bilmiyor ki durumunu
Yani çok az kişi biliyor diyelim
Adama birşey olmazAdam zaten pislik. Sadece arkadaşınızın tavrı çirkin. Ondan yazdım onu. O adam da muhakkak cezasını görecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?