Arkadasımın evli eski sevgilisi ve yaptığı yorumlar canımı sıkıyor.

ilk iki sayfayı okudum şöyle bir sadece ve A anon tam da yazacaklarımı yazmış : )
ama ben konuya daha başlarken bana o kız sensin gibi şeyler söylemeyin deyşinizden,
aşırı tepkinizden, böyle bir konu açmanızdan ve ilk 2 sayfada bile yaptığınız yorumlarda yok başta evli olduğunu bilmiyormuş, kadın kocasıyla fotoğraf paylaşmıyormuş vs. gibi detaylı savunmalardan emin oldum, sizsiniz bu kız.
psikiyatriye gidin. belli ki tekmeyi yemişsiniz adamdan da.

Bir hata mı? hic kimse affetmek zorunda değil yorumunuz aşırı hümanist. Hata yapan cezasini da cekmeli ayrica pisman olan biri de yok karşısında. Ölsün diyecek kadar vicdansız..ve ben hatayı ne de olsa bana yapmadı diye arkadaşlığıma devam edeceğim öyle mi? ( kendisine yapmis olsa affedin demezdiniz diye düşünerek yaptım bu yorumu) daha neler diyorum... bana dokunmayan yılanı yaşatıyorsam yazık.

Benn en çok o adama kızıyorum pislij herif
Niye ki, sizin arkadaşınızla aynı derecede pislik bi farkı yok.
Adam net karaktersiz
Arkadasım da hatalı
Yok arkadaşın da karaktersiz.

Belli ki arkadaşınızı çok seviyorsunuz hiç laf ettiremediniz :)
Bence arkadaşınıza diyin ki 'başka hikayelere yamanıp sülük gibi kan emmeye çalışacağına biraz onur sahibi insanlar gibi ol, kendi hikayeni yazmaya çalış' diyiverin.
Kimse karısını 'daha güzel, daha zeki' olan için aldatmıyor. Bi günah işlemek istiyor ve buna ortak bulması gerekiyor. Sonra kendi gibi karaktersiz birini bulunca da peşine düşüyor. Sonra onu avlıyor, işi bitince de salıyor :) Hani 'ben daha güzelim' diye çok da şey yapmasın arkadaşınız.

Hee benim

Ağır laflar ettirmem
Ama bende irite oldum ve sıkıldım bu konudan
Söyledim zateb sen kendi hayatına bak
Sanane ondan karısından
Adam başka kızlarla da aldatıyordur dedim
Onlar öyle bir evlilik sürdürüyor seni ilgilendirmez dedim
Benim gazımla ayrıldı
Ama adam bir adım atsa koşacak gibi

Adam tipi fena değil ama zengin vs değil

Üsluba bak. Sizin kendinizle bir sorununuz var, inanın buraya geçti her neredeyseniz.
Bence sizde sorun var
Durup dururken gelmiş saldırıyorsun
Bence diğer konuda kavga ettiğim kadının ikinci üyeliğisin
Deminden beri saldırgan yorumlar yardırıyorsun çok komik
Beni bilen biliyor sevgilim var ve sevgilim bekar .
Boşa heveslenme
Burdan sana ekmek çıkmaZ

Ben olaya çok sonradan dahil oldu m
O zaten başlamıştı ilişkiye
Ben söyleyeceğimi söyledim zaten ona
Masefe koyarım ki koydum zaten hiç aramıyorum

Hmmm kendini önemli görme sendromu da var :d Diğer konun ne sevgilin evli mi bekar mı bilgim de yok alakam da. Sadece laf olsun arkadaşınızı çekiştirelim diye açtığınız konunun rezil bir şey olduğunu size göstermeye çalışıyorum. Bir de kötü söyletmem falan dayılanıyorsunuz boş beleş. Baştan açmasaydın konuyu?

Ben döndürmeye çalıştım diyorum arkadas anlamıyor işte

Ben olaya çok sonradan dahil oldu m
O zaten başlamıştı ilişkiye
Ben söyleyeceğimi söyledim zaten ona
Masefe koyarım ki koydum zaten hiç aramıyorum
Burada yazdıklarınız oyle hissettirmiyor. İkiside karaktersizlik yapmışken birine hatalı diyorsunuz. Hem de arkadaşınıza "Aldatiyor karaktersiz, seni de aldatır" diyorsunuz. Bu yanlış ikiside karaktersizken biri aklanmış gibi oluyor, belki farkında değilsiniz. Dikkat çekmek istedim.

Onlar öyle bi evlilik sürdürüyor demek arkadaşınızı daha da cesaretlendirmez mi ? Şey diyin; seni kullandı attı, karısına döndü, onu kaybetmekten köpek gibi korktu ve onu seçti. Demek ki sen daha güzel olduğun için takılmamış senle. Belki de şuan karısının etrafında dört dönüyor. Falan deyin mesela.

Çok acıtır.

Bana o kız sensin hadi hadi yaptıysan demek ki sevgilimin medeni durumunu merak etmişsin
Ben kendimi korumak zorundayım
Siz olsanız ne yapardınız dedim
Malum bu devirde kimseye güven yok
Sonuçta hayatımda biri bu kız
Ben isim mi verdim
Kimlik mi ifşa ettim

O bazen bunları söylüyor işte
O zaman ona üzülüyorum ağlıyor falan
Ama yinede tabi yaptığını aklamıyor bunlar

Evet ama o arkadasım olduğu için taraflı yaklaşıyorum
Ondan soğuması için söyledim

Abi kafayı yiyeceğim ya ben o kız sensin diye bir halt ima dahi etmedim sevgilinden de bana ne? Soğudum, görüşmek istemiyorum yazmışsın konunda e o zaman sal gitsin. Daha burada neyin kafasında falan diye sorguluyorsun? İnsanlar sizin istediğiniz gibi yaşamak zorunda değil. Hayatının sana uygun olmadığını iddia etmişsin o yönde de karar almışsın. Daha neyi uzatıyorsun?

Neye öfkelenmişim
Burda herkes güzel yorumlar yaptı
Bir kaç konu bozucu üye dışında
Fakirler ölsün kafalı buraya da gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…