Arkadasımın evli eski sevgilisi ve yaptığı yorumlar canımı sıkıyor.

Herkeste aynı yorumu yapıyor
Ben ona hep yapma dedim
Zaten benim gazımla ayrıldı
Kurtardım onu
Ama hala kafasına takması ve sürekli benle bu konuyu konuşmasından sıkıldım
Birde o kadın hakkında böyle konuşması irrite etti beni

Bence muhattaopı kes, sen kimsenin akıl abidesi değilsin , arkadasınjnda aklı var biraz kendi aklını kullandım..

Valla hiç yapamaz deme bak ben o model kadınlardan çok gördüm. Sana bu olay yaşanmadan arkadaşın böyle yapacak desem o zamanda kesin yapmaz derdin eminim. Böyle tipler iflah olmaz. Dediğim gibi insan aşık olacağı seçemez ama arkadaşın kandırılmış falan değil. Bizzat evli olduğunu bile bile evli adama kanca atmış. Ben o kızı tüm arkadaş ve aile çevremden uzak tutardım. Çünkü kız pişman değil kendini haklı görüp, elin masum kadınına laf söylüyor hala.

Son düzenleme:
Adamla resmen aşk yaşadılar
Adam ne aşk şarkıları şiirler
Birlikte tatiller vs
Bir ilişkide yaşanılacak herseyi yaşadılar
Çok ilginç gerçekten de
Sonra arkadasım fazlasını istedi heralde
Eşinden ayrılmasını vs
Adam oralı olmayınca benimde verdiğim gazla ayrıldı
Bende dedim yapma boş yere giden yıllaruna olur olan
O adam ayrılmaz
Kaldı ki ayrıldı senide aldatır
Adam karektersiz dedim
Şimdi ayrıldı ama pişman sanki
Bir ışık görse hemen atlayacak
Umarım adamda akıllanmıştır
Bir daha bulaşmaz

Kesinlikle çıkar hayatından ama bukadar tasvip etmeyip bukadar kınadığın insanı da bi okadar önemseyip buralara taşıman ilginç... madem ki bukadar hiç senin için bir hiçmiş gibi davranabilirsin bence

Kesinlikle çıkar hayatından ama bukadar tasvip etmeyip bukadar kınadığın insanı da bi okadar önemseyip buralara taşıman ilginç... madem ki bukadar hiç senin için bir hiçmiş gibi davranabilirsin bence
Hiç ilginç falan değil
Benim kaç yıllık arkadasım dı
Bu tasvip edilecek bir konu değil zaten
Sen ediyorsan o başka bilemem

Hiç ilginç falan değil
Benim kaç yıllık arkadasım dı
Bu tasvip edilecek bir konu değil zaten
Sen ediyorsan o başka bilemem
Keşke sana yıllarını verip zaman harcamasaymış ilk yanlışında birde senden darbe yemiş Kıza üzüldüm şimdi. Bu kızın herşeyi kötü olsa neden yıllardır arkadaşsın şimdi bir hata yapınca mı silesin tuttu
Herşeyi yadırgaya yadırgaya bu hale geldiniz işte biri de demiyor ki arkadaşıma destek olup onu yanlışından döndüreyim yoksa üzülecek
Vallahi sil gitsin hiç kaybı Yok kızın sanki seninle görüşmese hayatı bitecek...

Neyin kafasında derken kafası olsa zaten evli bi adamla birlikte olmaz..hiç bir erkek kendisinin evli olduğunu bile bile onunla birlikte olan kadın için iyi düşünceler içinde olmaz erkeğin gözündede o kadın ahlaksızdır...yaşandı bitti adam için bi heyecandı geçti gitti eşini aldatan konuda aldatır şu gün arasın adını bile hatırlamaz belki ve dipnot..kimse vazgeçilmez değildir

Diyemedim işte
Hatır gönül var arada
Ama çok irite etti o laf beni
Çok üzüldüm
Hatır gönül dediğiniz nedir? Evli sevgilisinin karısına ölsün diyecekte siz hala hatır gönül mü düşünceksiniz. O kadının düştüğü duruma misliyle düşer umarım.

O artık karaktersiz arkadaşının sorunu, ama adam her ne kadar ahlak yoksunu olsada arkadaşını kandırmamış yani arkadaşın bile isteye evli adamın koynuna girmiş. Aklınca böyle yaparak adamın karısından ayrılacağını düşünmüş. Yani adam ahlaksız ama arkadaşın da ahlaksız sen bunu bir kabul et önce öyle arkadaşım hata yaptı diye olayı basitleştirme. Hata farkında olmadan yapılır. Ama arkadaşın herşeyin farkında maşallah. Birde elin evli kadının ölümünü istiyor. Adamın çocuğuda zerre umrunda değil. İki gün sonra pisliği sanada bulaşır.

Başta bilmiyormuş
Olaylar ilerleyince söylemiş evli olduğunu

Başta bilmiyormuş
Olaylar ilerleyince söylemiş evli olduğunu
Eminim öyledir☺☺☺. Ama adım kadar eminim koynuna girerken biliyordu. Evli olduğunu. Başta bilmeyen insan öğrenince hemen ayrılır adamla ilişki yaşamayı devam ettirip, boşatmaya çalışmaz. Muhtemelen adamın durumu iyi ve tipi düzgün senin arkadaş da yapışmış, kendini yamamaya çalışmış ama becerememiş, şimdi de o kadına siniri hırsından.

Son düzenleme:
Sen arkadaşını hiç tanımamışsın gerçek yüzünü şimdi görmüşsün şok etkisi yaratmış. Sevgilileri ile gitmezmiş vs o sana öyle anlatmıştır ve sık sık ahlak namusdan dem vuruyor ise kendini kapatmak için yapıyordur bu konuda. İçin huzurlu değil ise mesafe koy gerekir ise hiç görüşme

Bu tarz konuştuğunuz icin bence yandaş tepkisi almışsınız forumdan. Diyorsunuz ya "herkes oyle yaziyor ama ben ayirdim" adam karaktersiz ve arkadasinizi da aldatacak kategoride oluyor, kıza ise mağdur rolü kaliyor şu cümlede. Keske ikinizde karaktersizsiniz deseydiniz ve ne hali varsa görsündü.
Benimde yakın bir arkadaşım az daha kanmak uzereydi. Henuz iliskiye başlamadığı için ben ona yumuşak davranmıştım ki itmeyeyim..neyse ki iliskiye baslamadan vazgeçirdik eğer ki başlamış olsaydı böyle yumuşak bir dili kullanmayı tercih etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…