Arkadaşımın evliliği ve salak yerine konulmam Sizce ?

bence böyle bir insanı arkadaş yerine koymamalısınız. bir gün sizin haklı olduğunuzu anlayacaktır ama, çok geç olacak gibi duruyor.

Bu tarz bir insanla niye zaman harcıyorsunuz ! böyle kişilerle yapılan arkadaşlıklar zaman kaybıdır. Uzak durun , ucuz insanları lütfen hayatınızdan çıkarın ki daha kaliteli bir yaşamınız olsun !

Aynı Şeyleri yaşamışız...
Ah bu biz ve bizim iyi niyetimiz...
Ben senin kadar keskin çizgiler koyamadım çünkü aynı yerde çalışıyoruz . Ama beni artık enayi yerine koymasına ve bir daha eşiyle sorun yaşadığında kapıma gelip anlamasına izin vermeyecem ...

Bende cok kötü hissederdim heralde . Sen git ona destek olmak için yanında kal. O da kocam geliyo diye resmen seni evden kovsun. Ya siz bundan sonra ne destek olun ne köstek. Bırakın ne hali varsa görsün

Malesef iyilikten maraz doğar derlerdi de inanmazdım
Resmen kullanmış kız seni.
Allahından bulsun. Ben olsam bi daha asla karışmazdım ne yaparsa yapsın

Evet salak yerine konmussun da bunun boyle olacagi bastan belliymis. Bir daha komalik olsa gorusmem ben olsam.

Kız zaten denges,z de siz dse sütten çıkma ak kaşık değilsiniz. Annesi konuşur eder de siz olayın dışında kalmalıyken herşeye müdahale etmişsiniz. Defalarca sıkıntı yaşamışsınız inatla da devam etmişsiniz.

Kusura bakmayın ama haketmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…