Arkadaşımın evliliği ve salak yerine konulmam Sizce ?

Dayakla başlayan evlilik dayakla devam eder , bence uzak dur

Dayakla başlayan evlilik dayakla devam eder , bence uzak dur

Kötü gün dostu böyle salak yerine koyulur mu ya boşver. Bacım bi daha bulsun da salak yerine koysun hadi belki kocasını kazanmış olabilir ama en iyi dostunu kaybetmiş !

İrtibatını kes o arkadaşınla. Ararsa açma kapına gelirse yüz verme. Sonra daha büyük kabaklar patlamasın başına

Arkadaşın kendine özsaygısını yitirmiş , hayatta hiç hedefi olmayan başıboş biri ... Bundan sonra ararsa senin evlilik terapistin Değilim de bağını kopar

yaa hala nasil tahammul edebiliyosunuz bi kiza defolsun gitsin be kocasina hic gorusme konusma bu tiplere nkye yuz verirsiniz hic anlamam

Arkadasin akil hastasi mi ne bu böyle insan kendisine yardim eden birine biraz minnet duyar , ne hali varsa görsün ..

böyle tipler var insan kullananlar
eşiyle arası iyiyken arkadaşlarını eve dahi davet etmeyip ayrıldığında ağlayacak omuz istiyorum deyip kapıya gelenler
irtibatı toptan koparacaksın başka yolu yok
ya da evet ya seni dövüyor ama sen de kaşınmışsın falan diyeceksin bu tiplerin duymak istediği şeyler bunlar
kızın kendisine saygısı yok ki uğraşacaksın
dayak yerken kendisini kurtaranlara vurmayın kocama deyip saldıran kadınlara benziyorlar
boş ver hiç uğraşma dilekçeyle şahitlikle falan bu kız bir yan çizer bir evet boşanacağım der boşuna başa bela aldığınla kalırsın
zamanını başka şeylere başka arkadaşlara harca

arkadaşsan böyle şeyler salak yerine konulmak demek değil.

çünkü bu olayda baş rolde arkadaşın var,onun aşkı var.

sen değilsin baş roldeki..

böyle dönemlerde mantıklı davranışlar bekleme zaten...arkadaşın aşık.

gereğinden fazla içine girmişsin olayın gereksiz yani.hayatından çakıl taşlarını ele yoksa huzur bulamazsın.

O da bir ihtimal ama geneline bakmak lazim.Genelinde de vefali biri degil gibi.Normalde nasildi konu sahibi?Yine de evden es geliyor diye arkadas gonderilmez o kadar kendini kaybedecek arkadas da olmaz olsun.

Evet salaklik sende negetif enerjisini sana yukluyor kendini sifirliyor ve her defasinda yeni baslangiclar yapior peki sen napiosun o tekrara negatife donene kadar yerinde sayiyorsun biraksana Allah askina .... irtibati kes ve bir daha asla gorusme ....sende onun kadar insansin fazlasi ne ki senden bi kadar ugrasiosun ....

Yaptigin salaklik değil suçlama kendini salak asıl o sen insanlık görevini yerine fazlasıyla getirmissin bırak ne hali varsa görsün

Arkadaşınız, klasik "Benim kocam yapmaz" modellerden
Bir de size tavsiyem genel olarak ilişkilere çok fazla karışmayın, yorum bile yapmayın. İyi olur Allah'tan bilirler, kötü olur kuldan bilirler.

Ben karismadimki kendisi otomatik olarak beni dahil etti olaylarin icine.. benden yardim istedi bende yardim ettim.. ama bak iki gun oldu kayboldu kendisi kesin kocasi beni kotulemistir ona..

Yaptigin salaklik değil suçlama kendini salak asıl o sen insanlık görevini yerine fazlasıyla getirmissin bırak ne hali varsa görsün
Insanlik mi insanlik gorevi mi Kaldimi ki o Allah askina dertler derya kosesi burasi o kadar dert okuoruz ne insanligi ya bide kocasi msj atiyor imali karimi kapi onlerinden toplamissin saol diyecegine ...bu ve bunun gibilere deil kimseye insanlik yapmicaksin nokta ....ole bisi yok insanlik oldu....

Arkadaşınız, klasik "Benim kocam yapmaz" modellerden
Bir de size tavsiyem genel olarak ilişkilere çok fazla karışmayın, yorum bile yapmayın. İyi olur Allah'tan bilirler, kötü olur kuldan bilirler.
Evet aynen bu kafada kendisi ben esimi ondan daha fazla taniyorum dedi, bende erkek milletine guven olmaz dedim.. neyse kiza tavsiye veriyorum mesela, yok o oyle degil aslinda soyledir diyor.. gelde dellenme en iyisimi ne hali varsa gorsun ...

Cnm ben simdiye kadar hic biseyine karismadim.. hehe diyip gectim en son iste olaylara benide cekti kendisi.. ve bunu ben istemedim.. sadece ortada ihanet var siddet var... Bende kusura bakma ama bu olaylara positif bakamam dedim.. daha diyorki benim kocam oyle degil diyor.. yahu kendi gosterdi bana.. olan bana oldu anlican.. isimi birakip iki haftadir hep onunla ugrastim.. yoruldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…