O da bir ihtimal ama geneline bakmak lazim.Genelinde de vefali biri degil gibi.Normalde nasildi konu sahibi?Yine de evden es geliyor diye arkadas gonderilmez o kadar kendini kaybedecek arkadas da olmaz olsun.arkadaşsan böyle şeyler salak yerine konulmak demek değil.
çünkü bu olayda baş rolde arkadaşın var,onun aşkı var.
sen değilsin baş roldeki..
böyle dönemlerde mantıklı davranışlar bekleme zaten...arkadaşın aşık.
Ben karismadimki kendisi otomatik olarak beni dahil etti olaylarin icine.. benden yardim istedi bende yardim ettim.. ama bak iki gun oldu kayboldu kendisi kesin kocasi beni kotulemistir ona..Karismakla hata yapmamissin da...
O esine geri de donebilir kendi secimi..Kizabilirsin buna haklisin.Ama arkadaskik bitirecek konu bu degil.O gun evden apar topar gondermesi..O gun bitirecektin..Kiyamadin belki zor gunu diye cunku ben de boyle yufka yurekliyim..Isi dustugunde arayip sonra aramaz olmasiyla son noktayi koymanin vakti gelmis geciyor..Cok bencil bir insan belli ki..Bencil birinden asla arkadas olmaz ,benim basima da gelmisti tam iki fefa affettim ayni sonuc vuku buldu.Ucuncuye yine beni buldu zor gununde ama baktim ayni abuklukta devam ediyor..Gonlumden sildim..Arar belki konusurum ayda yilda bir ama hesaba almam..Degismiyor bencil insanlar..Ama su var sen de az degilmissin.Alttan alttan giciklanmissin ovunmelerine.Giciklandigin insanla nasil gonullu arksdas oldun ki.Ben olamam sahsen.Gonulden seviyorsam kotu yonleri kalbimi kurcalamaz.Adeta kusursuzdur gozumde.Giciklanirsam da samimiyetim kalmaz..Bir arkadas vardi mesela gonul bagim yoktu kiz kendi yanasiyordu.Cok konusup kafami yoran bir kizdi.Ben de zor gunu ayip olur diye yaninda oluyordum.Bir darbe de ben vurmuyordum guya.Sonra o bana darbeyi vurdu ama.Yani dedigim iki kisi de bana bencil ,hayati degil kisiligi sorunlu ;vefasiz kisilerin hesaba alinmamasi ,arkadas dahi olunmamasi gerektigini ogretti..
Insanlik mi insanlik gorevi mi Kaldimi ki o Allah askina dertler derya kosesi burasi o kadar dert okuoruz ne insanligi ya bide kocasi msj atiyor imali karimi kapi onlerinden toplamissin saol diyecegine ...bu ve bunun gibilere deil kimseye insanlik yapmicaksin nokta ....ole bisi yok insanlik oldu....Yaptigin salaklik değil suçlama kendini salak asıl o sen insanlık görevini yerine fazlasıyla getirmissin bırak ne hali varsa görsün
Evet aynen bu kafada kendisi ben esimi ondan daha fazla taniyorum dedi, bende erkek milletine guven olmaz dedim.. neyse kiza tavsiye veriyorum mesela, yok o oyle degil aslinda soyledir diyor.. gelde dellenme en iyisimi ne hali varsa gorsun ...Arkadaşınız, klasik "Benim kocam yapmaz" modellerden
Bir de size tavsiyem genel olarak ilişkilere çok fazla karışmayın, yorum bile yapmayın. İyi olur Allah'tan bilirler, kötü olur kuldan bilirler.
Cnm ben simdiye kadar hic biseyine karismadim.. hehe diyip gectim en son iste olaylara benide cekti kendisi.. ve bunu ben istemedim.. sadece ortada ihanet var siddet var... Bende kusura bakma ama bu olaylara positif bakamam dedim.. daha diyorki benim kocam oyle degil diyor.. yahu kendi gosterdi bana.. olan bana oldu anlican.. isimi birakip iki haftadir hep onunla ugrastim.. yoruldum..Yıllardır gıcık oluyormuşsun zaten kıza. Neden o kadar dahil oldun meselelerine. Kimseye ayrıl deme sen kötü olursun. Mutluluğumu kıskandı olur. Millet dayak yiyor yine oturuyor. Asla boşan deme kimseye. Ben olsam bu arkadaşımla arkadaşlığımı bitirirdim. Nedeni evden beni kovması olurdu. Kocası gelse ne olur ki. Benimle kalıyor diyebilirdi. Bencillik etmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?