Neysse..
Canım sen arkadaşınlar hiç konuştunmu bu konuyu bence bir konuş?
saçma demedim tuhaf dedim anlama sorunun var heralde neyse iyi olmuş sana belli ki
Kıskanmış olabilir, insan eşini kıskanır bu normal birşey.
Belki de eşi utangaç biridir, mesela benim eşim de hoşlanmaz bu yüzden arkadaşlarımla tanışmaktan falan.
onu yapan sensin ... konuma atladın zorunda değil bilmem ne ..arkadaşım diyorum anlamadın galiba .. senin için arkadaşlık ucuzda böle bilemem sana tuhaf gelmemesi normal bu tür şeylerin
özel olarak tanıştırmak değil ama burda konu .. sonuçta kapıya kadar gelmişti ... bilmiyorum bence ayıp etti .ben olsam bu şekilde davranmazdım
Bişey diyemiycem canım ya insanların ne düşündüklerine anlam vermek güç :26:
Bence sen bunu kötüye yorma, arkadaşlığınıza mesafe koyma. Vardır geçerli bir sebebi.
yok canım konuşmadım ... ama sonra yine konuştuk havadan sudan ama buluşmadık ben istemedim buluşmayı
ben onu yine çok seviyorum ama işte soğudum biraz bu hareketten ....sebebi ne olursa olsun kabaca bir davranıştı ondan beklemezdim .. sonuçta lisedeyken birbirmize çok destek olduk ... zor zamanlar paylaştık bilmiyorum umarım eşi görünmek istememiştir yada öyle birşey olmuştur .. ama ben çok yakın bir kız arkadaşımı eve karanlıkta tek başına gitmesine izin vermezdim.
Sen baya yakın görüyorsun bu kızı ve seviyorsun o kızı çok alınmışsın o yüzden fazla duygusallaşmışsın canım ya
Kimseyle samimi olmaya lüzum yok..
Belli ki kıskanmış sizi,eşini tanıştırmak istememiş.
amaaaan olsun,boşverin çok da önemli değil
ben zorunda değil derken altında bi sebep aramanızın gereksiz olduğunu vurgulamıştım sadece.burda sana onca şey yazacaklar yok seni kıskanmış yok tabi tuhaf bilmem ne.ama hakkaten acelesi de olabilir yani.üzülen kendin olucaksın belki de hakkaten acelesi vardı tanıştıramadı ama burda söylenen onca şeyin gazına gelip boş yere arkadaşından soğuyacaksın.ters konuşmuşum gibi dursa da böyle davranmasının gerçekten bi sebebi olmayadabilir ve boş yere üzülüyo olabilirsin demek istedim sadece.neyse başka bişey yazmıcam artık.
Bu kadar takılma bence belki aklına gelmemiştir o an yada başka bir işi vardır.
Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum ben.
bilmiyorum alındım açıkcası ... aklına gelmemiş olması saçma ama başka şeyler olabilir tabi .. ama görüşeceğimide sanmıyorum samimiyetsiz geldi bana ...
Takmaaaaaaaaaa canımmm sana arkdaşmı yoooookkkkkbilmiyorum alındım açıkcası ... aklına gelmemiş olması saçma ama başka şeyler olabilir tabi .. ama görüşeceğimide sanmıyorum samimiyetsiz geldi bana ...
İnsanların binbir türlü sorunları oluyor. Bu yüzden aklına gelmemiş olması gayet normal bence.
Ben olsam böyle yapmazdım tabii ama herkes sizin bizim gibi ince düşenemiyor.
Takmaaaaaaaaaa canımmm sana arkdaşmı yoooookkkkk
ben yalnızdım ve hava karanlıktı .... bilmiyorum bence çok çirkin dışardan bakılıncada ..kimse birşeyi yapmak zorunda değil ..herkesin sorunları var sorunları var diye herşeyin arkasına sığınmak ne kadar doğru ... kendi bilir yapıcak birşey yok ....
sevgili kk üyeleri size aklımı karıştıran bir konuyu açıcağım ....
benim liseden bir kız arkadaşım var .. kendisiyle çok yakındık ..kanka tarzında ... sonra farklı okulları kazandık .... yollarımız ayrıldı ....bir gün benim numaramı bulmuş msj atmıştı bana çok sevinmiştim .. o günden sonra kopmadık hiç .. çok seviyorum hala onu .... arada görüşür konuşuruz .... kahve içeriz bir yerlerde ...
neyse konuya gelelim geçen yine buluştuk ....sohbet muhabbet .. ben onun düğününe gidememiştim çok yoğun bir işte çalışıyordum o zamanlar ... eşini hiç görmedim yani .. resimlerden biliyorum sadece .. eşi gelicekti almaya ..hava kararmıştı .. bende eşi gelince beni bırakırlar diye düşündüm hatta annemede öyle söylemiştim .. neyse eşi geldi arabayla .. arkadaşım konuştu eşinle telde haber verdi geldiğini ... bizde kalktık ..ben oturduğumuz kafenin önüne gelicek sandım ... beklemeye başldık .. sonra arkadaşım sen istersen git artık tutmayayım seni deyince şok oldum .. taamam falan dedim öpüştük ayrıldık .... yani beni bırakmalarını bırak benle tanıştırmadı cafenin önüne bile gelmedi eşi .... ben anlam veremedim .bu davranışa ama çok bozuldum ...anneme anlattım bide bir kaç arkadaşıma eşini sana göstermek istememiş dedi ... anlam veremedim ... biraz soğudum bu davranıştan dolayı .. sizce neden böyle yaptılar?
Sen bekarsan kıskanmıştır seni benimde başıma geliyor böyle şeyler.
Ama bunca yıllık arkadaşsınız böyle yapması çok yanlış. Sana da eşine de güvenmediğini gösteriyor bir bakıma. Madem böyle yaptı sende onunla arana mesafe koyarsın, mecbur kalmadıkça aramazsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?