arkadaşımın hareketine anlam veremedim ... sizce ne ?

benimde başıma geldi böyle en yakın en samimi arkadaşımla aynı otobüsteydik sonra nişanlısı otobüse bindi ben tabi başka yerde oturuyorum sonra onlar benden bir durak önce indi ben evin önünde neyse sonra sordum neden indiniz die arkadaşım kötü oldum dedi otobüste sıkıntı geldi demişti bilmem doğru bilmem yalan bence kıskandı benden ki nişanlısınıda tanırım çıkarken tanışmıştık çocukla ama pek labuali bir tipti belki arkadaşının eşide sulu bir tip sizi rahatsız etmesin die düşündü
veya gerçekten kıskandı
veya aklınada gelmemiş olabilir
veya arkadaşının eşi değilde başkası gelip onu alacaktı sizden gizledi olamaz mı ?
her ihtimali düşünmek lazım hemen kesitirp atmamalı

yok eşinin sulu bir tip olduğunu sanmam ....yani tanımıyorum ama ciddi biri gibi ....
kıskanmış olma ihtimalinide bilmiyorum ya bana gelene kadar bir sürü kadın vardır yani eşinin çevresinde uçan kuştan kıskanıyorsa işi var

Bir çok nedeni olabilir.Kesinlikle normal olanı sizi tanıştırması gideceğin yere kadar olmasa bile en azından bir durağa kadar ya da uygun bir yere bırakmalarıydı.
Dalgınlığına gelmiş olabilir.
Belki acelesi vardır.
Ya da seni veya eşini kıskanmıştır.Bir şekilde güvensizlik olmuştur belki.Günümüzde öyle olaylar oluyor ki artık insanlar da eşlerini arkadaşlarından bile kıskanıyorlar doğal olarak.Bence bu olayı bireysel olarak algılamayın aranız iyiyse arkadaşlığınıza devam edin sonuçta eşini tanıyıp tanımamanız önemli değil.Çok kötü bir niyetle yaptığını düşünmüyorum.

canım yaaa ... valla var ama şuna üzülüyor insan hani arkadaşlıklarda kolay kurulmuyor .. yeri geliyor yediğin ekmeği bölüşüyorsun zamanında ....ilk defa böyle birşey başıma geldi zaten .

çok haklısın bır anlık bişide olabılır yanı bundan sonrakı durumlara bakarak hareket et bence hemen silme uzaklaşma benımde buna benzer bı durum gelmişti başıma çok sevdiğim ve çok uzun zamandır tanıdığım arkadaşımla bır avmde karşılaştık benımde eşim yanımda onunda daha öncede bırbırımıze çok gidip gelmişliğimiz var onun eşi hadı kafe bölumune gıdıp bişiler içelim dedi arkadaşımda ama zamanımız yok dedı çok bozulmuştum ogun eşimde şaşırmıştı aslında zaman bulunabılırdi sonuçta gezmeye çıkılmış ama böyle davranınca hiç arayıp sormadım bıkaç gun sonra aradı açmadım üstüste aramaya başlayınca açtım anladı bozulduğumu özür flan diledi ama bahanesı yınede benı tatmın etmemişti ben yıne aramadım hep o arıyordu ee insan bı sure sonra kayıtsız kalamıyor yine eskı arkadaşlımıza dönduk ama bu olay hep kafamı kurcalar açıkçası kıskançlık gıbı bişi hiç aklıma gelmedı sonuçta ıkımızde evlıyız ama oluyor işte bazen böyle şeyler

Eşinin geç kalacağını düşünüp, üşümeyin diye göndermiştir bence
Hem öyle olmasa bile sizi bırakacağını söylememiş zaten boşverin
Siz aranızda ki diyologa bakın gerisi boş.

hani bazı erkekler kaba sabadır, arkadaşımı bırakalım diyememiş olabilir eşine.

hele ki kavgalılarsa falan söylemeyememiştir belki

Arkadasinizi cok seviyorsunuz belli bence hemen bitirmeyin arkadasligizi aklima kiskanclik olarak gelmedi arkadasinizla gideceginiz yon ayni taraftamiydi belki kadinin esiyle bir plani vardi ve o planlarini yapmak istediler belkide gideckleri yer sizin o tarafa ters olabilir sonucta hep omrumuz yollarda geciyor siz yinede gorusun arkadasinizla belkide gecerli bir sebebi vardi bilemeyiz.

bi de şöyle düşün belki kavga ettiler ve değil seni karısını bile almaya gelmedi, arkadaşında sana karşı mahcup olmamak için seni ordan göndermeye çalıştı ve arkandan eve taksiyle falan döndü kendisi de... bu da bir ihtimal... bence "bundan sonra merhaba merhaba" demeden önce açıkça konuş ve eğer cevabından tatmin olmazsan bildiğini yap ama belkide arkadaşının sana bile anlatamadığı bi derdi evliliğinde sıkıntısı vardır... ne demişler insanlar konuşa konuşa. evlilik malesef ki böyle değişik durumlarda insanı bırakabılen inişli çıkışlı bi kurum... arkadaşından eminsen ki bu kadar yakınsanız eminsindir hemen sırtını dönme derim ben...

belki eşiyle tartışmıştı.. ve devamı geleceğinden o tartışmanın sizin gitmenizi istemiş olabilir veya eşi demiştir arkadaşını yolla uğraşamam şimdi vs . diye

veya kendine özgüveni yok oyuzden de tanıştırmamış olabilir tabiki..

üzülmekten çok incinmişsiniz gibi geldi bana ,bundan sonra isterseniz daha mesafeli davranırsınız. çünkü bazen beklentiler bizleri haddinde fazla yaralıyor.

Bence büyük ihtimal eşiyle tartıştı ve sizin öyle görmenizi istemedi, sizi yalnız göndermesi de düşüncesizlik olmuş ama belli ki o anda düşünemedi.
Aslında bu gibi durumlarda böyle kendi kendine kurmaktansa direkt gidip arkadaşına sorabilirsin, hem boş yere üzülmemiş olursun hem de yaptığının sebebini öğrenip ona göre davranırsın.
Bu kadar düşünmeye gerek yok yani. Belki de hiç senin düşündüğün gibi bir şey değildir nerden biliyorsun?

Son düzenleme:

ben neden olduğunu bilmiyorum dedim zaten .. kavgalı olduklarını sanmıyorum ama düşük bir ihtimalle olabilir tabi ....

daldınlığa gelicek bir durum olduğunu sanmıyorum ..bu davranışıda hak etttiğimi düşünmüyorum ... bilmiyorum bence çevrenin etkisinde kalıyor aslında bu tip bir kız değil ama hani çevreden dikkat et neler duyuyoruz vs gibi şeyler söyleniyorsa o etkide kalmıştır ...

başka nedenleride olabilir tabi .. ama yinede bence doğru bir davranış değil ..ben kırıldım çok ... severim ama birdaha görüşmeyi düşünmüyorum ...

sonuçta yakın arkadaşız yani bilmiyorum bence düşüncesiz davrandı .... bizim ev zaten yolun üstünde bir yer .... ters bir yönde değil hoş olsada yine çirkin bence ..ben olsam yapmazdım böyle birşey ama kendi bilir herkesin düşüncesi farklı ... aslında fazlada beklentiye girmemek lazım sanırım .....herkes ince düşünemiyor

kesinlikle haklısın fazla beklentiye girmemek gerek insanlardan ama ne bileyim epey zor günler geçirdi eski sevgilisi yüzünden çok destek olmuştum ..... hak ettiğimi düşünmüyorum bu davranışı .....

yok canım geldiğini biliyorum az yukarda arabayı gördüm çünkü ..... neyse herkes için hayırlı olan budur belki ...

Canim konumunda haklisin, bende cok ince düsünceliyimdir ve bu yüzden bana da böyle birsey yapilsa cok alinirim, ama malesef herkes böyle ince olmaya biliyor.

Belki esi ile yemege falan gidilecekti o yüzden seni götürelim diyemedi...
Veya adam demisdir simdi cagirma uygun degilim giyinmedim veya spordan geldi terli veya veya veya.....

Hani desemki istnabulda oturuyrsunz o bir ucda sen bir ucda, aksam trafigi adam yolunu uzatmak istemedi falan da olabilir yani ....
Ama yakin oturuyormusunuz ???

Ne bilim hersey ola bilir, insanlari anlamak zor .
Ama ne zamandir görüsüyorsunuz evine bile davet etmedigine göre bence biraz kiskanclik vardir bu isin icinde....???

gec saatte karanlık bir yerde vicdanı olan insan arkadasını yanlız bırakmaz

eşiyle kavga etse bile bunu ben özür olarak kabul etmem,eşinden utanıyorsa zaten durum vahim
insan olan arkadasını evine kadar bırakır,hadi eve bırakmadın,evin cok uzak diyelim en azından taksi duragı otobüs duragı gibi bir yere bırakır,binmeni beklerler sonra giderler
normal olması gerekn budur

bunun için arkadaslık bozulmaz ama o an neler oldu bilemeyiz
sadece ders cıkarmanız gerekir bir daha bu arkadasla bir yere giderseniz,erken kalkın,hava kararmadan,hatta belirtin zor oluyor karanlıkta yanlız gitmek ben kalkıyorum diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…