arkadaşımın hatası !!!

ben tabiki bunu savunmuyorum ,defalarca bu iş olmaz dedim ,zaten kendisi de olmamasından yana ,ama unutamıyor.gelip bana ağlıyor sızlıyor ,benim derdim bu işte insan yıllardır herşeyini paylaştığı ,çok değer verdiği dostunu bu şekilde görünce içi acıyor ,her ne kadar karşı olsamda arkadaşım o dayanamıyorum ..

bende evliyim ,kimse kendi başına böyle bişey gelsin istemes tabi,ama evliliğinde mutluluğu yakalayamamış ve boşanmış bir kadın var burada ve insanın doğası gereği aşık, birlikte olması muhtemel bir insana değil,bağlı bir insana aşık,
zaten adamın sevgisinden ,saygısından ,iyi niyet ve dürüstlüğünden şüphemiz yok tek sorun evli olması ..yoksa dolu dizgin bir hayat yaşayabilecek potansiyelde iki olgun ve kültürlü insan,hayat acımasız malesef ,zamansız yaşanıyor bir takım şeyler ,aynı yıl evlenmişler ve keşke kader onları o zaman bir araya getirseymiş..herşey bambaşka olurmuş.
ama şimdi ortada herşeyden habersiz masum bir kadın var ve bunun günahına ne ben ne arkadaşım giremeyiz.
bu yüzden aşkı da batsın ,sevgiside batsın..

ben tabiki bunu savunmuyorum ,defalarca bu iş olmaz dedim ,zaten kendisi de olmamasından yana ,ama unutamıyor.gelip bana ağlıyor sızlıyor ,benim derdim bu işte insan yıllardır herşeyini paylaştığı ,çok değer verdiği dostunu bu şekilde görünce içi acıyor ,her ne kadar karşı olsamda arkadaşım o dayanamıyorum ..

bende evliyim ,kimse kendi başına böyle bişey gelsin istemes tabi,ama evliliğinde mutluluğu yakalayamamış ve boşanmış bir kadın var burada ve insanın doğası gereği aşık, birlikte olması muhtemel bir insana değil,bağlı bir insana aşık,
zaten adamın sevgisinden ,saygısından ,iyi niyet ve dürüstlüğünden şüphemiz yok tek sorun evli olması ..yoksa dolu dizgin bir hayat yaşayabilecek potansiyelde iki olgun ve kültürlü insan,hayat acımasız malesef ,zamansız yaşanıyor bir takım şeyler ,aynı yıl evlenmişler ve keşke kader onları o zaman bir araya getirseymiş..herşey bambaşka olurmuş.
ama şimdi ortada herşeyden habersiz masum bir kadın var ve bunun günahına ne ben ne arkadaşım giremeyiz.

Anladım.Siz, arkadaşınız ve sevgilisi çok iyi niyetli, çok iyi kalpli fakat kaderin tokadını yemiş kişilersiniz.Cennet de cehennem de bu dünyada.Bu yazdıklarınızı unutmayın da çok sürmez, birkaç yıla kadar sizin eşiniz de böyle bir maceraya atılırsa siz birbiriniz için yaratılmışsınız, kader doğru zamanda birleştirmemiş sizi der çekilirsiniz aradan.Bu ana(cık) baba(cık)ların geç gelen gençlik ateşinin acısını neden evlatlar çekmek zorunda... ana karakter gerçekten arkadaşınız ise onun da çocuğun durumu ne.Kimde kalıyor?

Eşini aldatmaya hazır olanlardan, iyi niyetli olmasını beklemek saflıkmıdır yoksa arkadaşınızın beklentilerinin sıvazlanması mı?Tezatlıklar hataları,hatalar mutsuzlukları doğurur...

burdaki bi üye arkadaşının sorunlarnı fikir almak destek vermek için konu açabilir ne var bunda ki? neden şüpheyle yaklaşıyoruzki hemen konu sahibinin sorunu diye..nicklerde kimlik nomuz mu yazılı kızın kendi sorunu olsa nolcak açık açık yazar ayrıca başka üyelik alıp yazar kendi sorunu olsa..arkadaşının sorununu açık dille anlatabilir bana göre hiç şüpheyle yaklaşılacak bi durum değil..
Bir derdim var köşesini ne zaman açsam buna takılıyorum, çok derin bi paranoya var. Yok sen yalansın...yok geçmiş mesajlarını inceledim aslında sen şuymuşsun...(üşenilmiyorda) bide birşey çok fazla dikkatimi çekiyor. Genelde yardım isteyen arkadaşlara hakarete varan cümleler sarfediliyor.
Burada kim kimin gerçek olduğundan emin olabilir ki? O zaman hiç yazmıycaksın. Yazıyosan da hakaret etmeden fikrini belirteceksin. Eğer bi soruna cevap yazıyorsam onu yazan kişinin gerçekliğini vs. sorgulamıyorum. Gerçekten bu sorunu yaşayan insanlar okuyup fikir edinebilsinler diye yazıyorum. Belki paranoya yapan insanlar işin dalgasındalar, ben ciddiye alıyorum :) Bilemiyorum artık.

Konuya gelince; arkadaşınız eşinden boşanmalı, başkasına ilgi duyuyo olması bile boşanmayı zorunlu kılar bence. Yaşadığı travmayı atlatabilmesi için bir süre kendi içine dönüp biten ilişkisini değerlendirmeli ve kendine zaman tanımalı. Evliliğinde yaptığı hataları belirleyip, zayıflıklarını saptayıp, bunları onarmaya çalışmalı.Kendine olan güvenini kazandıktan sonra doğru ilişki onu bulacaktır zaten. Evli olan diğer adama gelince onunla sağlıklı bir ilişki yaşayamaz. Kesinlikle uzak durmalı.
Ancak muhtemelen aşk mantığının önüne geçecek ve bu dediklerim olmayacak, burdada iş size düşüyo galiba :))

selam tekrardan ,
arkadaşım bu ayın 3 ünde resmen boşandı eşinden,meğer ben eşime bunu yapamam,vicdanım rahat etmez diyen kızcağız uzun zamandır aldatılıyormuş da farkında değil ,birde üstüne emin değil ama sanırım diğer kadın hamile olabilir,
bu dönemde arkadaşım o sevdiği adamla paylaştı tüm sorunlarını,hatta o adam mahkeme işlerini filan koşturdu hep ..
vallahi şu an ne olur bilemem,ilişkileri arkadaşlık boyutunda devam ediyor,
sevgili değiller yani.
ama adam boşandığı günden beri yalvarıyor,
arkadaşımın dediği ise ben senin yuvanı yıkamam benim yuvam bir kadın yüzünden yıkıldı her ne kadar yuva denmese bile ,
aynısını senin karına yapamam ,
hayatımda kalmak istiyorsan arkadaşım olarak kal ama sevgilim olmak istiyorsan beni sil hayatından..

en son benimle konuşmak istedi adam ,
beni sevdiğini biliyorum bunu bana ağlayarak söyledi dedi ,neden istemiyor beni sen bilirsin sebep ne dedi,
sebebini biliyorsun senin evli olman dedim ,
boşanayımmı yani napiyim dedi,
bende kimse sana boşan demiyor,bizde kadınız senin karında ,kendimizi onun yerine koyuyoruz ve ne kadar kötü ,adice bir durum olduğunu düşünüyoruz dedim.
akşam arkadaşıma anlattım ,ağladı ,mahvoldu,benim engelim kalmadı ama o onun var işte lanet olsun diye hayat çok acımasız diye sızlanıp durdu

yani gelişlemeler böyle .ben yine arada kaldım :))

son mesajıma bakarsanız arkadaşım boşandı zaten belirttim ,
ama şu anda adam boşanmıyor ,
ama sevgili olmak istiyor,ayrıca diyormuşki senden bişey beklemiyorum (cinsel manada ) yanımda ol,senin huzurun ,senin sevgin ,senin gözlerin yeter bana ,bi kere aşkım de dünyalar benim olur diyormuş ,
ama adam sırılsıklam aşık buna eminim,
eşime saygı duyuyorum ,2 çocuğumun annesi ama sen benim hayatımın kadınısın diyormuş ,ömrümü seninle tüketmek istiyorum diyormuş ..

Bana göre bu adam(?) dürüst,iyi niyetli ve saygın değil.
İkiyüzlü,bencil,hovarda,evli bir bayana ve yuvasına,
kendi evine,yuvasına,eşine,çocuklarına saygı duymayan biri .

Lütfen adamı bu kadar saygın,değerli ve kader kurbanı gibi görmekten
vazgeçin ve arkadaşınıza da vazgeçirin.

İyi niyetli ve dürüst olan bir insan ne eşine ne de yuvasına bunu yapmaz.

olumlu olumsuz yorum yapan ,eleştiren ,hak veren herkese teşekkür ederim ..
herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım ,bende tasvip etmiyorum böyle bir ilişkiyi ama en yakınının başına gelince mecbur teselli yoluna gidiliyor,kızdım da küstümde ,bağırdığım da oldu arkadaşıma, ama yine gele gele bana geliyor ne yapsın o da ,bir sen varsın beni anlayan diyor ..
yani şu anda bir sonuç yok dediğim gibi boşandı arkadaşım ,adam evli tabi hala ,ama son bir gelişmeyi kaydetmek istiyorum,bu adam arkadaşıma evlen benimle dedi,yani eşiyle konuşacakmış boşanmak istediğini söyleyecekmiş ,ama arkadaşım bunu da kabul etmiyor ,sen beni tanıdıktan sonra karınla kötü oldun ,benim yüzümden diyor ve bir yuvayı dağıtamam diyor ..
benden önce herşey yolundaydı ,hayatına ben girince bana aşık oldun ve karından soğudun .bu yüzden kabul edemem çık git hayatımdan dedi..
muhtemelen aydın'a annesinin yanına dönecek ,hem onu unuturum hem izimi bulamaz diyor ,kızlık soyadını da bilmiyor ikametten filan da bulamaz bu sebepten ,yani şu anda sanırım son kararı verme aşamasında en son bu yöndeydi fikirleri ,2 gündür bende görmüyorum..

inşallah arkadaşın dediğini yapar ve o adamdan uzaklaşır.yuva yıkanın yuvası olmaz arkadaşın bunu unutmasın.ayrıca bu adam hiçbir şekilde güven vermiyor yuvasında mutlu olan adam bir başka kadını görünce aşık oluyor karısını boşamaya bile kalkıyor yani bu derece akılsız vicdansız bir erkek yarın arkadaşınla evlense bu şıp sevdiliğinden dolayı arkadaşını da başka bir kadın için bırakır emin ol:23:
arkadaşın bir yanlış seçim yapmış ayrılmış umarım 2. yanlışını yapmaz ve bu adamdan tamamen bağlarını koparır:31:

cok uzuldum ya.

tamamen arkadasinizin yasamis oldugu bosluktan dolayi diger adam cazip gelmis.. yazik.. 27 yasinda bu kadar sevgisiz bir evlilikte olmak cok zor.. heralde ben olsam yapamazdim.. bosanmasi gerek diye dusunuyorum..

diger tarafa olan ilgisini de gormezlikten gelsin.. adamin dedigi lafa bak evimi ayri, seni ayri yasiyorum. ne demek bu yani.. ne yardan gecerim ne serden.. devam ederse daha sonrasinda daha cok uzulur arkadasiniz.. insaallah yanlis birsey yapmaz..

derler ya hatayı kendinde ara diye ,eşi aldatan kadınlar kendilerine dönüp bakmazlar çoğu zaman ,ben naptım acaba demezler ,ne kadınlar tanırım bütün gün sokakta gezip adam eve gelince yemek olmayan ,temizlikten bi haber ,bütün gün günlerde ,sokaklarda ,alışverişlerde gezen ,eşine ilgi sevgi vermeyen ,e adam napsın o da dışarda gördümü azcık güler yüz ,onunda gönlü kayar .sonrada vay efendim kocam beni aldattı .varmı böyle bir dünya ,kör ölür badem gözlü olur ,sonra anlarlar koca kıymetini ..iş işten geçer ..evlilikte saygı da sevgide eşit orantıda olacak ..

Allah'ımmm mantığa bak yaa:))Aldatılma gerekçesi bu sebepler ise şayet; aldatılmayı istemeyen bu kuralları harfiyen yapsın kul köle olsun ve mutlu mesut yaşasın..Hatta onlar ersin muradına:)) Yaranmı var derseniz evet vaaar bende hiçç haz almam böyle şeylerden, temiizlik bulaşık çamaşır elim ayağıma dolaşır diye de takılırım sevdiceğime:)) Anneler yapar bizim işleri sıra ile:))Olmasa da ne olur biz memnunsak kime ne?? Amaç temizlik yemekten ziyade kafa uyusması.. Kafan uyusmuyorsa istediğin kıvamda yap yemegi istediğn tek çizgiye ver ütüyü olmuyorsa olmaz bahanelere sığınmayınız,Ama tek gerçek birbirinizseniz dünyayı B.k götürse yinede bakmazsınız dışarı .... Bilmem anlatabildim mi?
Lütfen ama lütfen bu tür birlikte yapılabılecek isleri kadının birinci vazıfesi gibi olmazsa gider bak gibi toplumsal mesajlar vererek gözümüze somayınız..
İnanın hiçbirimizin ihtiyacı yok!!!!
Dipnot : Erkeği yemeğin salçasından çok, kadının kalçası ilgilendirir:))))
Aldatan içinse bırak temizliği gözünün üzerinde kaşının olması yeterlidir:)))))

evli bir adam evli bir kadına yaklaşmaya çalışıyor.ne cesaret.yani bi adam bana böyle kurlar yapsa o çiçekelri başında paralardım heralde.arkadaşınız başta buna izin vermiş.hiç hoş değil.ayrıva evli bir adamın aşkına nasıl güveniyor çok komik.çok seviyorsa boşanır öyle gelir.

bence bu hayat size ait. bence eşinizden ayrılıp kendinize başka bi hayat çizin.ama o evli kadına asılan karaktersizdende uzak durun.

Back
X