Arkadasımın ihaneti

gve

Meriç Ege
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
2.113
3.364
208
istanbul
Merhaba kızlar. Kurumsal bir firmada calisiyorum. Arkaslarimin cok guzel oldugumu soyler. Bayan bir arkadasim var. 6 yildir taniyorum ve son iki yildir ayni ortamda calisiyoruz. Bu kizdan herkes nefret ediyor. Bunu ofkemi atmak icin soylemiyörum. Ama arkadasim iste. Ayni isi yapiyoruz. Katlaniyordum. Sonradan erkek bir arkadasimiz ise alindi taseron. Grup olduk. Yemege beraber gider molaya beraber cikardik. Erkek arkasin ilgisini fark etmeye basladim. Mesajlar yakin ilgi vs. Tabi bu noktada tepkimi ortaya koydum. Mesaj atma dedim. Once anlayisla karsiladi. Kocamin beni nekadar sevdigini benimde kocami ne kadar sevdigimi her firsatta belirttim. Bana cikma teklifi etti. Kabul etmedim. Diyeceksiniz ki esinize soleseydin. Esim cok sinirli. Benden yuz bulamayinca o arkadasima yakin davranip beni kiskandirma cabasina girdi. Bu arada tamamen bagimizi koparmamistik. Cunku masamiz yanyana. Is konusunda yardimlasiyorduk. Dogal olarak. Bir gun bu bayan arkadasimla ( evli ) tavla oynamaya gideceklerini mesajla bildirdiler. Ben mesaji 27 dk sonra gordum. Ben mesaji gorene kadar gitmisler.Araya mesafe koymanin zamani gelmisti. Çocuk gibi kiskandirma cabalari benim sinirlerimi bozdu. Cunku bariz sekilde dislaniyorum. 3 gun araya mesafe koydum. Kiz mesajda bana hakaret etmeye basladi. Ki bu kiz her aldigim kiyafetin , makyaj malzememin, burnumdaki hizmanin bile aynisini aliyordu. Neyse kiz bana hakaret edince bahceye cikalim yuzyuze konusalim dedim. Gelmedi. Yarim saat sonra erkek arkadasla assagii indi. Niyetim konusup anlasmak. Is yerinde huzursuzluk olmasin diye. Kiz bagirmata basladi. Savunmasi icin erkek arkadasi araya soktugunda cildirdim. Isleri ciktigi icin gitmisler. Yalana bak. Sonra ne mi oldu. Araya mesafe koyalim deyip masayi birlikte terk ettiler. Onca insanin icinde rezil oldum. Kaldiramiyorum. O kimki benle arasina mesafe koyuyor. Hayir ben zaten mesafeyi koymamismiydim tavirlarimla. Bunu herkesin icinde yuzume bagira cagira soyleminin anlami ney. Ayni ortamda ikisi birlikte molalara cikiyorlar. Kiskaniyorsam namerdim. Zaten umursamadigim icin gelmedimi bunlar basima. Yaziklar olsun. Kizim ben senin yaninda hic bir arkadasin yok diye kalmamismiydim. Seninle kimse yemege inmiyor diye sadece ikimiz inmiyormuyduk. Hayir yani anlamiyorum.

sanki kıskanmış gibisin ama ?

Sizin evli olduğunuzu bile bile size çıkma teklifi eden bir adam var.
Siz reddedip mesafe koydunuz.
Arkadaşınızla sizi çağırmadan tavla oynamaya gittiler diye sinirlendiniz.

Valla hiçbi şey anlamadm o nasıl mesafe koymakmış. Ben olsam o adamı müdürüme şikayet ederdim. Asla aynı ortama girmezdim böyle bir şerefsizlik görmedm.

benzer olayı bende yaşadım ama bekardık ikimizde. taklit etme fesatlık kıskanclık olayı her aldığımı alması onda da vardı ikiz bigi dolanıyorduk bir kere pişti bile olmuştuk aynı elbiseden sinir bozucu bişey bi gün bende patladım artık niye beni taklit ediyorsun yeter dedim ama anlamadı tabi devam etti.. birçok sebepten daha sonra ben yol verdim ona nasıl biri olduğunu da 1500 kişilik olan kurumda bodrum kattan 5. kata kadar herkese yaydım. ama doğru ama yanlış ama kimin ne b.k olduğunu herkes görsün anlasın. ama milyon tane yüzü olunca bir insanın çevir çevir tükür hangi birine yeticez kiii..
özel hayatında evliliğinde arkadasın yanıyor sanırım çeşitlenmeye geçmiş. sen uzak dur boşver yakında adı çıkar kulağğına gelir

Reactions: gve
sormadan edemiyiciiimm. yaslar kac?

Bana da biraz siz kıskanmışsınız gibi geldi,takmıyorsanız tavla için çıkmalarını neden bu kadar dert ettiniz anlamadım ?
Hem ayrıca sürekli kıskandırma çabaları demişsiniz ,ama ben onların sizi kıskandırmak amaçlı bir şey yaptığını göremedim,tavla oynamaya sensiz gittikleri için seni kıskandırdıklarını mı düşünüyorsun ?
Adamın size çıkma teklifi etmesi çok yanlış ,şikayet etseydiniz.
Ama genel olarak konuyu tam anlayamadım söyleyeyim

evli oldugum halde bana teklifte bulunan biri olsa ya o isten cıkardım yada esime soylerdim aynı ortamda o insanla calısmak bastan yanlıs diger konu zaten bambaska bir olay

kıskanıyorsun kızııımmmm

konu fecaaaat.

adam evli olduğunuzu bile bile size nasıl çıkma teklif edebiliyor? nasıl bi genişlik bu.

sonrasında da sizin derdiniz dışlanmış olmak mı?

anlamadım.

en basta mesafe koyan ben degilmiydim diyorsunuz, tavlaya cagirmadilar diye kiziyorsunuz. mesaji 27 dk sonra degil hemen gorseydiniz gidecek miydiniz ki kizdiniz? ya kiskaniyorsunuz ya da kizginliktan( neden oldugunu cozemedik) kendinizi anlatamiyorsunuz.

büyüleyici güzelliğinize dayanamayıp evli olduğunuzu bile bile size Çıkma Teklif eden (lisedesiniz sandım bir an) bir adam var. siz hala mesafe filan mı diyorsunuz? biraz daha mesafe, az daha.
size evli olduğunuzu bile bile yanaşan karaktersiz bir adamla, nefret ettiğinizi belirttiğiniz bir kadın beraber tavla oynamaya gidip sizi çağırmıyorlar diye bu ne afra? ay allah ım ben anlamadım sanırım konuyu. yoksa bu kadar saçmalık olamaz.

ne güzel olmuş işte beraber takılsınlar..
siz madem kıskanmıyorsunuz niye beni dışladılar diye dertlenip kızı konuşmaya çağırdınız ki ?

yanlış mı anladım? evli olduğunuzu bile bile size çıkma teklif eden bir erkek var ortada. ve siz bu arkadaşlarınızın sizi almadan tavlaya gitmesine mi bozuldunuz? Mesajı erken görseniz gidecek miydiniz? Diğer arkadaşınız ne yaptı da size ihanet etti? açıkçası ben aranızı yapmaya, sizi yanlışa sürüklemeye falan çalıştığını düşünmüştüm, konunun başını okuyunca.

siz evli olduğnuz halde size çıkma teklif eden bi adamla bütün bağları tamamen koparmanız ve müdürünüze durumu bildirmeniz gerekirdi.sonrasında ne olup bittiğiyle de ilgilenmemeniz gerekirdi. bunlara üzüleceğinize tek derdiniz dışlanmış olmak.çok enteresansınız.

YAHU ADAM SANA EVLİ OLDUĞUN HALDE YANAŞMAYA ÇALIŞMIŞ SEN TEK KELİME BİLE ETMEMEN GEREKEN YERDE BİRDE MESAJI GEÇ GÖRDÜMDE GİTMİŞLER ONLAR DIŞLANDIM DİYE TRİBE GİRMİŞSİN MİDEM BULANDI...

Nereden baksam bir tutarsızlık var konuda.adam evli oldugunuzu bildiği halde çıkma teklif ediyor.iğrenç bir hareket
Siz mesafe koydum derken tavlaya sizi cagirmadilar diye kızla tartışıyorsunuz.kıskanmadım diyorsunuz ne diye bunu dert ediyorsunuz?
Ve bütün bunlara rağmen o ortamda çalışmaya devam ediyorsunuz.
Önce siz kendiniz bir emin olun ne hissettiginizden sonra bizi ikna edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…