Arkadaşımın kocası.. Ne yapacagımı şaşırdım?

Adı üstünde arkadaşımın kocası.
Sizin daha önceden tanıdığınız, arkadaşınız vs olsaydı derdimki tamam dertlesmişsiniz. Ama siz neden yeni tanıştığınız biriyle arkadaşınızın dedikodusunu yapıyorsunuz yada yaptırıyorsunuz. Dedikodu tatlı mı geliyor anlamıyorum.
Kendinizi arkadaşınızın yerine koyun, o sizin sözlünüzle/eşinizle sizin dedikodunuzu yapsa ne hissedersiniz.
Zaten amacınız arkadaşınıza yardım etmek olsaydı, derdiniz canım eşin böyle böyle diyor, sende biraz dikkat et vs diye, birebir olmasada yumuşatarak anlatabilirdiniz. Anlatamadınız çünkü arkadaşınız ne alaka siz niye konuşuyorsunuz diyebilir diye ki hakkıdır.
Bence baştan sona hatalısınız. Bu durumun yolunu siz açmışsınız, susturabilirdiniz yada arkadaşınızla konusabilirdiniz. Adamda yüz bulmuş, ne dersem söylemiyor diyor. Bu kadar rahat.

1 aylık evli ya sadece empati kuruyorum aklım ermiyor sen nasıl karının arkadasına bunları anlatırsın gizli gizli arkadasından iş çevirirsin kızı bir kötülüyorki duysanız inanamazsınız yok o gerizekalı mal çıkarı oldugu için evlendi benle falan filan duyduklarıma şaşırdım kaldım iyi niyetimden konusstum zaten bu kadarda ama bence bu adam bu kadını çok gitmez aldatır. Engeli bastım şimdi whatsapptan mecbur ikisinide engelledim karısından bana bakabilir

Aramalarıda engellicem ama emin olamadım kız arkadaşımda arıyor bazen onun telefonundan.Evet söylediğin gibi evliler sonucta kesin ben kötü olurum benim üstüme kalır hersey

Oda olabilir beni yokluyodur belki ama ben zaten sözlüyüm sözlümün kulağına gitse ona söylemediğimi duysa keser beni zaten.Whatsapptan engelledim.Birdaha yazamasın diye.Ya birde evleri falan okadar güzelki eşyalarını falan yeni almıslar hep nasıl heves etmiştim . Demekki hiç birşey malla mülkle olmuyor.
Bende gizlemek istemiyorum birşey arkadasımdan ama kocasının arkasından söylediklerini duysa inanamaz .iftira atıyosun bile diyebilir.

Bende o yüzden söyleyemedim bu zamana kadar.Ben suçlu duruma düşerim diye.

Hemen tlf.nundan arama msj engelle o adamı o zeytnyağ gibi üste çıkar ihale sana kalır. Belliki niyeti bozuk herşey beklenir iftirada atar senide suçlu çıkarır birdaha da bence o olmadığı zaman gidin evine hatta mümkünse dışarda görüşün

Kesinlikle dedikodusunu yapmadım adam kötüledikçe ben arkadasımı savundum .Yeni evlisiniz olur böyle seyler alısırsınız birbirinize vs diye konustum. Empati kurdgumda zaten kötü birsey oldugunun farkındayım o yüzden artık kurtulmanın yollarını arıyorum aramasın beni istiyorum. Hatalı oldugum konusunda haklısın baştan tavımı koymalıydım ama bu adamın bu kadar abartıcağını düşünemedim

Arkadaşına mutlaka söyle
Ama bana asılyor şeklinde değil
Bana asılıyor dersen çamur atar pislik arkadaşınla kötü olursun ya da arkadaşın eşine toz kondurmayıp seni suçlayabilir
Aranızda sorunlar varmış, beni aradı böyle böyle dedi, çok üzüldüm diyerek konuş
At bombayı ortaya kendi uğraşsın pis sapık, anlattıklarının hesabını karısına versin, uyanık bir kadınsa zaten anlayacaktır eşinin şerefsizliğini.
Bir daha da asla evlerinde falan kalma, engelle telefonundan da

Numarasini engelle hattında.

Acilen konuş rahatsızlığını dile getir ben senin dertleşebileceğin kişi değilim lütfen kendine başka dert ortağı bul de.
Bunları başından beri arkadaşına anlatman ve bu adama yüz vermemen gerekirdi
Şahsen benim arkadaşım kocamla beraber arkamdan böyle gizli konuşmalar yapmış olsalar asla affetmem.
Acilen bu işe nokta koy
Yarın öbür gün arkadaşın kıskançlık krizine girip kocamda gözün vardı bile diyebilir. Hiç güvenme insanoğlu çiğ süt emmiş!...

ben senin yerinde olsam adamı engellerim hiçbir şekilde sana ulaşamasın ve sen de sakın bir daha onların evinde kalma lütfen...

arkadaşına anlat mesajların ayrıntıları ve saatleri ile birlikte yada öncesinde ona sezdir bir tuhaflık var diye onu gizli biri olarak ekleyip kendi şahit olması daha doğru olur. ergence fikir ama onun şah,t olması kendinin lazım.

Bilmiyorum, bir tuhaflık var, sırf amacı size yazmak olsa, eşiyle konuşmanızı niye istesin ki? Dertleşir ama konuştuğunuzu bilmesini istemez.

Anlamadım ben bişey. Arkadaşınızı siz tanırsınız, anlatıklarında hiç doğruluk payı olabilir mi?

Haha aman ya inanki evlerinde kaldım paspal bir pjama bir eşoftman üstüyse saçım basım dağınık bir halde dekolte vs hiç birşey yok heryerimn kapalı olmasına özellikle dikkat ettim ben bastan çıkardıysam artık ne kadar kolaymıs bu adamı böle bastan çıkarmak ama dediğin gibi kimseye anlatamazsın bunu yuva yıkan ben olurum

Eger cok yakin olsaydi arkadasin bastan onu uyarirdin gecmisini neden senden ögrenmeye calisiyor bu samimiyeti nerden buluyor bile bile arkadasinin hata yapmasina göz yummussun

Evlenmeden önce bazı seyler yasamıslardı.Bende araları açılmasın benim yüzümden diye arkadasıma söylememiştim

Kac yasinda bu adam?

22yaşında

Imkaniniz varsa numaranizi degistirin. Ya da muhabbeti kesin. Ziyaret etseniz de mesafeniz olsun, kalmayin evlerinde..

Bana da asılıyor gibi gelmedi...
yoksa aratmazdı ...konuş derdi ne demezdi...
ama yinede yaptığı saçma....
rahaatsız olduğunu belirt..

ama seninde cevap vermen çok büyük yanlış. özellikle niye eniştem değilmisin gibi saçma sapan bi cevap atman cidden hiç hoş değil. kusura bakma ama sende de suç var. numarasını engelle yada hiçbir yazdığına kesinlikle cvp verme bundan sonra. senin tarafından değil ama karısının gördüğünü düşün o mesajları. sadece eşini suçlamaz öyle bir durumda. oda öyle anlatmaz zaten.

Ne diyim en azından farkındasınız. İnşallah arkadaşınız yada sözlünüz duymaz olup biteni. Her halükarda kabak sizin başınıza patlar çünkü.

Bende aynı sekilde affetmezdim . O yüzden daha fazla aramasını istemiyorum hadi arkadasımla ikisi ararlar sorun olmaz benim için ama adamın beni tek araması banada tuhaf geliyor bir değil iki değil

adam resmen sana yanaşmaya çalışmış canım. Ararsa açma cevapta yazma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…