Arkadaşımın kocası.. Ne yapacagımı şaşırdım?

Bence engellemekle falan ugrasmayın. Numaranızı değiştirin.
Sonra sozlunuz engellediğiniz kişilere bakıpta onu gorurse basınız daha da ağrır.

gelmişinden başla geçmişine doğru uzun bir...... patlat telefonunuda açma cevap verme bak bakalım napabilecekmiş kifayetsiz aklı sıra.. neyse ya

X ENİŞTEYLE 15 DK NE KONUŞURSUN Kİ ANLAMADIĞIM O, HER NEYSE UZAK DUR BENCE BU ADAMIN NİYETİ KÖTÜ AÇMA TELİNİ FALAN GEREKİRSE ARKADAŞINLA BİLE ARANA MESAFE KOY SONRA SEN ÜZÜLÜRSÜN.

adam sana asılıyor valla sendede o ışığı görmüş
sonucta siz arkadassınız
neden bu kadar işin içine giriyorsunuz arkadas evinde kalıyorsunuz filan

Bıçak gibi kestirip atmalıydın. Ay ne münasebet ben bir güzel telefonda paralar öyle gönderirdim. Sen de izin vermişsin yaklaşmasına bana göre.

Yeni evli çiftin evinde kalmanız bir kere baştan yanlış. Her mesajına cevap vermişsiniz o da yüz bulmuş.

bu yazılanlara sonuna kadar katılıyorum kızlar.. iyi niyetinden mi artık saflığından mı onu hiç bilemiycem ama bariz belli etmiş ve senin de anlaman lazımdı adamın sana yürümeye kalktığını.. ne yapayım ne edeyim diyene kadar ağır laflarla tersleseydin keşke bi güzel buraya kadar gelmezdi bence olaylar..
inşallah kimseyi üzmeden kırmadan (ki burda bahsettiğim o arkadaşın oluyo bu olayın maduru kesinlikle o çünkü) halledersin bi an önce.. o çok yakınım dediğin arkadaşının yerinde olmak ister miydin onu düşün bi de.. konuşmuşsun adamla dakikalarca boş beleş.. hani adamın hayvanlığı var o ayrı ama sen niye cevap veriyosun.. ya da en başta o yeni evli çiftin evinde ne arıyosun bi de yatıya gitmişsin...
bilemedim valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…