Arkadaşımın kocası.. Ne yapacagımı şaşırdım?

Sizdede hata var size geçmişini sormaya cesaret ettiği anda sınırınızı çizecektiniz hangisinin sizin arkadaşınız olduğunu unutmussunuz sanırım size arkadaşınızı çekiştirirken niye haddini bildirmediniz

çok zeki biri oldugum için adamın teldeki konuşmalarını kayıt eder sonrada arkadaşıma dinletirdim hemde arkadaşımın gözünü açardım hemde kanıtlı olayı sunmuş olurdum, ne kadar bilgisiz ve cahilsiniz şu konularda ne yapacagınız bilmiyosunuz ya, azıcık fikir, akıl diliyorum size....

Beni aramakta ısrarcı olursanız sözlümü hatta ve hatta ailemi devreye sokmak zorunda kalacağım diyebilirsin, biraz blöf yap olmadı gerçekten bunları yaparsın.

Bence görüşme daha. Enişte demeyede devam et. Sözlünle aran nasıl bilmiyorum ama gidip kalmışsın orda falan ne bileyim sözlün sana kızmasın. Adama da gerekirse açık açık söyle, rahatsız oluyorum artık eşinle meseleni kendin hallet diye naparsa yapsın.

arkadaşına herşeyi anlat derim sözlünede anlat yarın birgün başına daha büyük bişey gelir ve kötü olan sen olursun az mantığını kullan derim

Aralarinin kotu oldugundan karisinin haberi yok bence.

Hic bi arkadasimin kocasinin telf nosu bende kayitli olmadi

Olaylar olaylar olaylar...

sana zarf atmış ve sende de o ışığı görmüş ki arkasını arıyor.
tavrını ortaya koy
aradıkça açarsan yazdıkça yazarsan elbette arkası gelir.

ayrıca ne münasebet seni arıyor.
bir sürü evli bayan arkadaşım var
ne eşleri beni arıyor nede numaraları rehberim de kayıtlı..

rahatsız olduğunu x kişisine belirt. Mesajları her ihtimale karşı arşivde tut. Ve o kişiyi engelle. Daha ileri giderse kanıtlarla birlikte arkadaşına anlat her şeyi. Kanıt çok önemli.. Çünkü seni suçlaya bilirler..

Birde " kimseye soyleme/ şuna söyleme" gibi cumlelerede söyleyenede cok dikkat ederim.
Öyle cümleyle basliyorsa asla dinlemem.
Ya dedikodu olur bu, ya yalan ya da birinin sırrı.
Hele birde esime deme demis adam. Direkt olarak dinlemeyi kesecektiniz ya da olmaz saklamam demeliydiniz.

sulu ve terbiyesis adam..belki kavgada bahane..resmen size sulanıyor..her yerden engelle..kimseyede bu durumu anlatma..ne kız arkadaşına..nede sevgiline..yoksa zincirleme bir tartışma çıkar..sapık yüzünden..

adam sana iş atıyor farketmeden arkadaşından habersiz onun kocasıyla mesajlaşıp telefonlaşarak ta sen adama cevap veriyorsun..farkında değilsin ama adam seninle karısını aldatmaya çalışıyor sil numarasını engelle ve bir daha kati surette görüşme.

En başta tersleseydin keşke bana niye anlatıyorsun bunları diye. Konuşmakla hata etmişsin.
Bence sözlünü karıştırma ama arkadaşına anlat derim. Mümkünse yazışma kayıtlarını gösterirsin eğer inanmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…