- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
ayrica evlerine de gitme. adamla karsilasmamaya ozen goster.sozlune de arkadasimi severim sms kocasini gozum tutmadi de. dortlu gorusme durumu olusmasin.belli değil mi ne yapmaya çalıştığı
aldatma işaretleri de böyle çıkmıyor mu zaten
yok karımla mutlu değilim sevmiyorum v.s. v.s.
gereksiz gereksiz fazla konuşmuşsun
bundan sonra hiç konuşma whatsap dan da engelle onu
Sen neyin derdindesin ki ben anlayamadim kendin ettin kendin buldun kesin ve net..hadi şuan evliler diyelim ve sen olay sana patlar diye korkudan soyleyemiyosun peki bu adam seni nışanlılık dönemindede arayip arkadasinin geçmişini sormuş ozaman aklin nerdeydi ozaman neden söylemedin arkadasina neden korktun ? Boyle bisey olsa aninda arar arkadasimi söylerdim ben hic kusura bakma senden bi ışık görmüş ki bukdar rahat anlamiyorum ben sizin gibi insanlari ya ne çok seviyosunuz kardeşim çene yapmayi sen ne konuşuyosun 15 dakika boyunca adamla ? Senin arkadasini kötülüyo ve sen onu dinleyip bide akil veriyosun sanane sanami kaldi ona akil vermek aninda aricaktin arkadasini geç kalmissin hadi arkadasindan korktun sözlünden ne diye sakladin neden ona söylemedin ki simdi bu olay ortaya ciksa ki elbet cikicaktir hicbsey gizli kalmaz belkide bu durum yüzünden sözlünü kaybediceksin..adam sana bana enişte deme demiş neden eniştem degilmisin diye basitçe bi cvp vermek nedir ya yemin ederim snir geldi okurken bide kalkip konu açmissin burda..bian önce o arkadasinlada kocasiylada görüşmeyi kes ztn o kız senin arkadasin olamamis hicbizaman gercek arkadas senin yaptigini yapmaz hic kusura bakma safmısınız yoksa saf ayağınamı yatiyosunuz anlamiyorumArkadaşlar 10 yıldır arkadaşım olan çok yakın kız arkadaşım 1 ay önce.. 2-3 aydır flört ettiği bir adamla evlendi. Bunlar evlenmeden önce arkadaşım bizi tanıstırmıstı. Benim telefon numaramdanda bir kaç kez konustular. Bunlar nişanlılık dönemindeyken bu x kişisi beni arayıp arkadaşımın geçmişini sordu. Ve aradıgımı lütfen söyleme dedi. Kızın geçmişini falan anlatmadım kendin sorsana dedim. Bu olayıda Arkadaşıma anlatamadım. Sonra bunlar evlendiler. Ben uzak şehirde üni okudugum için evlerini görmeye 1 ay sonra gittim ve dostumun ısrarı üzerine o gece onlarda kaldım. Kocası geç saatte geldi eve hep beraber yemek yedik. Falan sonra uyudu bunlar. Sabahta xkişisi erkenden işe gitmiş zaten. Neyse sonra aradan iki gün geçti x kişisi beni aradı ve karımla mutlu değilim şöyle huzursuzum böyle mutsuzum onu sevmiyorum bence oda beni sevmiyodur evde huzurum kalmadı sürekli kavga ediyoruz çok çıkarcı birisi die arkadaşımı baya baya kötüleyerek anlattı bana. Bende akıl verdim düzelir yeni evlisiniz arkadasımla konusurum ben düzeltir tavırlarını dedim.
Arkadaşımı aradım sonra kız bana birşey anlatmadı. iyiyim aramız iyi x'le ne olabilirki falan dedi.
Ne yapcağımı sasırdım bende.
Sonra ertesi aksam Xkişisi beni yine aradı nasılsın napıyosun diye sordu konustunmu dedi arkadasınla
konustum anlatmadı dedim. 15 dk kadar konustuk kapadım ben sonra
Ertesi gün bana whatsapptan yazmıs napıyosun diye.
Napıyım yurttayım X enişte dedim
Bana enişte deme X de sadece dedi
Neden eniştem değilmisin dedim
Olsun söleme dedi
Ya bu adamdan ben iyice rahatsız olmaya basladım neden zırt bırt arıyor karısıyla sorunlarını anlatıyor anlamıyorum arkadasım bile bana anlatmazken. Ya kız öğrenirse bunun beni aradıgını ben kötü olucam o zaman. Sonuçta evliler bu adamı naparak uzak tutabilirim? Ayrıca ben sözlü birisiyim sözlümdende gizliyorum aradıgını ve iyice kötü hissetmeye başladım. Kız arkadasımamı söylesem sözlümümü devreye soksam ne yapayım ya?
ya nefret ediyorum böylelerinden . sevmiyorsan anlaşamıyorsan ayrıl ayıp günah yaArkadaşlar 10 yıldır arkadaşım olan çok yakın kız arkadaşım 1 ay önce.. 2-3 aydır flört ettiği bir adamla evlendi. Bunlar evlenmeden önce arkadaşım bizi tanıstırmıstı. Benim telefon numaramdanda bir kaç kez konustular. Bunlar nişanlılık dönemindeyken bu x kişisi beni arayıp arkadaşımın geçmişini sordu. Ve aradıgımı lütfen söyleme dedi. Kızın geçmişini falan anlatmadım kendin sorsana dedim. Bu olayıda Arkadaşıma anlatamadım. Sonra bunlar evlendiler. Ben uzak şehirde üni okudugum için evlerini görmeye 1 ay sonra gittim ve dostumun ısrarı üzerine o gece onlarda kaldım. Kocası geç saatte geldi eve hep beraber yemek yedik. Falan sonra uyudu bunlar. Sabahta xkişisi erkenden işe gitmiş zaten. Neyse sonra aradan iki gün geçti x kişisi beni aradı ve karımla mutlu değilim şöyle huzursuzum böyle mutsuzum onu sevmiyorum bence oda beni sevmiyodur evde huzurum kalmadı sürekli kavga ediyoruz çok çıkarcı birisi die arkadaşımı baya baya kötüleyerek anlattı bana. Bende akıl verdim düzelir yeni evlisiniz arkadasımla konusurum ben düzeltir tavırlarını dedim.
Arkadaşımı aradım sonra kız bana birşey anlatmadı. iyiyim aramız iyi x'le ne olabilirki falan dedi.
Sonra ertesi aksam Xkişisi beni yine aradı nasılsın napıyosun diye sordu konustunmu dedi arkadasınla
Olsun söleme dedi
Ya bu adamdan ben iyice rahatsız olmaya basladım neden zırt bırt arıyor karısıyla sorunlarını anlatıyor anlamıyorum arkadasım bile bana anlatmazken. Ya kız öğrenirse bunun beni aradıgını ben kötü olucam o zaman. Sonuçta evliler bu adamı naparak uzak tutabilirim? Ayrıca ben sözlü birisiyim sözlümdende gizliyorum aradıgını ve iyice kötü hissetmeye başladım. Kız arkadasımamı söylesem sözlümümü devreye soksam ne yapayım ya?
Anlatsa arkadasi sen suclusun dercanım bence sen bu olanları arkadaşına söyle. arkadaşının haberi olsun kendini arkadaşının yerine koy kocan Allah korusun böyle yapsa arkadaşının saklamasını mı tercih edersin. evliler çocukları varmı bilmiyorum anlaşılan yok yarın birgün çocukları olsa adam bunu aldatsa söylemediğin için sende suçlu olacaksın. kız bunları bilse ona göre davranır. şahsen ben bilmeyi tercih ederim.
Arkadaşlar 10 yıldır arkadaşım olan çok yakın kız arkadaşım 1 ay önce.. 2-3 aydır flört ettiği bir adamla evlendi. Bunlar evlenmeden önce arkadaşım bizi tanıstırmıstı. Benim telefon numaramdanda bir kaç kez konustular. Bunlar nişanlılık dönemindeyken bu x kişisi beni arayıp arkadaşımın geçmişini sordu. Ve aradıgımı lütfen söyleme dedi. Kızın geçmişini falan anlatmadım kendin sorsana dedim. Bu olayıda Arkadaşıma anlatamadım. Sonra bunlar evlendiler. Ben uzak şehirde üni okudugum için evlerini görmeye 1 ay sonra gittim ve dostumun ısrarı üzerine o gece onlarda kaldım. Kocası geç saatte geldi eve hep beraber yemek yedik. Falan sonra uyudu bunlar. Sabahta xkişisi erkenden işe gitmiş zaten. Neyse sonra aradan iki gün geçti x kişisi beni aradı ve karımla mutlu değilim şöyle huzursuzum böyle mutsuzum onu sevmiyorum bence oda beni sevmiyodur evde huzurum kalmadı sürekli kavga ediyoruz çok çıkarcı birisi die arkadaşımı baya baya kötüleyerek anlattı bana. Bende akıl verdim düzelir yeni evlisiniz arkadasımla konusurum ben düzeltir tavırlarını dedim.
Olsun söleme dedi
yahu o onun salaklığı. neden kcasına toz kondurmuyor böyle kadınları da hiç anlamıyorum.Anlatsa arkadasi sen suclusun der
yeni evli kocasina toz kondurmaz. Baska bir yolunu bulmali.karisinin en yakin arkadasina asilan erkek kimbilir kimlerle neler yapiyodur. Onlari bulsa gosterse daha iyi gibi.biraz ugrasmasi lazim
Empati yapalim.yeni evlenmissiniz. Guzel hayallerle.aileler kosturmus paralar harcanmis.mutlaka ask sevgi cekim her bisey vardir.siz arkadasiniza inanmayimi tercih edersiniz yoksa sevdiginiz hayat arkadasiniz canim dediginize mi.yahu o onun salaklığı. neden kcasına toz kondurmuyor böyle kadınları da hiç anlamıyorum.
elbetteki her ihtimali düşünürüm. ben kimseye güvenmem kocama da arkadaşıma da.Empati yapalim.yeni evlenmissiniz. Guzel hayallerle.aileler kosturmus paralar harcanmis.mutlaka ask sevgi cekim her bisey vardir.siz arkadasiniza inanmayimi tercih edersiniz yoksa sevdiginiz hayat arkadasiniz canim dediginize mi.
canım insanlar sevdiklerini kaybetmemek için bazı şeyleri görmek bilmek istemiyorlar bu yüzden başkalarını suçluyorlar kocalarına "asla yapmaz" diyorlar halbuki asla diye birşey yok insanoğlu bu ne yapacağı belli olmaz.Empati yapalim.yeni evlenmissiniz. Guzel hayallerle.aileler kosturmus paralar harcanmis.mutlaka ask sevgi cekim her bisey vardir.siz arkadasiniza inanmayimi tercih edersiniz yoksa sevdiginiz hayat arkadasiniz canim dediginize mi.
Asla denmemeli.ben olsam icimde bir suphe olusurdu ama heralde bir sureligine esime inanirdim.zaten o tarz adamlarin foyasi ortaya cabuk cikar.canım insanlar sevdiklerini kaybetmemek için bazı şeyleri görmek bilmek istemiyorlar bu yüzden başkalarını suçluyorlar kocalarına "asla yapmaz" diyorlar halbuki asla diye birşey yok insanoğlu bu ne yapacağı belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?