Arkadaşımın kocası.. Ne yapacagımı şaşırdım?

Sonradan kabak sizin başınıza patlayabilir .

kesinlikle çok doğru söylemişsiniz...
kocasını suçlar gibi asla değil... her hangi bir ima yapmadan...
güya sözlüsü rahatsız oluyormuş, evlilerin ilişkisine karışılmazmış gibi bir yol izlemek gerek

kocasını suçlayacısı bir tavır sergilediği zaman, sen benim kocamı ne sanıyorsun ne ima ediyorsun, diyerek arkadaş konu sahibine ters tepki verebilir...

kusura bakmayın ama ne demeye gidip arkadaşınızın evinde kalıyorsunuz hem de yeni evli bir çiftin evinde?ne gerek var bu kadar samimiyete anlamıyorum.uzak durun adamdan,tersleyin,olsun bitsin.

aynen

Uzak dur sen ayartın sanar arkadasın kocasının yazdıgı msj görse bence evlerine gitme arkadasınlada telde görüş sadece kocasınıda engelle ulasamasın

canm en uygun olanı kayıtlarda duruyorsa eğer arkadaşını en uygun şekilde uyar bence. Çunku sana asılan başkasına da asılacaktıryanı arkadaşın öyle yada böyle aldatılacak sen olmasan başkası arkadaşım ıçın sustum dıye bışey yok ona gerçekten değer verıyosan uyaracaksın haksızlığa yanlışa susmak ona ortak olmaktır hem ılerde duymayacagının ışlerın daha kotu olayacagının garantısını kımse veremez aynı şey sozlun ıçınde geçerlı.....

Yapacak bir şey yok. Olur olmaz bir sebeple arkadaşınla arana mesafe koyacak ve enişte beyle görüşmeyi keseceksin. Numarasını engelle bide. Artık bütün telefonlarda var bu özellik.

Eğer arkadaşının sana inanacağını düşünüyorsan, anlat bu durumu ona. Gerçi inanmayacak olsa da anlat ama olayı sana çevirmesinler diye öyle söyledim.

Ama arkadaşlığınız süremez artık. Boşanması lazım. Allah kolaylık versin kıza, ne diyeyim.

whatspdan engelle telide engelle bu herif sana dupe duz asiliyo

Hem arkadaşınızdan hem de sozlunuzden gizlediyseniz, birşeylerin yanlış olduğunun farkındasiniz demektir.

Adamin niyeti ne olursa olsun vicdanen rahat etmeyeceginiz bir durum yaşanmasına izin vermeyin.

Ben olsam evine bile gitmezdim + msj attığında cevap vermezdim. Sözlünüze durumu anlatın arkadaşınızı bilemem...

En korktuğum şeydir arkadaşımın eşi ile arkadaşımdan daha çok samimi olmak !! Allah muhafaza ..

Dünyanın olayı sanki. Adam pismiş kızın ne suçu var?
Benim de 10 yıllık samimi arkadaşım var, eşimle de tanıştırmıştım zamanında. Büyük kavgalarımız olup ayrıldığımızda falan ya eşim arardı arkadaşımı, ya arkadaşım eşimi arardı. Eşim de bir güzel beni kötülerdi; Koalina şöyle agresif, böyle inatçı vs vs... Sonuç olarak arkadaşım arayı bulurdu, söylemese de ben konuştuklarını anlardım söylediklerinden.
Adam geçmişi sorgulama olayında kendini belli etmiş ama...

İçim bunaldı okurken. Sen saf mısın, yoksa saf gibi mi davranıyorsun?

Benim 10 yıllık arkadaşım hiçbir kötü niyeti olmadan eşimle bu şekilde konuşsa çaktırmadan hayali bozuk olan aramızı düzeltme niyetine girse ben çok kızarım. “Konunun muhatabı ben değilim beni arama ararsan X le konuşurum” deseydin bence aramazdı. 15dk ne konuşabilirsin ki karısını kötüleyen bir adamla.

Valla bu tip adamlar zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkıverir sen kendini aklayamazsın.Bana baktı göz kırptı evimizde kaldı dese nolacak.Zaten yeni evli arkadaşınız elbette kocasına inanmak isteyecektir.Dikkat edin siz harcanmayın arada

Önce mutlaka mesajları kaydet. Ya da görüntüsünü al elinde olsun ne olur ne olmaz. Allah göstermesin arkadaşına yanlış şeyler anlatmasın sonra. Sözlünüze bu olaydan bahsetmeniz en doğrusu olacaktır. Mesajları filan da göstermenizi öneririm. Arkadaşınıza söyleyip söylememeniz size kalmış. Karşıdaki ahlaksız sizi suçlayabilir ama dediğim gibi kayıtlar elinizde olsun. Allah yardımcınız olsun.

Neden evli arkadaşinizin evinde yatiya kaldiniz bu hos degil bence.bir de arkadasinizin esinin telefon numarasinin sizde olmasi whatsapp arkadasi olmaniz gereksiz.

Terslemeyerek,dertlerini dinleyerek,bana eniste deme lafina verdiginiz cevapla tamamen istemem yan cebime koy durumu sergilemissiniz.cunku bu durumda normal bir bayanin yapacagi arkadasini cekistiren kocayi sertce uyarip mesafe koymaktir.hatta yazismalari arkadasina gosterip haberi olmasini saglamaktir.boyle durumlarda hicbisey yapmamak acik kapi birakmak anlamina gelir.bu durumu da sozlunuze nasil aciklarsiniz bilemem.neden terslemediginizi bilmek isteyecektir zira

konuşmayacaksın engelle numarasını adam enişte deme bana demiş sen hala adama cevap veriyosun. numarasını engelle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…