Arkadaşımın kocasi

keten prenses

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
2.724
3.299
333
Selam kızlar konuyu arkadaşım için açıyorum.
Onun burda üyeliği yok ben birde size danışmak istedim. Onunda haberi var tabi.
Şimdi arkadaşım 8 yıllık evli eşi esnafti iflas etti. Sonra kızı babasının evine bırakıp başka bir şehre çalışmaya gitti bu arada 2 de çocuğu var. Bu arada çocuklara bez parası bile yollamadi doğru düzgün arkadaşım ise girdi çocukların masrafları icin. Sonra bulunduğu şehirden ev tutup eşini çocuklarını götürdü ne var ki buradada kirayı düzenli ödememiş evden taşınmaları gerek ama ev tutucak parada yok. Gelelim asıl konuya eşi diyor ki eşyaları satayım babanın evinde beni bekle tekrar
Siz ne düşünüyorsunuz bana saçma geldi.

Zor bi durum Allah dayanma gucuversin...duzenli odeme olmayinca cikaracaklardir...
Esi kizin babasinin oldugu yerdeis bulsun.kixin ailesi yardimci olsun bu konuda...

Bir al bir birak nedir yani?

Birde kıza kadın dediğin kocasını bekler diyor bende adam olan eve bakar diyorum. 3 yıl bekledi zaten daha 1 yıl oldu ev tutup eşya alali

Adamı kapının önüne koysun.
Gerekirse eşyaları satsin cebinde parası olur.
Neden öyle bir şey yapsın anlamadım? İş yoksa, geçinemiyorsa bu adamın suçu mu? Kiralar olmuş en az 1000 lira. Adam asgari ücretle işe girse bile kira mı ödesin fatura mı yoksa çoluk çocuğa mı baksın?
Kadın da çalışsın eğer çalışmıyorsa eşi de kendince çözüm bulmaya çalışıyor.
Geçim sıkıntısı zordur. Kimse eşinden evladından ayrı kalmak istemez emin olun.

O
Orası da öyle kiralar çok pahalı ben çok kararsız kaldım nasıl akıl vereyim bilemedim

Birde kıza kadın dediğin kocasını bekler diyor bende adam olan eve bakar diyorum. 3 yıl bekledi zaten daha 1 yıl oldu ev tutup eşya alali
Evlilik iyi günde kötü günde olmalı .
Gerekirse soğan yıyp gittiği yere eşinide götürmeli.

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…