- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi keten prenses
-
Zaten çalışıyordu şuan çocuklara bakacak kimse yokBelli ki kocasi yetisemiyor...ayaklarininüstünde duramiyor. Bu durumda arkadasiniz calissin ve ayaklari üstünde dursun kendini ve cocuklari ona muhtac etmesin yoksa ömür gecmez böyle ordan oraya :/
Önceden kim bakiyordu?Zaten çalışıyordu şuan çocuklara bakacak kimse yok
Neden öyle bir şey yapsın anlamadım? İş yoksa, geçinemiyorsa bu adamın suçu mu? Kiralar olmuş en az 1000 lira. Adam asgari ücretle işe girse bile kira mı ödesin fatura mı yoksa çoluk çocuğa mı baksın?Adamı kapının önüne koysun.
Gerekirse eşyaları satsin cebinde parası olur.
Kızın annesi bı taraftan iş bakıyor zatenÖnceden kim bakiyordu?
Orası da öyle kiralar çok pahalı ben çok kararsız kaldım nasıl akıl vereyim bilemedimNeden öyle bir şey yapsın anlamadım? İş yoksa, geçinemiyorsa bu adamın suçu mu? Kiralar olmuş en az 1000 lira. Adam asgari ücretle işe girse bile kira mı ödesin fatura mı yoksa çoluk çocuğa mı baksın?
Kadın da çalışsın eğer çalışmıyorsa eşi de kendince çözüm bulmaya çalışıyor.
Geçim sıkıntısı zordur. Kimse eşinden evladından ayrı kalmak istemez emin olun.
3 yıldır diyorsunuz, adam ne iş yapıyor şu an?O
Orası da öyle kiralar çok pahalı ben çok kararsız kaldım nasıl akıl vereyim bilemedim
Evlilik iyi günde kötü günde olmalı .Birde kıza kadın dediğin kocasını bekler diyor bende adam olan eve bakar diyorum. 3 yıl bekledi zaten daha 1 yıl oldu ev tutup eşya alali
Fabrikada calisiyor3 yıldır diyorsunuz, adam ne iş yapıyor şu an?
Peki eşi yokken ev tutup mu kalmış yoksa bekar evi gibi bir kaç kişilik dairede mi kalmış?Fabrikada calisiyor
Bence de ama kızın babasının evini alternatif görmesi saçma biraz daha ucuz bir ev tutsa belki daha farklı olurEvlilik iyi günde kötü günde olmalı .
Gerekirse soğan yıyp gittiği yere eşinide götürmeli.
Bekar evinde kalmışPeki eşi yokken ev tutup mu kalmış yoksa bekar evi gibi bir kaç kişilik dairede mi kalmış?
Çok zor. Allah yardımcıları olsun. Kadın da çalışsın bi şekilde hallolur eminim:
Ya işte dediğim gibi maalesef geçim kolay değil. Belki böyle çok çok ucuz kötü bir evde kalırlarsa geçinirler. Bir de kadın ailesinde kalıp çalışırken hiç birikim yapmamış mı?Bekar evinde kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?