Başima gelen tuhaf bir konu geldi aklima.
Dayimin kizini istemeye geldikleri gunun yarini cocuk beni aramaya başladi. Seninle artik akraba olduk bundan sonra seni ariycam diye filan. Ben şok oldum, dayimin kizini aradim, sen mi numarami sozlune verdin dedim, evet istedi verdim dedi. Neyse, bu cocuk her gun beni aramaya başladi, ayip olmasin diye 1-2 kere cevap verdim, sonra acmamaya başladim, en sonda biktim numarami degistim. Ustunden 2-3 ay gecmisti, dayimlardaydim. Bunlar nişanlandilar o arada. Dayimlardaydim bi gun. Bu cocuk aradi kuzenimi. Kuzen MiruMir yanimda deyince cocuk telefonu ver konusayim dedi. Kuzen kulakligin bir kulagini kendi kulagina takti, digerini de benim kulagima dedi konus. Konustum cocukla. Nasilsin, sesini duyan cennetlik filan. Arkasindan da seni ozledim filan. Sonra da ben seni cok seviyorum dedi. Ben şok. Kuzenimin yuzune baktim yuzu duşmuş. Cocuga anlamadim dedim, o da akraba gibi seviyorum dedi. Ben de konusmayi biraktim, bunlar konusmaya devam ettiler. Cocyk yuzsuz gibi MiruMirin numarasini ver ona da sana da knt yukluycem dedi. Verme dedim. Kiz da vermedi.
Buna ragmen kiz o cocukla nişanlandi. Hayati dayak ve kufurle geciyor .
Demem o ki, arkadasinizin esiyle kuzeni arasinda bir seyler var. Adim gibi eminim.