Arkadaşımın kocası........

Olay gene dişi köpek kuyruk sallamasa olayına geldi özetle

İşe giriş çıkışta günaydın iyi akşamlar diyorum diye adımla hitaba sonrada yavşak muhabbetlere başlayan güvenlikçi biliyorum, insani bir muhabbet yahu, içi pis olan ordan da pay çıkarabiliyo demek ki
ben şu gelirse beni arar mısınız deyince bana yapışan sizi düşünüyorum diye mesaj atan güvenlikçi biliyoırum yaaa.... bir de canını emanet ediyorsun düşün ...

ben şu gelirse beni arar mısınız deyince bana yapışan sizi düşünüyorum diye mesaj atan güvenlikçi biliyoırum yaaa.... bir de canını emanet ediyorsun düşün ...
daha beteri de var sözüm ona kibar olduğunu zanneden bir arkadaşım ben mesafemi korumak adına "bey" derken bi öğlen yemekten inerken ve yine yanımda eşim varken bana "hayatım" dedi
bi düşünsenize valla bir cinayete kurban gitmem an meselesiydi de allahtan eşim çok kızdı ama o zatı şahaneyi tanıyan ortak arkadaşlarımız vardı da durumu izah ettiler değilse başıma gelebilecekleri hayal bile edemezdim:KK4:
dişi köpek kuyruk sallamazsa lafını da bir kadın kullandığında inanın gırtlağını sıkasım geliyor :KK11: "sende kadınsın kuyruk nasıl sallanır iyi biliyorsun demek ki" diyesim geliyor....

daha beteri de var sözüm ona kibar olduğunu zanneden bir arkadaşım ben mesafemi korumak adına "bey" derken bi öğlen yemekten inerken ve yine yanımda eşim varken bana "hayatım" dedi
bi düşünsenize valla bir cinayete kurban gitmem an meselesiydi de allahtan eşim çok kızdı ama o zatı şahaneyi tanıyan ortak arkadaşlarımız vardı da durumu izah ettiler değilse başıma gelebilecekleri hayal bile edemezdim:KK4:
dişi köpek kuyruk sallamazsa lafını da bir kadın kullandığında inanın gırtlağını sıkasım geliyor :KK11: "sende kadınsın kuyruk nasıl sallanır iyi biliyorsun demek ki" diyesim geliyor....

Tüm kadınları genelleyemeyeceğimiz gibi erkekleride genelleyemeyiz erkekler de yapıyor kadınlar da belki sizin karşınıza bu tarz bir kadın çıkmadı henüz Allah çıkartmasın da zaten ben hem arsız erkekler hem de arsız kadınlar maalesef ki tanıdım tanımak zorunda kaldım yani kadın da kuyruk sallıyor emin olun

Tüm kadınları genelleyemeyeceğimiz gibi erkekleride genelleyemeyiz erkekler de yapıyor kadınlar da belki sizin karşınıza bu tarz bir kadın çıkmadı henüz Allah çıkartmasın da zaten ben hem arsız erkekler hem de arsız kadınlar maalesef ki tanıdım tanımak zorunda kaldım yani kadın da kuyruk sallıyor emin olun

muhakkak var öyle insanlar haklısınız karşılaşmadım evet umarım karşılaşmam da :KK12:

Aynen ben arkadaşlarımın eşlerini eklemem valla ekleyen varsa da ayıp olmasın diye ekler eklediğim gibi kısıtlılar listesine alırım böylece hiç bir paylaşımımı görmez zaten bana yazmaya bile cesaret edemezler erkeklere karşı sert bir yapım var genel öfkeli bir tip gibi görüyorlar beni :KK70: iyi oluyo böle ama
Katiliyorum.dogru olanda bu;)

:KK57::KK57::KK57::KK57: vay insanlarda ne cesaret var. Vicdanı da sızlamaz insanın?
Kadinin sizliyor.sadece bana anlatti bu durumu.sok gecirdim.icimden kizdim bana neden anlatiyorsun diye..ben iyi anne degilim.esimin yuzune bakamiyorum ne yapmaliyim falan.sosyal medya hesaplarini kapatti..tovbe etti.evliligine yogunlasti.suan ustunden zaman gectigi icinde gayet iyi gorunuyo..cidden pisman olmustu ama iste omur boyu bu hatayla yasayacak ne yazikki

Kadinin sizliyor.sadece bana anlatti bu durumu.sok gecirdim.icimden kizdim bana neden anlatiyorsun diye..ben iyi anne degilim.esimin yuzune bakamiyorum ne yapmaliyim falan.sosyal medya hesaplarini kapatti..tovbe etti.evliligine yogunlasti.suan ustunden zaman gectigi icinde gayet iyi gorunuyo..cidden pisman olmustu ama iste omur boyu bu hatayla yasayacak ne yazikki
Edt;gorustugu adam en yakin arkadasinin esiydi.o kadindada asla beklemezdim.iste artik kime guvenecegini sasiyor insan

:KK62::KK62::KK62: vicdan öyle temizlenmiyor ne yazık ki. Salak yerine koyduğu arkadaşı,eşi,çocuğu....
Neyse kızgınlığım size değil yanlış anlamayın sakın. Böyle ar damarı çatlamış insanlardan nefret ediyorum.

:KK62::KK62::KK62: vicdan öyle temizlenmiyor ne yazık ki. Salak yerine koyduğu arkadaşı,eşi,çocuğu....
Neyse kızgınlığım size değil yanlış anlamayın sakın. Böyle ar damarı çatlamış insanlardan nefret ediyorum.
Katiliyorum.yapacak bisey yok ne yazik ki.herkes yaptiginin bedelini ceker illaki..ilk zamanlar cok kafama takmistim bu durumu.zamanla attim.insan kime guvenecegini sasiyor.burda okuyoruz ama gercekte sahit olunca etkileniyor insan.allah uzak tutsun boyle insanlari..

Ben burada sadece hoşlandığı adamın kendine yürüdüğünü görünce zevk alan bir kadın görüyorum. Ha belki suçluluk da vardır ama zevk duymanın bahanesi kadar. Ne kadar suçluluk duygusu, o kadar zevk izni. Şimdi dürüst olalım, sana hiç kızmadım arkadaşım insanlık hali bu ama bu durumdan hoşlanmayan kişi o adamı daha ilk yürüyüşünde öyle bir yerin dibine sokardı ki. Kocasına da anlatırdı tereddütsüz, arkadaşına da şerefiyle gelecek tepkilerin gtüne koyarak.

Ben burada sadece hoşlandığı adamın kendine yürüdüğünü görünce zevk alan bir kadın görüyorum. Ha belki suçluluk da vardır ama zevk duymanın bahanesi kadar. Ne kadar suçluluk duygusu, o kadar zevk izni. Şimdi dürüst olalım, sana hiç kızmadım arkadaşım insanlık hali bu ama bu durumdan hoşlanmayan kişi o adamı daha ilk yürüyüşünde öyle bir yerin dibine sokardı ki. Kocasına da anlatırdı tereddütsüz, arkadaşına da şerefiyle gelecek tepkilerin gtüne koyarak.

En yerinde tesbit sizin ki olmuş kuyruk sallama filan ağır oldu yani eşinden ilgi görmeyen bir kadın olarak hoşuna gitmiş o an kendini iyi hissetmiş olabilir ama bu eşini aldatacak anlamına gelmiyor ki zaten kendiside farkında adamın nahoşluğunun bence eşine ya da başka birine hiç bişey anlatmasın görüşmesin olsun bitsin zaten farklı şehirdelermiş sıkıntı olacağını sanmıyorum

serer052 .!.:
konu sahibi sizde bi gariplik var sanki.. yaşanmış birşey yok açık açık bir taciz yok neyi söyliyeceksiniz.

fol yok yumurta yok.. evli barklı adam.. tövbeeeee...

iyi niyetli değilsiniz gibi geldi bana inşallah yanılıyorumdur.
Bir an sanki kandina soyleyip yuvayi bozup adami kendi alicakmis gibi mi geldi
Ya da kocasinin biraz dikkatini çekip kiskandirmak
Ya da begenildigjni herkese duyurmak mi
Bilemedim ????
Kafamda deli sorular

ihanetler işte böyle başlıyor. biraz müsade etsen adam sana çoktan hazır. ama bu tarz adamlar heyecanları geçince canım ailem canım karım çocuğum diye tutuşurlar. demek ki neymiş, dışardan efendi aile babası görünümlü adamların da içlerinde kımıl kımıl karaktersizlik kıpraşabiliyor!

Back
X