Arkadaşımın kocası

Ben size daha çok şaşırdım
Arkadaşı kırmamak için kocaya yalan söylemek??
Bir tarafta hayat arkadaşı, diğer tarafta arkadaş
Ve sizin tercihiniz kocanız değil ? :O

Kocanıza yalan söyleyip elin adamını evinizde ağırlamak??
Yalan söyleyerek o adamı yiyip içirmek hizmet etmek??

PES

ne işi var koca adamın kadınların arasında yahu... karısının dibinden ayrılamıyor mu.. ayıp öyle şey olurmu, erkeksiz eve yabancı erkek girmemeli, karısı yanında bile olsa.. eşiniz haklı.. arkadaşınıza açıkça söyleyin... bu sebepten kırılacaksa hiç durmasın.. kırılırsa zaten ayıp eder... hadi özel bi durum olur, zaruriyet olur tamam bir kereye mahsus olabilir de, adam adet haline getirmiş... resmen karıların arasında zevk alıyor demekki... arkadaşınız da iyi genişmiş, pes yani...

Tabi ki eşim. Doğru söylüyorsun

Arkadaşınızdan çekinip gelmesin diyemiyorsunuz, ama kocanıza yalan söylemeye çekinmiyorsunuz öyle mi?

Sizin aklınız başınızda mı?

sanırım samimiyetten ötürü bu şekilde davranıyorlar karı koca.. art niyet olduğunu sanmıyorum .. ama yine de hiç hoş bir durum değil insan düşünür yani ne işim var benim kadınların arasında diye.. kırk yılda bir olsa neyse dersinde her seferinde olmaz yani..
eşiniz öğrenmeden bu durumu engelleyin.. eşim rahatsız oluyor kusura bakma ben yokken evde erkek misafirden falan diyin..

evde erkek yok adamın ne isi var esin haklı tabi bence arkadasınızla aranızı soguk tutun yapacak birsey yok anlamıyorlar demekki

çok saçma karı koca dengesizler bence özellikle kadın niye getiriyor kocasını biz kadın kadına oturacağız gelme desin ben şahsen öyle arkadaşım olsa gitmem evine oda gelmesin sende gideceğin zaman hemen kocasını sor evdeyse gitme rahatsız olduğunu belirt belki anlar

Ben de sokmam eşimi hatta arkadaşlarimla çok samimi olsun istemem bu yüzden de yadirgiyorum ve gördüm ki herkes benim gibi düşünüyor bu normal değil istememekte hakliyim ve konuşacağım

Öyle yapıyorum zaten kocan evdeyse gelmeyeyim rahat edemiyorum diyorum
Kocasina da sen git hadi biraz ozleyin birbirinizi diyorum gidiyo ama yine eve gelmiş oluyo

Ben de sokmam eşimi hatta arkadaşlarimla çok samimi olsun istemem bu yüzden de yadirgiyorum ve gördüm ki herkes benim gibi düşünüyor bu normal değil istememekte hakliyim ve konuşacağım
Başkasına gerek yok.yani biz ne var bunda deseydik hep bir ağızdan, devam edecek misiniz susmaya?

Kendi kurallarınız olmalı bu hayatta yoksa başkalarına göre yaşarsınız...

Öyle yapıyorum zaten kocan evdeyse gelmeyeyim rahat edemiyorum diyorum
Kocasina da sen git hadi biraz ozleyin birbirinizi diyorum gidiyo ama yine eve gelmiş oluyo

Bu adamdan şüphelenmeye başladım...
Niyeti bozulmuş olmasın...

Tabi ki eşim yapsa ben çok kirilirdım kandırıldım demek ki oda görüşmek istiyordu derdim.
Hata yapıyorum evet söyleyeceğim artik

Söyleyin tabii. Siz söyleyince bozulur belki ama bu sizin ona ayıp ettiğiniz anlamına gelmez. Ayrıca ona iyilik bile yapmış olursunuz. Hatasını anlar da daha fazla sayıda arkadaşı olmasına bahane olur belki.

Dediğim gibi söylemek ayıp değil, size karşı yapılan ayıp karşısında daha fazla zarar görmemek için hakkınızı savunmak. Ama illa ayıp derseniz de o zaman kime ayıp edeceğinizi seçmeniz gerekir. Ayda bir gördüğünüz size bile bile ayıp eden ve garip davranan eski komşunuz mu yoksa hayatınızı paylaştığınız eşiniz mi.

Son düzenleme:
Yaptigim yanlış bunu farkettim zaten. Acaba idare mi edilmesi gereken bir şey bu dedim ama değilmiş. Yani onlar gelmeye cesaret ediyorsa demek ki abes değil ben yanlış düşünüyorum diyorum ama kocam da istemiyor bu sefer yalan söylemek zorunda kalıyorum bu yüzden bir çözüm aradım bu böyle gitmez dedim varmı kimseyi kırmadan böyle bir yol diye fikir danistim belki farkli bir yol bulan olur diye ama anladım ki direk söylemekten başka bir yol yok söyleyeceğim de

Rahat olamadigini anlatacaksin arkadasina bukadar basit. Eminim ki anlayisla karsilayacaktir. Esinden birsey gizleme, birbdaha olmamasina dikkat et bence

Doğru söylüyorsun

Müge Anlı seyret bence
Komsusunun sırf 5 lira için komsusunu kestiğini duyarsın.
Birde su var biz kadınlar konuşurken laf lafı acat ve evimizde ne varsa soyleriz.
Mesela ayy eşim bana bilezik aldı tam 22 gr.ama takmam kosede duruyor yastıgımın altında saklıyorum.Bilmeden yerini bile soyluyoruz.Dikkatli olun.Eşinizinde güvenini bostan yere kaybetmeyin.Şuphe kurt gibidir insanin içine dustumu kemirirde durur

Bu adamdan şüphelenmeye başladım...
Niyeti bozulmuş olmasın...
Çok rahatsızim niyeti ne olursa olsun umrumda değil dışarda görsem selamlasayim ama evime girip çıkmasın kocamla gorusecekse görüssun ki gorusmez hayatta eşim yolda görse görmemiş gibi yapiyormus

Yuh böyle şeyler var mı gerçekten
Ben arkadaşımdan beklemem ama kocası dengesiz zaten bizimle durmasindan belli

Okuyorum okuyorum her yazdığınıza şaşırıyorum.Ne kadar rahat insanlar var.Hiç bizim toplumumuzda,kültürümüzde,geleneklerimizde böyle birşey olabilir mi?
Ne rahat bi insanmış o adam,ne anlayışsız bir bayanmış arkadaşınız.
Ne kadar mantıklıymış eşiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…