- 3 Mayıs 2011
- 13.830
- 49.130
- 798
Tabi ki eşim. Doğru söylüyorsunKabul günlerinde büyümüş bi adamsa demek
çok yersiz bi davranış.. eşiniz kızmakta haklı ve bi gün patlayabilir.. eşinizle kavga etmek mi arkadaşınıza rahatsızlığınızı anlatmak mı? anlayıp anlamamak ona kalmış artık..
Ben de sokmam eşimi hatta arkadaşlarimla çok samimi olsun istemem bu yüzden de yadirgiyorum ve gördüm ki herkes benim gibi düşünüyor bu normal değil istememekte hakliyim ve konuşacağımne işi var koca adamın kadınların arasında yahu... karısının dibinden ayrılamıyor mu.. ayıp öyle şey olurmu, erkeksiz eve yabancı erkek girmemeli, karısı yanında bile olsa.. eşiniz haklı.. arkadaşınıza açıkça söyleyin... bu sebepten kırılacaksa hiç durmasın.. kırılırsa zaten ayıp eder... hadi özel bi durum olur, zaruriyet olur tamam bir kereye mahsus olabilir de, adam adet haline getirmiş... resmen karıların arasında zevk alıyor demekki... arkadaşınız da iyi genişmiş, pes yani...
Söyleyeceğim kırılırsa da yapacak bir şey yok artıkevde erkek yok adamın ne isi var esin haklı tabi bence arkadasınızla aranızı soguk tutun yapacak birsey yok anlamıyorlar demekki
Öyle yapıyorum zaten kocan evdeyse gelmeyeyim rahat edemiyorum diyorumçok saçma karı koca dengesizler bence özellikle kadın niye getiriyor kocasını biz kadın kadına oturacağız gelme desinben şahsen öyle arkadaşım olsa gitmem evine oda gelmesin sende gideceğin zaman hemen kocasını sor evdeyse gitme rahatsız olduğunu belirt belki anlar
Başkasına gerek yok.yani biz ne var bunda deseydik hep bir ağızdan, devam edecek misiniz susmaya?Ben de sokmam eşimi hatta arkadaşlarimla çok samimi olsun istemem bu yüzden de yadirgiyorum ve gördüm ki herkes benim gibi düşünüyor bu normal değil istememekte hakliyim ve konuşacağım
Öyle yapıyorum zaten kocan evdeyse gelmeyeyim rahat edemiyorum diyorum
Kocasina da sen git hadi biraz ozleyin birbirinizi diyorum gidiyo ama yine eve gelmiş oluyo
Tabi ki eşim yapsa ben çok kirilirdım kandırıldım demek ki oda görüşmek istiyordu derdim.
Hata yapıyorum evet söyleyeceğim artik
Yaptigim yanlış bunu farkettim zaten. Acaba idare mi edilmesi gereken bir şey bu dedim ama değilmiş. Yani onlar gelmeye cesaret ediyorsa demek ki abes değil ben yanlış düşünüyorum diyorum ama kocam da istemiyor bu sefer yalan söylemek zorunda kalıyorum bu yüzden bir çözüm aradım bu böyle gitmez dedim varmı kimseyi kırmadan böyle bir yol diye fikir danistim belki farkli bir yol bulan olur diye ama anladım ki direk söylemekten başka bir yol yok söyleyeceğim deBen size daha çok şaşırdım
Arkadaşı kırmamak için kocaya yalan söylemek??
Bir tarafta hayat arkadaşı, diğer tarafta arkadaş
Ve sizin tercihiniz kocanız değil ? :O
Kocanıza yalan söyleyip elin adamını evinizde ağırlamak??
Yalan söyleyerek o adamı yiyip içirmek hizmet etmek??
PES
Doğru söylüyorsunSöyleyin tabii. Siz söyleyince bozulur belki ama bu sizin ona ayıp ettiğiniz anlamına gelmez. Ayrıca ona iyilik bile yapmış olursunuz. Hatasını anlar da daha fazla sayıda arkadaşı olmasına bahane olur.
Dediğin gibi söylemek ayıp değil, size karşı yapılan ayıp karşısında daha fazla zarar görmemek için hakkınızı savunma. Ama illa ayıp derseniz de o zaman kime ayıp edeceğinizi seçmeniz gerekir. Ayda bir gördüğünüz size bile bile ayıp eden ve garip davranan eski komşunuz mu yoksa hayatınızı paylaştığınız eşiniz mi.
Çok rahatsızim niyeti ne olursa olsun umrumda değil dışarda görsem selamlasayim ama evime girip çıkmasın kocamla gorusecekse görüssun ki gorusmez hayatta eşim yolda görse görmemiş gibi yapiyormusBu adamdan şüphelenmeye başladım...
Niyeti bozulmuş olmasın...
Yuh böyle şeyler var mı gerçektenMüge Anlı seyret bence
Komsusunun sırf 5 lira için komsusunu kestiğini duyarsın.
Birde su var biz kadınlar konuşurken laf lafı acat ve evimizde ne varsa soyleriz.
Mesela ayy eşim bana bilezik aldı tam 22 gr.ama takmam kosede duruyor yastıgımın altında saklıyorum.Bilmeden yerini bile soyluyoruz.Dikkatli olun.Eşinizinde güvenini bostan yere kaybetmeyin.Şuphe kurt gibidir insanin içine dustumu kemirirde durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?