- 10 Şubat 2015
- 2.985
- 1.864
- 133
Yaniiiiii:)Ben cocukken babam evde yokken gelen erkek arkadaslarını; Sokakta oyun oynarken gorunce Babam evde yok deyıp gerı cevırirmişim.. Sonra su saatte gel deyince oyle gelirlermiş.O yasta ben bunu akıl ediyorsam.....
cok garip insanlar. arkadasiniz da esi de normal degil. adamin ne isi var kadinlarin yaninda. ne enteresan insanlar var. cok garip...Kızlar benim yine bir problemim var
Sevdiğim bir arkadaşım var eskiden komsuyduk böylelikle tanıştık
Birbirimize gider gelirdik yardimci olurduk 1.5 sene komsulugumuz sürdü
Sonra o sonra ben tasindik yine görüşüyoruz ayda bir muhakkak birbirimize ugrariz
Eskiden ben onun altında otururdum inerdi bana arada eşide uğradı eşi gece çalışıyor. Eşim eşinden hoşlanmıyor tasindikdan sonra hiç gorusmedi bir gün eşiyle bana geldiler eşim evde yoktu gündüz oturmasina. Eşimde öğrenince rahatsız oldu kadınla görüş ama eşinin girip çıkmasını istemiyorum dedi. Zaten bende istemiyorum ama kocasida geliyor 1 saat oturuyor gidiyor akşam eşi kalkarken alıp gidiyor. Arkadaşımı çok seviyorum bu konu dışında hiçbir problem yok. Bazen oda farkediyor rahatsız olduğumu gondermeye çalışıyor kocasını çünkü ben XXX gitsin rahat rahat otururuz falan diye hafiften söylüyorum ama getirme o niye geliyor diyemiyorum ona gideceğim zaman özellikle söylüyorum XXX yokken çağır kocan varken ne işim var diyorum genelde de o geliyor. Eşim iki kere uyardı söyle getitmesin kocasını ama denir mi bu? Bende artık kocası gelince eşime gelmedi diyorum ama çok geriliyorum. Bugün kahvaltıya geldiler 10.30 da 12.30 da işi varmış 12 e kadar bizimle oturdu stresten başıma ağrı girdi eşim ya ararsa ya gelirse diye artık arkadaşımı aramiyorum bile kocası gelecek diye stres olmamak için ve birde bende bebek var emziriyorum hep odalara kaçıyorum emzirmek için eğilip kalkarken sürekli orami burami topla rahat edemiyorum zaten kocasida kötü niyetli biri değil ama hoşlanmiyorum artık ne yapacağım bu sebepten arkadaslikta bitmez ima ediyorum ama açıkça soyleyemedim de bu konuyu ayıp olur diye düşünüyorum oda eşini kırmak istemiyor anladigim kadarıyla..
Geçenlerde annem bende arkadaşın eşi yine geldi kadın hiç rahat edemedi sonra arkadaşım eşine dedi sen git biz kadın kadına oturalim eşide bu soğuk havada kovdunuz beni falan dedi şakasına gitti annem şok oldu hep boylemi oluyor diye soruyor arada geliyor dedim bende oda yadirgadi
esiniz ne yapsa hakli. esiniz mi onemli arkadasinizin bozulmasi mi? ayrica yanlis olan arkadasiniz zaten. es ile oturmaya gitmek ne demek. ne itici ne sevimsiz insanlar. 2 si ile de gorusmezdim isim olmaz biyle dusuncesiz ve abes insanla...uzgunum oyle bir kadinin arkadasligindan hoslanmam ben.... esiyle arkadas olsun o bayan...Her gelmesinde muhakkak eşide uğruyor bazen bi kahve içip gidiyor bazen 1 saat oturuyor birgün eşim de öğrenecek sırf bu sebep yüzünden vicdanim sizliyor
çok saçma.Bu kadar sürmez sandım bu mesele o an onun kafasını karistirmamak için tamam gelmiyor merak etme dedim
Sonra da bu gelenek oldu
Çok rahatsızim hem gelmesinden hem yalancı olmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?