Arkadaşımın kocası

soyleyin bence çok saçma geldi aban eğer anlamazsa zaten sizin istediğiniz gibi bir bağ yokmuş aranızda...

Belki onun eşi de yalnız gitmesine izin vermiyordur. Açık açık konuşun olmuyorsa da bitirin arkadaşlığınızı. Böyle stres içinde sohbetten de bir şey anlaşılmaz.

ben böyle tiplerle görüşmem diye düşünüyorum madem kocanda adamın varlıgından rahatsız eşin yokken evinizde ne işi var,
ben ce ufaktan ufaktan görüşmelerini azalt canım,belki arkadaşın anlar

yanlış yapıyorsun eve alarak.
Eşini kaybedersin güvenini sarsarsın
Ne kadar saçma
Adam karısını ikna ediyor besbelli, mecburen de kadın getiriyor
Yapma bence alma , çağırma
Yada lafını esirgemeden söyle

küserse küssün. böyle saçma şey mi olur.
bebek var rahat edemiyorum deyin.
arkadaşın anlayış göstermezse, sen neden gösteresin ki.

Buna izin vermeniz çok saçma eşiniz evde yokken arkadaşınızın eşinin ne işi var evde arkadaşınız da gelmesin eşi takılıyorsa peşine eşiniz tabiki kabul etmez normal yani

Ben cocukken babam evde yokken gelen erkek arkadaslarını; Sokakta oyun oynarken gorunce Babam evde yok deyıp gerı cevırirmişim.. Sonra su saatte gel deyince oyle gelirlermiş.O yasta ben bunu akıl ediyorsam.....

Böylesini de ilk kez duyuyorum. Evde eşiniz yok siz iki kadın konuşacaksınız sohbet edeceksiniz eşinin ne işi var ki? Bence arkadaşınızla açık açık konuşun eşim evdeyken eşinle gelsin ben evde tekken pek uygun düşmüyor eşimde bu konularda biraz tutucu desen anlar herhalde. Anlamazsa da mesafe koyar her ikisi de sizin için iyi sonuç olur.

konuşabildiniz mi.akşam söyleyecektiniz .Umarım sıkıntınızı atlatabilmişsinizdir.

Bence bir mesafe koyun eşinizde rahatsız oluyor madem.bide savunamazsınızki babamı abimi amcaoğlumu teyze oğlumu adam niye geliyor kadın kocasını niye getiriyor.kadında diyebilir kocasına kadın emziriyor bebeğini rahatsız oluyordur kocası da yok sende gelme diye Bi zaman gelir arkadaşınızın kocası tek kahveye kahvaltıya gelir
zaten adam da düşünce olsa o gelmez bence

Arkadaşınız ve eşi garip tamam da siz hepsinden garipsiniz kusura bakmayın. Eşinizin görüşmenizi istemediği bir erkeği evinize alıp hizmet edip akşama da yok gelmedi diye kocanıza yalan söylemenizin ne derece yanlış bir davranış olduğunu görmek için buradaki onlarca mesaja gerek yok ki. Hem eşinizin izni ve haberi olmadan mahreminize namahrem alıyorsunuz hem de bebeğiniz var emzirme durumunuz var, o adamla kadın sizi bayıltıp neler neler yapıp çocuğunuzu da alıp kaçsalar insan nasıl düşünmez böyle şeyleri? Ben kapı çalsa delikten bakıp kapıyı açmadan kim o deyip satıcı ya da tanımadığım birisiyse almayacağım eşim evde yok açamam deyip yolluyorum korkuma. Yakın arkadaştır kendinizi sakınmazsınız kendiniz kadar güvenirsiniz - zaten başımıza gelenler aman olmaz aman o yapmaz dediklerimiz yüzünden gelmiyormuş gibi - hadi aklınızın köşesine böyle şeyler sokmazsınız ama eşiniz uyarmış sizi yaa hala söylicem edicem...

cok garip insanlar. arkadasiniz da esi de normal degil. adamin ne isi var kadinlarin yaninda. ne enteresan insanlar var. cok garip...

Ay benim kuzenim de böyleydi. Evime davet ederdim, dışarıda görüşelim derdim ne reye ama nereye gitsek eşiyle geliyordu. Bir gün net bir şekilde söyledim ben seninle yalnız görüşmek istiyorum bu seferlik eşin gelmese olmaz mı diye. Bana "evde çok sıkılıyor" dedi. O gün bugündür çağırmam. Sıkılmasın kocacığı

Esine yalan soyleme, hele hele elin herifi yuzunden.. Arkadasini kirma tamam ama dusunmesi lazim, acikca soyle, esim kendi yokken esinin gelmesini istemez/gelmesi hos olmaz vs.. Buna alinacaksa dunden alinsin.. Hos bi durum degil zira..

Her gelmesinde muhakkak eşide uğruyor bazen bi kahve içip gidiyor bazen 1 saat oturuyor birgün eşim de öğrenecek sırf bu sebep yüzünden vicdanim sizliyor
esiniz ne yapsa hakli. esiniz mi onemli arkadasinizin bozulmasi mi? ayrica yanlis olan arkadasiniz zaten. es ile oturmaya gitmek ne demek. ne itici ne sevimsiz insanlar. 2 si ile de gorusmezdim isim olmaz biyle dusuncesiz ve abes insanla...uzgunum oyle bir kadinin arkadasligindan hoslanmam ben.... esiyle arkadas olsun o bayan...

Bu kadar sürmez sandım bu mesele o an onun kafasını karistirmamak için tamam gelmiyor merak etme dedim
Sonra da bu gelenek oldu
Çok rahatsızim hem gelmesinden hem yalancı olmaktan
çok saçma.
rahatsızssan daha açık söyle arkadaşına.
arkadaşın da o kadar imaya nedemeye anlamamazlıktan geliyor.
kadın kadına sohbette erkeğin işi ne.
hadi bi iki uğrasın glip geçerken bu nedir,
herseferinde.
ne ilginç bir adammış,hiç mi utanmıyor.
eşine yalan söyleyip durma,öğrenirse çok bozulur.
böyle bişey için neden yalan söylemek zorunda kalasın ki.
kabul etme gitsin.

Ben olsam bu tedirginlikle yaşayamazdım ki kocan temiz kalpli iyi niyetli biriyse bir şekilde öğrenir saklayamazsın (bende hep öyle oluyor ) arkadaşını yalnız gördüğünde bence açık açık direk cocugunu bahane ederek söyle kusura bakma ben seni seviyorum ama rahat edemiyorum emzirirken falan de küsüp alınırsa da kendi bilir ben eşimle sorun yaşayacağıma o düşünsün biraz da ki eşiniz de haklı bence adamın hareketini garip buldum...

emziriyormuşsun arkadaşına rahatlıkla söyleyebilirsin rahat edemiyorum eşinin yanında diye
kadın kadının halinden anlar anlamalıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…