Bu kadar sürmez sandım bu mesele o an onun kafasını karistirmamak için tamam gelmiyor merak etme dedimYapılacak durum net.
Arkadaşına da değil direk kocasına söyleyeceksin!
Böyle bir olayı da ilk defa duydum yani.
Karısının yanın da evcil hayvan gibi her yere gider mi acaba bu adam.
Yanlış anlamayın ama eşinize gelmiyor diye neden yalan söylediniz?
Hoş bir durum değil.
Ya eşiniz eve geldiğinde görseydi adamı?
Kırılan güvenine mi üzülürdünüz haksız duruma düştüğünüze mi?
Eşimi cagiracagim o daha mantikli dediğin gibi belki denk gelir açıklamak falan ister bu sefer yalan yalan iyice karışacakSiz eşim kahvaltıyı duydu, kızdı derseniz ve bunun üzerine arkadaşınız eşinizi gördüğünde açıklama yaparsa veya adam sizi aradığı gibi eşinizin numarasını bir yerden bulup da açıklama yaparsa kötü olur. Bence ya güçlü olup kendi düşünceniz olarak "eşin gelmesin uygun olmuyor" deyin veya eşinize mesaj çekin, gelsin, kendi söylesin. İkisini de yapamam diyorsanız annem hoş karşılamadı ben de hak verdim, eş dost duysa zor durumda kalırım vs. deyin bari, ki hepsi de doğru.
valla bana hic komik gelmedi cnm cok haklisin günümüz şartlarında hersey mümkün bende ilk okuyunca ev sahibine ya zarar verirlerse diye düşündüm çünkü baska bi açıklaması yok bunun .İsterseniz fesat kötü kalpli diyebilirsinz
Ama hiç mi aklınıza gelmiyor karı-koca gelip size zarar verecekleri.
Komplo teorisi ama olmuyor da değil.
Hadi sizi bayıltılar uygunsuz fotoğraf çekip tehdit ettiler
Hadi eşin bu adamla aranda birsey olduğundan suphelenirse
Hadi adam sana başka gözle bakıyorsa
Hadi de hadi
Çok saçma demeyin.İnsanlara guvenmeyin bu kadar eşinden de hiç bir şey saklaMa
Bu kadar sürmez sandım bu mesele o an onun kafasını karistirmamak için tamam gelmiyor merak etme dedim
Sonra da bu gelenek oldu
Çok rahatsızim hem gelmesinden hem yalancı olmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?