Arkadaşımın kocası

Adamın kadınların muhabbetinde ne işi varmış. Karısı götürmeyecek ne işin var orda evde kal diyecek. Siz arkadaşınızı uyarın getirmesin peşine. Anlamayana söyleyeceksin hiç de ayıp olmaz. Asıl onlara ayıp beraber geldikleri için. Dinlemezse görüşmeyin eşinize de yalancı çıkmayın.

Allahım ne saçma bir hareket ya. Ne manasız ne boş bir hareket. Neden geliyormuş anlamadım yani. Bu durumu bir arkadaşım yaşadı. Sonradan adam utanmadan arkadaşımdan hoşlandığını vs. söylemiş. Artık tabi ki görüşmüyorlar. Allah korusun yani günahını alamam ama adamın yaptığı çok manasız bir hareket.

sizde de ne arkadaş sevgisi varmış, kocanız istemiyorsa nasıl girer evinize, ne diye bu kadar kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz.Kırılırsa kırılsın arkadaşınız ,gelmesin eşin deyin geçin. ister küssün ister kırılsın.yok sizin istemediğiniz bir kadın siz yokken evinize gelip öyle kocanızla otursa bi de saklasa , siz öğrendiğinizde ne düşünürsünüz? Altında art niyet ararsınız. yaptığınız çok yanlış, sonunda eşiniz öğrenecek ve saçma sapan bi duruma düşeceksiniz, eşiniz güvenmediğini bile ima edebilir size. değer mi peki?

Kocan Hakli cnm,,zaten bu durumu kari koca akil etmeleri lazim yani ikiside ayri bi akil ne alaka evde erkek yokken karisiyla gelmesinin,, Peygamber efendimiz kadinin kocasina itaat etmesini söyler bence kocani dinle arkadasinla aran bozulsa bile o adami eve alma yani oda senle görüsmek istiyorsa bi zahmet kocasiz gelsin

Açık Açık söyleyin,kırmadan.Kendisi görmüyordur yaptığını.eşi kendine farklı hobiler edinsin,eşiniz haklı bence o evde yokken sürekli gelmesinin ne manası var??arkadaşınız gerçek arkadaşsa size kırılmaz,bozulmaz zaten,ha baktığınız bozuluyor,güceniyor görüşmeyin gitsin.Empati yapın,eşinizin erkek arkadaşı siz yokken karısıyla gelseydi eşinizin yanına her daim?

Bu kadar sürmez sandım bu mesele o an onun kafasını karistirmamak için tamam gelmiyor merak etme dedim
Sonra da bu gelenek oldu
Çok rahatsızim hem gelmesinden hem yalancı olmaktan

Ben olsam söylerim kusecekse onun için kussun...
Ne isi var erkeğin ayy sinir olurum öylee erkeklere..
Hem zaten arkadasin sana vakit ayirmis olmuyor öyle ben olsam sana verdiği değeri sorgularim..
Sen soylememeye devam et esinide kandirmaya..
Cok ayip....

Eşimi cagiracagim o daha mantikli dediğin gibi belki denk gelir açıklamak falan ister bu sefer yalan yalan iyice karışacak

ay okurken bile sinirlendim ya me sacmalik bu ! acık acık soyle arkadaşına eşim kızıyor kıskanıyor hoşlanmıyor de . ne isi var Adamin gündüz oturmasında cok çirkin ve itici . kocandan gizleyerek iyi yapmıyorsun cnm bence, uygun bi dille arkadaşına soyle bu ne ya . siz o adam varken Nasıl rahat sohbet ediyorsunuz yok yanı ne konusuyosunuz

ay ne münasebet ya sizi mi arıyor esimin morali boZuk bi git diye , kusura bakmayın ama buna siz yüz vermişsiniz benim kocam olsa neler yapar düşünmek istemiyorum. yüz vermeyin su adama onla muhatap olmayın esine söyleyin rahatsız olduğunuzu getirmeyi versin kocasını

valla bana hic komik gelmedi cnm cok haklisin günümüz şartlarında hersey mümkün bende ilk okuyunca ev sahibine ya zarar verirlerse diye düşündüm çünkü baska bi açıklaması yok bunun .

Canım ben olsam senin kadar sabır göstermezdim direk söylerdim arkadaşıma hem o nasıl bir adammış ne işi var sizin yanınızda erkek dediğin kadınlarla oturmaktan haz etmez tuhaf geldi uzak tut evinden kendinden eşin çok doğru söylüyor arkadaşına güzel bir dille eşinin kendi evde olmadan hiç bir erkeğin evde olmasını istemediğini hatta mahsus eşini karalar gibi yapıp eşim paranoyak kendi ailesinden bile olsa eşleriyle de olsa kendisi yokkeadamların gelmesini istemiyor şimdiye kadar seni kaybetmemek için söylemedim lütfen seninle yalnız oturalım eşim yokken lütfen beni yanlış anlama falan de

Bu kadar sürmez sandım bu mesele o an onun kafasını karistirmamak için tamam gelmiyor merak etme dedim
Sonra da bu gelenek oldu
Çok rahatsızim hem gelmesinden hem yalancı olmaktan

Yalancısınız demedim haşa öyle anlaşılmak istenmem.
Sadece yalan söylemeniz doğru değil dedim.
Özellikle de hayat arkadaşınıza.
Hayatın her alanında bu böyledir.
Taviz tavizi doğurur.

Ay dunden beri konu sahibi hala sunu soylicem yok sunu yapayim deyip duruyorsun inanamiyorum.Esine de mi saygin yok belli ki annen varken geldiklerinde annenin tepkisi oldu ki sen de rahatsiz olmaya başladın yoksa esine yalan soyleyerek bu durumu surudurecektin.Hic mi konu komsudan da cekinmiyorsun ins suana kadar birilerinin diline dusmemessindir Oyle esini eve cagirma fikrini de sakin uygulama o adam evdeyken allah muhafaza esinin tepkisi cok farkli boyutlara gidebilir.Cok merak ediyorum o adamla 3 lü oturup saatlerce sohbet nasil edebildiniz?Bir mesajda art niyetli degil demissin de nerden biliyorsun?Yazdiklarindan o insanlarin cok normal olmadigini hatta adamin sana karsi bir ilgisi olabilecegini düşünüyorum yaninda karisinin olmasi birseyi değiştirmez.

arkadaşına da pes yani ne işi var kocamın bayan arkadaşımla görüştüğümde yanımda...iyiniyetli olmaya çalışmışsın belli ama huzurunu bozacak bu durumu artık engellemen gerekli.....bence açıkça söyleyin, eşim hoş karşılamıyor evimde kendisi yokken bir başka erkeği diye....isterse alınsın kime sorsa bence yanlış bir tutum....

Valla ne garip adamlar kadinlar var,erkek adamin ne isi var kadınların yaninda,nasil rahat durabiliyor babam bile durmaz hadi esimi geceyim,bencede arkadaşınıza soyleyin zaten akmi karami gercekten iyi arkadasmi degilmi ozaman cikar ortaya.ya kibarca sizi anlar yada alinir ama sizde yukten kurtulursunuz sizi anlarsa iyi,size alinirsa da iyi kari koca ikisinide sutlarsinuz hayatınızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…