Arkadaşımın kocası

Bikere arkadaşına ayıp olur diye bin düşünüyorsun o kadın seni ve eşinle huzurunu dusunse kocasını yanında getirmez resmen huzurunu bozma durumu var belki art niyet yok ama evli olan bir kadının evine bir erkek olarak eşi yokken gelmek neyin kafası ayıptır yaaa ,bide senin eşinle huzurundan önemli mi arkadaşınla aranın bozulması, ki esine yalan söylüyorsun güveni sarsıldı mı eskisi gibi olamazsınız ki bu herseyden önemli bence

Dogru

Bence abartıyorsunuz. Anladigim kadariyla karı koca gezmelere çıkmaya bayılıyorlar ve birbirlerinden pek ayrılmayı sevmiyorlar.

Yani adam sanki tek başına oturmaya gelmiş gibi rahatsız oluyorsunuz. Karısını getiriyor. Belliki sizin sohbetinizi de seviyor. Gelip içeri bir çay içip kalkıyor. Muhabbet tatliysa biraz daha kalıyordur. Ya da karısını almaya geliyor yine aynı şekilde.

Madem bu durum sizi sıkıyor arkadaşınız ile oturup adam akıllı net bir sekilde konusacaksınız. Çünkü böyle hissettirmeye çalışmakla olmaz. Onlar rahat siz rahatsız pek anlayamazlar ne kadar sıkıldığınızı.

Eşin yokken o adamın içeri girmesi uygun değil.

Bir evde erkek yoksa istersen kardesinin kocasi olsun girilmez .yarin birgun dedikodu bile cikar.gerekirse kadinlada arkadasligini kes.esin bile rahatsizken bu durumdan sen nasil rahat ediorsun.kadina acik acik soyle esim esinden rahatsiz oluyor die.gerci esin rahatsoz olmasa bile adamin ( kari gibi )gunduz oturmasina gelmesinden senin rahstsiz olman lazım

Hadi bir kereliğine istisnai şekilde gelmiş olabilir ama bunu sürekli yapması uygun değil bence. Arkadaşımla aram bozulacak diye asla evime geleni kocamdan saklamam. Ayrıca ondan önce ben hoşlanmam kız arkadaşımın eşim yokken kocasıyla gelmesinden. B olsam ikinci gelişinde ya ufak iğnelemelerle rahatsız olduğumu belli ederdim, anlamıyorsa eşim varken gelsin, o yokken iyi olmuyor, rahat sohbet edemiyoruz diye bir tık daha rahatsızlığımı dile getirirdim, baktım hala ısrarla kocasıyla geliyor, görüşmezdim.
Kadın da anormal bence. Kız arkadaşımın kocası yokken evine gitsem ve kocam gelmek istese ne işin var derim. Kaldı ki kocam arkadaşımın eşi yoksa zaten hayatta gelmez.

Bi fikir buldum ama bak bakalim isine yarar mi. Sen kocana anlat bir bir kendi rahatsizligini da dile getir. Her zaman geldigini soyleme tabi arada bi geliyo filan ds yoksa kocan seni keser:) arkadasknin kocasi geldigi bi gun kocana msj at caktirmadan, ciksin gelsin eve. Azcik kasini kaldirdi mi anlar o mal da.. tabi kocanin gonlunu edebilirsen:) birazcik gec kalmissin sanki tatlim

Eşinin evde olmadigini bildigi halde evde oturmasi cok sacma birde cocuk emziriyorsun kocan rahatsiz olmakta hakli bence benim esimde oyle adamlari sevmez benim arkadaslarim geldigi zaman evde durmaz yada beni arkadasima goturecegi zaman kapiya kadar eslik eder beni birakir gider hic sevmez genelde erkekler sevmez bu tip durumlari. Bence esine kesinlikle yalan soyleme bir anlarsa sana olan guvenini sarsarsin bu durum iyi olmaz arkadasina gelince esinin bu durumdan rahatsiz oldugunu acik acik soyle senin gercekten iyi niyetli bir arkadasinsa seni anlayacaktir bence.

İki saattir onu anlatıyorum bende

Evet olabilir bu sanki habersiz gelmiş gibi .. derim normal de.gelmiyordu şimdi geldi sende gel eve.
Yada diyeceğim ki Kahvaltı olayını duydu çok bozuldu ben yokken neden xxx geliyor ki falan dedi demeyi düşünüyorum arkadaşa

Bende hep üstü kapalı dedim işte
Artık açıkça söyleyeceğim ne olacaksa olsun

Yapılacak durum net.
Arkadaşına da değil direk kocasına söyleyeceksin!
Böyle bir olayı da ilk defa duydum yani.
Karısının yanın da evcil hayvan gibi her yere gider mi acaba bu adam.
Yanlış anlamayın ama eşinize gelmiyor diye neden yalan söylediniz?
Hoş bir durum değil.
Ya eşiniz eve geldiğinde görseydi adamı?
Kırılan güvenine mi üzülürdünüz haksız duruma düştüğünüze mi?

Allah qllah ya ne sacma bi olay
hayall ediyorumda kadinlarin aradinda erkeksiz bir ortamda ne alaka??????
supheli bir durum yani iyi niyetli olmayin bence
hatta siz o bayanida artik eve almayin
dengesizmidirler nefirler yqhu

her yere beraber gidiyorlar demişsiniz .merak ettim bu bey,kendi arkadaşıyla görüştüğü zaman eşini de götürüyor mu acaba ara ara?

Siz eşim kahvaltıyı duydu, kızdı derseniz ve bunun üzerine arkadaşınız eşinizi gördüğünde açıklama yaparsa veya adam sizi aradığı gibi eşinizin numarasını bir yerden bulup da açıklama yaparsa kötü olur. Bence ya güçlü olup kendi düşünceniz olarak "eşin gelmesin uygun olmuyor" deyin veya eşinize mesaj çekin, gelsin, kendi söylesin. İkisini de yapamam diyorsanız annem hoş karşılamadı ben de hak verdim, eş dost duysa zor durumda kalırım vs. deyin bari, ki hepsi de doğru.

tam da bu aralar benim de muzdarip olduğumu bir olayı yaşıyorsunuz siz de
bende de aynı tarz bir durum var ama sizinki kadar fazla abartılı değil.önceden çok görüşürdük arkadaşımla eşli olarak
şimdi de onun eşinin tavırları yüzünden benim eşim gidiş geliş yapmamızı istemiyor
tabiki ben de istemiyorum ve bu durumdan rahatsızım
daha yeni yeni mesafe koymaya başladım araya

Bence en kısa zamanda arkadaşından da uzaklaşmalısın, kocan problem yaratacak belli ki.. E sen de huzursuzsun, vicdanın rahat değil. Sonuçta o sadece arkadaş, komşu.. Ama hiçkimse hatta yeri geldiğinde kendi kanından olanlar bile ömür boyu yanında kalmayacak. Eşin senin çocuğunun babası, hayat arkadaşın. Eğer mutlu bi evliliğin varsa ve sürdürmeyi düşünüyorsan o arkadaştan da sıyrıl ve bir daha asla görüşme, evine gelmek istediğinde türlü bahanelerle oyala ve sen de gitme. Ya da söyleyebiliyorsan açıkça eşinin kimseyle görüşmeni istemediğini söyle ve bitsin. Yoksa yakın zamanda, hiç beklemediğin şekilde suçlamalara bile maruz kalabilirsin hem eşin hem arkadaşın tarafından.. Erkeğe laf gelmez çünkü o erkek derler.. burası Türkiye olan kadına olur, kendini aklayamazsın.

Hangi cozum sana uygunsa artik. Ama cozum sart olmus:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…