Öyle yapacağım buna karar verdimAynı köylü olsa da tuhaf ne bileyim.eşinle ciddi bir problem yaşama riskine karşın arkadaşınla açık açık konuş tavrını koy
DogruBikere arkadaşına ayıp olur diye bin düşünüyorsun o kadın seni ve eşinle huzurunu dusunse kocasını yanında getirmez resmen huzurunu bozma durumu var belki art niyet yok ama evli olan bir kadının evine bir erkek olarak eşi yokken gelmek neyin kafası ayıptır yaaa ,bide senin eşinle huzurundan önemli mi arkadaşınla aranın bozulması, ki esine yalan söylüyorsun güveni sarsıldı mı eskisi gibi olamazsınız ki bu herseyden önemli bence
İki saattir onu anlatıyorum bendeBir evde erkek yoksa istersen kardesinin kocasi olsun girilmez .yarin birgun dedikodu bile cikar.gerekirse kadinlada arkadasligini kes.esin bile rahatsizken bu durumdan sen nasil rahat ediorsun.kadina acik acik soyle esim esinden rahatsiz oluyor die.gerci esin rahatsoz olmasa bile adamin ( kari gibi )gunduz oturmasina gelmesinden senin rahstsiz olman lazım
Evet olabilir bu sanki habersiz gelmiş gibi .. derim normal de.gelmiyordu şimdi geldi sende gel eve.Bi fikir buldum ama bak bakalim isine yarar mi. Sen kocana anlat bir bir kendi rahatsizligini da dile getir. Her zaman geldigini soyleme tabi arada bi geliyo filan ds yoksa kocan seni keser:) arkadasknin kocasi geldigi bi gun kocana msj at caktirmadan, ciksin gelsin eve. Azcik kasini kaldirdi mi anlar o mal da.. tabi kocanin gonlunu edebilirsen:) birazcik gec kalmissin sanki tatlim
Bende hep üstü kapalı dedim işteHadi bir kereliğine istisnai şekilde gelmiş olabilir ama bunu sürekli yapması uygun değil bence. Arkadaşımla aram bozulacak diye asla evime geleni kocamdan saklamam. Ayrıca ondan önce ben hoşlanmam kız arkadaşımın eşim yokken kocasıyla gelmesinden. B olsam ikinci gelişinde ya ufak iğnelemelerle rahatsız olduğumu belli ederdim, anlamıyorsa eşim varken gelsin, o yokken iyi olmuyor, rahat sohbet edemiyoruz diye bir tık daha rahatsızlığımı dile getirirdim, baktım hala ısrarla kocasıyla geliyor, görüşmezdim.
Kadın da anormal bence. Kız arkadaşımın kocası yokken evine gitsem ve kocam gelmek istese ne işin var derim. Kaldı ki kocam arkadaşımın eşi yoksa zaten hayatta gelmez.
Evet olabilir bu sanki habersiz gelmiş gibi .. derim normal de.gelmiyordu şimdi geldi sende gel eve.
Yada diyeceğim ki Kahvaltı olayını duydu çok bozuldu ben yokken neden xxx geliyor ki falan dedi demeyi düşünüyorum arkadaşa
Hangi cozum sana uygunsa artik. Ama cozum sart olmus:)Evet olabilir bu sanki habersiz gelmiş gibi .. derim normal de.gelmiyordu şimdi geldi sende gel eve.
Yada diyeceğim ki Kahvaltı olayını duydu çok bozuldu ben yokken neden xxx geliyor ki falan dedi demeyi düşünüyorum arkadaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?