- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Sezeryan olduğun gün keşke normal dogursaydim deme de...Kızlar ben hamile kalırsam normal doğuramam gibi geliyo çok korkuyorum ondan..yapamam yani sanırım sezeryan için konusurum doktorla
Eee anne olmak kolay değil sancı olmadan doğum nasıl olsun. Normal yaptım yine olsa normal derim tabi doktorum neyi uygun görürse.Kendisi doktoruna sormuş o da normal en iyisi demiş ama normal doğumdan korkuyor çünkü onun da sancısı acısı var
Ama normal doğumda an ve an o acısı sancısını çekmek..yürek ister sezeryanda en azından uyuyosunSezeryan olduğun gün keşke normal dogursaydim deme de...
İkiside zor doğumun hiç bir şekli kolay değil.
O acıyı çekmek yürek ister :)Aksi bir durum olmadıkça normal normal normal der çekilirim. Adı üstünde. Doktorum bu arada.
Kaç saat sürdü doğumunuz? Normal doğum kaç saat sürüyorEee anne olmak kolay değil sancı olmadan doğum nasıl olsun. Normal yaptım yine olsa normal derim tabi doktorum neyi uygun görürse.
Ben spinal oldum uyanıktımAma normal doğumda an ve an o acısı sancısını çekmek..yürek ister sezeryanda en azından uyuyosun
Buralar karışır birazdan
Sezaryancilar sizi sola, normal doğumcular sizi sağa alalım ve münazarayı başlatalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?