arkadaşımın laf sokmasından bıktım .evlilik istemiyorum .

güzel cevap verişsin
ama canım şimdi sizde kadının yanında 2 dirhem bir çekirdek olunca
muhtemelen kendini ezik hissetti
benim sahip olduğum onların olmadığı ne varsa onun üzerine oynayayım dedi
tabi tamamen iyi niyetli de olabilir
kızkurusu OLARAK kalmanızı istememiştir belkide :))))))

boşverrr hayat size güzel

Ehhh meseleyi anlamışsın işte toplumun işi yok. Yani gerçekten yok. Toplumumuz kocakarı kıvamında :) varsa yoksa öteye beriye burun sokmak.

Bunu yaparken insanlar iyice densizleşiyor. Burda kaç konu açıldı çocuk sahibi olmak isteyip olamayan hatunlar etrafın hadsizce yorumlarından üzülüyorlar, alınıyorlar. Keşke insanlar dambur dumbur başkasının mahremine girmeden önce biraz düşünse.

evet haklısın canım .
ama yinede şişman olmak istemezdim nedense .
seninde konularına bakmak istemiyorum açsak neler çıkar hadi neyse eşinle mutluluklar tombiş
eski konularima eski mesajlarima baksanaaaa nolurrr nolurrr hadi bak :)) hadi baksana mesajlarima kompleksli abla

Uff konuyu kisa ve tombul evli hatunlar basmis ben sizin demek istediginizi anladim. Bizde de var bu turden. Yiyecek elmegi yok denir ya oyle durumu kotu oyle sıkıntı cekiyo ama yine de bu muhabbetleri yapabiliyo. Bi gun ben de onu bozicim neyse. Bazilari ben cektim o da ceksin kafasinda ilginc ama. Ama belki de laf olsun diye konusuyodur milletimiz sever bilirsin.

öküzlere itici gelmem iyi birşey kendi adıma .
itici geldiğim diğer noktada kimseye güvenmemem .
ben sana hiç sinir olmadım aksine eğleniyorum .
bence kate e haddini bildir o senin için tehlike . mazaalah dul falan kalırsın ne yaparsın sonra .
ay çok gülüyorum iyice battın . evde kaldın evde kaldın tek bildiğin bu .valla senin gibi olmadığım için şükürler olsun . kocasını paylaşmak hemde yabancılarla zor olsa gerek .senide anlamak lazım .

aldatılmadığımı kalın kafanın alması için daha ne yapmam gerek hayır dönüp dolaşıp kate diyorsun da o mesele çoktan halloldu diyorum ama senin evde kalmış ve çirkin olduğun değişmeyecek bir gerçek işte.

ben herkes için demedim buraya gelip ahkam kesenlere baktım içler acısı halleri . yoksa güzel evliliklerde var tabi .
ben kendi adıma bu yüklerden korktuğum için evlenmiyorum . birde ülkenin geleceği belli değil çocuk istemiyorum bu ülkeye neden böyle işte .

tamam tombiş ama işim var sonraa komleksli sensin bence diyet yap bol su iç iyi gelir
Ayyy tatlimm kilo vermenin yollari varda beyin zayifliginin pek bi yolu yok yaa napcan sen peki bide yanliz uyumuyorum demissin onla bunla takiliyorsun adin cikmis demkki arkadasin sana iyilik yapmak istiyor seni kurtarmak icin simdi haydeee isine )

kateeee
kızım buz gibi aldatmış işte . hala konuşuyorsun . hayır atarı kate e yapsana .. gerçekleri görmek hoşuna gitmiyor tabi .
çok çirkinim çok ama nedense aldatılmadım hiç ..

Ayyy tatlimm kilo vermenin yollari varda beyin zayifliginin pek bi yolu yok yaa napcan sen peki bide yanliz uyumuyorum demissin onla bunla takiliyorsun adin cikmis demkki arkadasin sana iyilik yapmak istiyor seni kurtarmak icin simdi haydeee isine )
sana mı dert yalnız uyumamam ?
adım mı çıkmış ay çok güldüm . sen ilk kocanla uyumuşsundur kesin eminim . namus dersi veren çok gördüm ben hadi neyse .

Aynen sana katılıyorum arkadaşından mı dert yanmış yoksa evden kaldım korkusuna kapılmış anlayamadım..yok istemem yan cebime koy misali..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…