üç arkadaş geçen bir yere yemeğe gittik . ben memurum diğer iki arkadaşta beyaz yaka çalışıyor plaza kadınları .
ikimiz bakımlı ayıptır söylemesi ama manken gibi kızlarız boylu poslu ,hoş alımlı . diğer arkadaşta kısa boylu toplu bir arkadaş . evlilikten sonra iyice kilo almış .
evli olan arkadaş yemek boyu laf sokuyor sürekli . siz niye evlenmiyorsunuz ?yaşınız geçiyor çocuk olmaz bir yaştan sonra .üçümüzde 29 yaşındayız . neyse gerdi gerdi ortamı sürekli aynı konu . akrabasının kızı varmış geç evlenmiş çocuğu olammış vs vs . ayy yeter dedim bende altta kalmayı seven biri değilim . canım dedim biz hayatımızdan memnunuz .bizde aşklar,ilişkiler yaşıyoruz rahibe hayatı yaşamıyoruz . yada evde koca baklemiyoruz yani bizim içib üzülmeyi bırak . biraz kendine odaklan . her bekar kadın mutsuz değil hayatta . şahsen evliliğie sıcak bakmıyorum . çocuk bilmiyorum olmasada olur gibime geliyor . evlilik istemedğim halde sanki evlenmeye can atıyormuşum gibi sık boğaz edilmekten hiç hoşlanmıyorum . sizdede var mı bu sorunlar ?
bu toplumun başka işi yok galiba . ben bu zihniyeti anlayamayacağım . mesela çocuğu olmayanalrada aynı şey yapılıyor . yeri geldi söyleyeyim üç senelik evli bir arkadaş var kıza sürekli çocuk çocuk diyorlar sıkıyorlar .ne saçma ya sanane yani .
eski konularima eski mesajlarima baksanaaaa nolurrr nolurrr hadi bak :)) hadi baksana mesajlarima kompleksli ablaevet haklısın canım .
ama yinede şişman olmak istemezdim nedense .
seninde konularına bakmak istemiyorum açsak neler çıkar hadi neyse eşinle mutluluklar tombiş
öküzlere itici gelmem iyi birşey kendi adıma .Ya valla konu sahibi, sana o kadar sinir oldum ki. sen haddini bilene kadar da ayrılmicam sayfandan. ne kadar çirkin ve basit bir üslubun var. ne hakla millete saldırıyorsun açık bulmaya çalışıyorsun ki? sen evlenemiyorsan napalım yani neden bozuluyorsun, "manken" gibi olmana rrağmen neden evde kaldığnın bilimsem bir açıklaması olmasına gerek yok. bu tavırların o "öküzlere" itici geldiği için evlenememiş olmayasın
tamam tombiş ama işim var sonraa komleksli sensin bence diyet yap bol su iç iyi gelireski konularima eski mesajlarima baksanaaaa nolurrr nolurrr hadi bak :)) hadi baksana mesajlarima kompleksli abla
öküzlere itici gelmem iyi birşey kendi adıma .
itici geldiğim diğer noktada kimseye güvenmemem .
ben sana hiç sinir olmadım aksine eğleniyorum .
bence kate e haddini bildir o senin için tehlike . mazaalah dul falan kalırsın ne yaparsın sonra .
ay çok gülüyorum iyice battın . evde kaldın evde kaldın tek bildiğin bu .valla senin gibi olmadığım için şükürler olsun . kocasını paylaşmak hemde yabancılarla zor olsa gerek .senide anlamak lazım .
ben herkes için demedim buraya gelip ahkam kesenlere baktım içler acısı halleri . yoksa güzel evliliklerde var tabi .evlilik öyle mükemmel harika bir şey değil. iyi anlaştığın, saygı çerçevesinde yürüttüğün aşkla başlamış, ailelerin de saygı duyduğu bir ilişkin varsa o zaman hayat 2 kişiyle sonra çocukla filan daha anlamlı daha güzel. evliliğin bir sürü yan etkisi de var: aileler, sosyal gereklilikler, bu toplumda kadına yüklenmiş roller.. evlilik öyle kolay bir şey değil, kabul. ama öyle tu kaka yapılacak, aşağılanacak,hepiniz aldatılıyorsunuz saflar denecek bir durum da göremiyorum.
bence herkesin, erkek veya kadın fark etmez aldatma potansiyeli vardır. hepimizde katil olma potansiyeli olduğu gibi.
Evet mahalle kavgasına hoş geldiniz
Konunun cılkı çıktı.
Ayyy tatlimm kilo vermenin yollari varda beyin zayifliginin pek bi yolu yok yaa napcan sen pekitamam tombiş ama işim var sonraa komleksli sensin bence diyet yap bol su iç iyi gelir
kateeeealdatılmadığımı kalın kafanın alması için daha ne yapmam gerekhayır dönüp dolaşıp kate diyorsun da o mesele çoktan halloldu diyorum ama senin evde kalmış ve çirkin olduğun değişmeyecek bir gerçek işte.
Ayyy tatlimm kilo vermenin yollari varda beyin zayifliginin pek bi yolu yok yaa napcan sen pekibide yanliz uyumuyorum demissin onla bunla takiliyorsun adin cikmis demkki arkadasin sana iyilik yapmak istiyor seni kurtarmak icin simdi haydeee isine )
sana mı dert yalnız uyumamam ?Ayyy tatlimm kilo vermenin yollari varda beyin zayifliginin pek bi yolu yok yaa napcan sen pekibide yanliz uyumuyorum demissin onla bunla takiliyorsun adin cikmis demkki arkadasin sana iyilik yapmak istiyor seni kurtarmak icin simdi haydeee isine )
Aynen sana katılıyorum arkadaşından mı dert yanmış yoksa evden kaldım korkusuna kapılmış anlayamadım..yok istemem yan cebime koy misali..Arkadaşını tanımıyorum belki öylesine akıl veriyordur, yapısı nasihata müsaittir. Bazı insanlar öyle olabilir.
Ama senin onu sevmediğin hatta beğenmediğin kesin.Aşağıladığın da..
Onun sana karşı olan düşüncelerini anlamadım, ancak senin ona karşı olan düşüncelerin her cümleden fışkırıyor.
Neden sevmediğin biriyle görüşüyorsun ki? Kendin gibi manken başka arkadaşlar bulabilirsin? Toplu ve kısa boylu insanlar ikinci sınıf oluyor galiba
aklınca hakaret etti güyaçirkiiiinnn kalıkk
Evde kalmis evde evli mutlu kadinlaraa saldiriyor mesajlara bakAynen sana katılıyorum arkadaşından mı dert yanmış yoksa evden kaldım korkusuna kapılmış anlayamadım..yok istemem yan cebime koy misali..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?