Aynen senin gibi dusunuyorum :)her kendini öven de güzel değildir, hatta çoook yüksek ihtimalle güzel bile değildir. o sıradan şişman arkadaşını ve evliliğini kıskanan kompleks sahibi biridir =)
Aynen senin gibi dusunuyorum :)
Çok teşekkürlerBen seni neden akip edeyim sapık miyim hahahaha :) ikimizde konulara yorum yapıyoruz oradan görüyorum.hatta gözüme çok batıyordu.
Sana w harfi ile mutluluklar :)
nedense güvenenler hep aldatılıyor . saflıktan mı ne .çok inandırıcısınvalla canım o konuyu kendi aramızda çözdük çok merak ediyorsan, eşime olan sonsuz güvenimi sana izah edecek değilim =) seni kompleksli seni...
nedense güvenenler hep aldatılıyor . saflıktan mı ne .
bu arada kate ler taş oluyor ya söyleyeyim . nerde kate gördüysem çok güzeldi .
daha dün aldatıldım diye konu açan burda gelmiş evlilik muhabbeti yapıyor . trajikomik .
bende şöyle saf ay pardon eşime güvenen biri olamadım gitti hayatta . ondan kompleks yaptım .
isterdim yani eşime gelen yabancı kadınların msjlarını bu sitede paylaşayım .
kedidir o kedi
o insanlar magazin figürü olduğu için örnek verdim. ben evlenmek istemiyorum diyenlere inanmıyorum evet, ama aşağılamıyorum da. ama siz evliliği aşağılıyorsunuz. arkadaşım dediğiniz insanı şişman, "evlendi kendini saldı" klişesiyle aşağılıyorsunuz. evliliği aşağılamanız için tabi onu yerin dibine sokmanız gerekiyor.genetik kodlarımızda yok canım . o sizin dünyanızda öyle .
demiri tanıyorum bu arada yeri gelmişken söyleyeyim . onların ilişkisi çok özeldi . lütfen insanların özeline girmeyin . sertabı tanımam ama demiri tanırım ve severim iyi bir insandır . bazı insanlar evlenmek istemez çokda önemli değildir zaten yıllarca birlikte yaşadılar . imzalı imzasız birşey farketmez . zaten birlikteydiler . sertab daha öncede evlilikler yapmıştı zaten . tekrar evlenmiş olabilir mutluluklar onada tabi .
siz herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz sıkıntı orda . ben evlenmeyi hiç ama hiç düşünmüyorum .çünkü dediğim gibi aile muhabbetleri beni geriyor . bohça vs asla yapmayacağım şeyler gerekirse büyükde konuşurum .
belki yabancı biriyle herşeyden uzak olabilir nasip kısmet ama onun dışında bohçaydı,kırmızı kurdeleydi vs hiç işim olmaz . koskoca kadınların kırmızı kurdele beline bağlayıp evlenmesi bana göre değil .
Burada anlattigin arkadasin degil sensin sorunlu.. Sen iyi bir arkadas degilsin.. Hep kotu yanlarini siraladin hicmi iyi tarafi yok bu kisinin? Sana hakaret etmiyorki yuva kurmani istiyor kufur ediyormus gibi anlattin.. Hem seninde manken gibi olduguna etrafinda adamalrin kostuguna inanmiyorum.. Evde kaldigin icin bozuluyorsunbenimde 29 yasinda bekar arkadasim var valla gorsen fistik gibi hatun.. Bizde ona evlen artik teyze olalim diyoruz hemde her gorustugumuzde.. İnsallah canim diyip geciyor ben evdemi kaldim ne diye gulusuyoruz.. Gidip beni birilerine sikayet ettigini hic dusunmuyorum :) bende biraz topluyum ama kisa deilim.bunuda belirttim dedim
Mutlu insan gormeye tahammulu olmayan insanlardan bu arkadas :)) cunku kendisi mutsuz ve yanliz :)) gulerek okuyorum konu sahibinin mesajlarini :)) yanliz uyumak canina tak etmis itiraf edemiyorcanım ya arkadaş kıskançlığından ve evde kalmışlığından nereye kime sataşacağını şaşırmış durumda şu anda :=) bayağı komik duruma düştü =) her yazanı tersliyor. ne kadar itici olduğunun farkında bile değil yazdıklarının
hayır öyle demiyorum . herkese göre biri vardır sonuçta . herkesin alıcısı farklı .Bu konu uyarı der çok canlar yanar bacilar
Konu sahibi sen şunu mu demek istiyorsun; o kız o boy ve kilo ile koca bulmussa ben bu güzellikle haydi haydi bulurum
Bu arada kavga etmeyin kk nin en fit en güzel en mikemmel üyesi benim
bu bana göre böyle .çoğu evli rkeğin gözü dışarda . güzel evliliklerde var tabi ama az bu benim görüşüm .o insanlar magazin figürü olduğu için örnek verdim. ben evlenmek istemiyorum diyenlere inanmıyorum evet, ama aşağılamıyorum da. ama siz evliliği aşağılıyorsunuz. arkadaşım dediğiniz insanı şişman, "evlendi kendini saldı" klişesiyle aşağılıyorsunuz. evliliği aşağılamanız için tabi onu yerin dibine sokmanız gerekiyor.
bu durumun bizim toplumun gercegi oldugunu bildiginizi dusunerek, konuyu gereksiz buldum.. hani 'sizde de var mi' demissiniz ya; o sebepten.. her sey ortada cunku.. yani genellikle boyle, ozellikle kizlarin belli bi yastan sonra evlenmesi icin baskilar artar (dogru yapiliyor demiyorum)üç arkadaş geçen bir yere yemeğe gittik . ben memurum diğer iki arkadaşta beyaz yaka çalışıyor plaza kadınları .
ikimiz bakımlı ayıptır söylemesi ama manken gibi kızlarız boylu poslu ,hoş alımlı . diğer arkadaşta kısa boylu toplu bir arkadaş . evlilikten sonra iyice kilo almış .
evli olan arkadaş yemek boyu laf sokuyor sürekli . siz niye evlenmiyorsunuz ?yaşınız geçiyor çocuk olmaz bir yaştan sonra .üçümüzde 29 yaşındayız . neyse gerdi gerdi ortamı sürekli aynı konu . akrabasının kızı varmış geç evlenmiş çocuğu olammış vs vs . ayy yeter dedim bende altta kalmayı seven biri değilim . canım dedim biz hayatımızdan memnunuz .bizde aşklar,ilişkiler yaşıyoruz rahibe hayatı yaşamıyoruz . yada evde koca baklemiyoruz yani bizim içib üzülmeyi bırak . biraz kendine odaklan . her bekar kadın mutsuz değil hayatta . şahsen evliliğie sıcak bakmıyorum . çocuk bilmiyorum olmasada olur gibime geliyor . evlilik istemedğim halde sanki evlenmeye can atıyormuşum gibi sık boğaz edilmekten hiç hoşlanmıyorum . sizdede var mı bu sorunlar ?
yalnız uyduğumu kim söyledi?Mutlu insan gormeye tahammulu olmayan insanlardan bu arkadas :)) cunku kendisi mutsuz ve yanliz :)) gulerek okuyorum konu sahibinin mesajlarini :)) yanliz uyumak canina tak etmis itiraf edemiyor
aldatılmadığımı ve asla aldatılmayacağımı bildiğim için gülerek okuyorum bütün yazdıklarınıküçük beyninle bel altı vurmaya çalışıyorsun ama saadece komplekslerini ortaya koyuyorsun zavallı şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?