arkadaşımın laf sokmasından bıktım .evlilik istemiyorum .

çok inandırıcısın valla canım o konuyu kendi aramızda çözdük çok merak ediyorsan, eşime olan sonsuz güvenimi sana izah edecek değilim =) seni kompleksli seni...
nedense güvenenler hep aldatılıyor . saflıktan mı ne .
bu arada kate ler taş oluyor ya söyleyeyim . nerde kate gördüysem çok güzeldi .
daha dün aldatıldım diye konu açan burda gelmiş evlilik muhabbeti yapıyor . trajikomik .

bende şöyle saf ay pardon eşime güvenen biri olamadım gitti hayatta . ondan kompleks yaptım .
isterdim yani eşime gelen yabancı kadınların msjlarını bu sitede paylaşayım .
kedidir o kedi

aldatılmadığımı ve asla aldatılmayacağımı bildiğim için gülerek okuyorum bütün yazdıklarını küçük beyninle bel altı vurmaya çalışıyorsun ama saadece komplekslerini ortaya koyuyorsun zavallı şey

bende şöyle saf ay pardon eşime güvenen biri olamadım gitti hayatta . ondan kompleks yaptım .
isterdim yani eşime gelen yabancı kadınların msjlarını bu sitede paylaşayım .
kedidir o kedi

sen önce koca bul da ondan sonra güvenip güvenmeyeceğine karar verirsin kız kurusu benden de büyüksün zaten

Eğer sen sadece Arkadaşının muhabbetinden rahatsız OLDUĞUNU söyleseydin çok normaldi. Evlenmek istemiyorum sık Boğaz ediyorlar diyebilirdin ama direk konuya mankenlikten ve güzellikten girmişsin ki bu da Arkadaşının o görünüme rağmen evlendiğini ve sizin oturup ne eksiğimiz var acaba diye düşündüğünüzü gösteriyor.

o insanlar magazin figürü olduğu için örnek verdim. ben evlenmek istemiyorum diyenlere inanmıyorum evet, ama aşağılamıyorum da. ama siz evliliği aşağılıyorsunuz. arkadaşım dediğiniz insanı şişman, "evlendi kendini saldı" klişesiyle aşağılıyorsunuz. evliliği aşağılamanız için tabi onu yerin dibine sokmanız gerekiyor.

Bu konu çok canlar yakar bacilar

Konu sahibi sen şunu mu demek istiyorsun; o kız o boy ve kilo ile koca bulmussa ben bu güzellikle haydi haydi bulurum

Bu arada kavga etmeyin kk nin en fit en güzel en mikemmel üyesi benim

ben ççok çirkinim sen rahat et hadi mutlu ol canım .hakaret etti demedim .evlenmeyi istemediğim halde baskıcı konuşmasından sıkıldım toplu arkadaş

Mutlu insan gormeye tahammulu olmayan insanlardan bu arkadas :)) cunku kendisi mutsuz ve yanliz :)) gulerek okuyorum konu sahibinin mesajlarini :)) yanliz uyumak canina tak etmis itiraf edemiyor

hayır öyle demiyorum . herkese göre biri vardır sonuçta . herkesin alıcısı farklı .
ben insanların üstüne gelmesine karşıyım . bir kadın evlenmek istemiyor olabilir bunu neden anlamıyorlar .

herkese hakaret ediyor ya bir tane ona hak veren çıkmadığı ve herkes kompekslerini anladığı için delirdi şu anda memure hanım

bu bana göre böyle .çoğu evli rkeğin gözü dışarda . güzel evliliklerde var tabi ama az bu benim görüşüm .

bu durumun bizim toplumun gercegi oldugunu bildiginizi dusunerek, konuyu gereksiz buldum.. hani 'sizde de var mi' demissiniz ya; o sebepten.. her sey ortada cunku.. yani genellikle boyle, ozellikle kizlarin belli bi yastan sonra evlenmesi icin baskilar artar (dogru yapiliyor demiyorum)
siz sanirim 'onlar sacmaliyor, sen gez toz hayatina bak, hic takma' cumlelerini duymak icin actiniz konuyu?

Mutlu insan gormeye tahammulu olmayan insanlardan bu arkadas :)) cunku kendisi mutsuz ve yanliz :)) gulerek okuyorum konu sahibinin mesajlarini :)) yanliz uyumak canina tak etmis itiraf edemiyor
yalnız uyduğumu kim söyledi?

O yüzden mi Allah Allah aldatılıyor muyum ne diye konu açtınız?

Sizinki gibi karşılıklı güven üstüne kurulu! bir evliliktense bilemiyorum konu sahibesi gibi evdd kalmak! daha iyi bir fikir olabilir sankim.

Kendi çoooook mutlu! evlilikleri olan insanlar bekarlara evlen evlen diyor ya, anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…