- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Niye bu kadar düşman bu kıza sevgilin?Merhaba,
erkek arkadaşım en yakın arkadaşımla görüşmemi istemiyordu, haklı sebepleri olduğundan bende zorda olsa kabul ettim. tabi bu demek değil tamamen iletişimim kestim sadece araya mesafe koydum ve bir sebep olmadıkça aramadım. eskiden günde 3 4 kere gorusurduk.şimdi 10 günde bir falan tabi kıza ben erkek arkadaşım böyle istiyor diye oyle oldu demedim mesafeyi pat diye değil zamanla koydum. bu sekilde hepimiz mutluyduk.
bugün üniversiteden bi ortak arkadaşımız aradı nişanı varmış bizim yasadığımız semtten 50 dakika kadar uzaklıkta aynı yerde de benim ablam yasıyor. arkadaşımın orda tanıdığı kalabileceği biri yok kızın arabasıda yok, bu çocukta bana dedi ki onun durumunuda halleder misin ya senle ablanda kalsın ya da birlikte gidip gelin (benim değilde erkek arkadasımın arabası var bunu biliyor)ikinizede görmek istiyorum.Çocuğun erkek arkadaşımın onu istemediğinden haberi yok tabi olağan sekilde söyledi kızla cok yakın olduğumu düşündüğü için olur dedim haliyle kızı aradım birlikte gideriz ya kalırız ya döneriz diye oda tamam olur dedi.
Üstüne erkek arkadaşımla gorustum. planın var mı cmt ya hepbirlikte gidip gelelim onu da evinden alıp bırakırız(yolumuzun üstü) ya da planın varsa biz gidip ablamda kalalım diye. kızlar kıyamet koptu biz karar almıştık görüşmeyecektin buluşmayacaktın ben o kızı arabama almam diye. bu simdi ozel bi durum değil mi ? ben keyfi buluşma yapmadım ki.. anlaşmamıza sadık kalmadığım konusunda suçluyor beni. sizce o mu haklı?
Niye bu kadar düşman bu kıza sevgilin?
işte öyleyse hiç bulaştırmayacaktın sevgilini bu işe.ben onu bi anlasam işte. görüşmemi istememesi normal kızın yasam tarzı fazla rahat bana gore. en basiti atıyorum kızla bi kafeye oturduğum zaman 10 erkek arkadaşı gelip selam veriyor konsomatris masasına donuyoruz afedersin. e bende buluşmuyorum işte ama bukadar nefret düşmanlık neden onu anlayamıyorum.
onlara nediceğimi bilemediğimden işte. cunku bugüne kadar da bu kız böyleydi ve benim arkadaşımdı, sonradan o değişmedi ki ben onu değişti diye hayatımdan çıkarayım. sadece ben kabullenmiştim oyle erkek arkadaşım kabullenmedi.ayrıca sende çok çelişkili davranmışsın araya mesafe kurduğun insanı
sevgilinin bu kadar tepkili olduğunu bile bile niye onunla alakalı bir konuya dahil ediyorsun
onlar bilmiyor tepkili olduğunu ama sen biliyordun.
10erkek arkadaşın selam vermesinde ne var ne alaka konsomatris masasıylaben onu bi anlasam işte. görüşmemi istememesi normal kızın yasam tarzı fazla rahat bana gore. en basiti atıyorum kızla bi kafeye oturduğum zaman 10 erkek arkadaşı gelip selam veriyor konsomatris masasına donuyoruz afedersin. e bende buluşmuyorum işte ama bukadar nefret düşmanlık neden onu anlayamıyorum.
her gelen masaya 5 dk oturup kalkıyor ve çoğuyla cinsel geçmişi olmuş oluyor arkadaşımın dediğim gibi ben oyle kabul etmiştim. özel hayatını onaylamasamda bana arkadaşlığı konusunda bi sıkıntım yoktu. erkek arkadsım istemedi düşününce onunda çapkın bi erkek arkadaşı olsa böyle bende istemem dedim kabul ettim10erkek arkadaşın selam vermesinde ne var ne alaka konsomatris masasıyla
şu tabiri yakıştıramadım
madem sen böyle bişeyi yakıştırabiliyorsun neden nişanına gitmek için organizasyon yapıyorsun
kızın karakterinin rahat olması. ama sevmezsin olur biter durum böyleyken. nefret beslemek neden onu bende anlayamıyorum.Şimdi evet eğer ortak alınmış bir karara bağlı olarak "ben bugün x ile buluşuyorum sende bir şey diyemezsin." olsaydı olay sevgilin haklıydı.
Ne var ki mutlu bir gün için toplanılacaksa ve senden rica edilmişse ben bunda bir mahsur göremedim. Ancak kızla plan program yapamdan önce sevgilinle konuşsaydın sanki daha iyi olurdu. Kıza bu kadar tepkili olduğunu bile bile onuda işin içine katarak plan yapman yersiz olmuş. Bence kızı arayıp arabada bir sorun olduğu için onu alamayacağınızı kendi imkanlarıyla oraya gitmesi gerektiğini söyle. Ablan sen olmadan bir gece arkadaşının kalmasını sorun etmeyecekse ablanda kalsın, sen evine dön.
Buraya kadar yazdıklarımı senin anlattıklarına dayanarak yazdım. Peki bu kız arkadaşın bu kadar tepki çekecek ne yaptı? Neden bu kadar nefret ediyor sevgilin? Seni kırmak ve yapılmış bir planda seni rezil etme pahasına neden bu kadar coştu?
ben onu bi anlasam işte. görüşmemi istememesi normal kızın yasam tarzı fazla rahat bana gore. en basiti atıyorum kızla bi kafeye oturduğum zaman 10 erkek arkadaşı gelip selam veriyor konsomatris masasına donuyoruz afedersin. e bende buluşmuyorum işte ama bukadar nefret düşmanlık neden onu anlayamıyorum.
onun işi var götüremez diye kıvırsaydın.onlara nediceğimi bilemediğimden işte. cunku bugüne kadar da bu kız böyleydi ve benim arkadaşımdı, sonradan o değişmedi ki ben onu değişti diye hayatımdan çıkarayım. sadece ben kabullenmiştim oyle erkek arkadaşım kabullenmedi.
acık acık soyleyemiyorumda erkek arkadaşım senı istemiyor bende h ak veriyorum diye
onun işi var götüremez diye kıvırsaydın.
bahane uydursaydın ya.
Tam olarak ilk paragrafınızda yazdığınız seyleri düşünerek hareket ettim aslında. Bende bi mahsur gormedim keyfi bi bulusma yapmadğm için ama dediğiniz gibi sanki kız ona vişey yapmıs gibi tepkisi var kıza.Şimdi evet eğer ortak alınmış bir karara bağlı olarak "ben bugün x ile buluşuyorum sende bir şey diyemezsin." olsaydı olay sevgilin haklıydı.
Ne var ki mutlu bir gün için toplanılacaksa ve senden rica edilmişse ben bunda bir mahsur göremedim. Ancak kızla plan program yapamdan önce sevgilinle konuşsaydın sanki daha iyi olurdu. Kıza bu kadar tepkili olduğunu bile bile onuda işin içine katarak plan yapman yersiz olmuş. Bence kızı arayıp arabada bir sorun olduğu için onu alamayacağınızı kendi imkanlarıyla oraya gitmesi gerektiğini söyle. Ablan sen olmadan bir gece arkadaşının kalmasını sorun etmeyecekse ablanda kalsın, sen evine dön.
Buraya kadar yazdıklarımı senin anlattıklarına dayanarak yazdım. Peki bu kız arkadaşın bu kadar tepki çekecek ne yaptı? Neden bu kadar nefret ediyor sevgilin? Seni kırmak ve yapılmış bir planda seni rezil etme pahasına neden bu kadar coştu?
Yoo demek istediğim o değil zaten asla. Ama erkek arkadasımında bi arkadası olsa geniş kız cevresi olan onunla her cıktığında bissürü yeni kızla tanıssa rahatsız olurum diye sadece. Yoksa herkesin ozel hayatı kendine.Madem erkek arkadasinin tepkisini biliyordun , hic plan yapmayacaktin..
Ayrica ben cok karsiyim sevgilim istiyor diye arkadasinla görüsmüyorum demelere , bastan kabul etmissin zaten görüsmemeyi her ne kadar yanlis olsada..
Simdi ya nisana tek gideceksin , yada erkek arkadasini ikna edeceksin..
Kiz 10 kisiye selam veriyor diyede kötü bir kiz olmuyor ..
Yoo demek istediğim o değil zaten asla. Ama erkek arkadasımında bi arkadası olsa geniş kız cevresi olan onunla her cıktığında bissürü yeni kızla tanıssa rahatsız olurum diye sadece. Yoksa herkesin ozel hayatı kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?