arkadasımın nişanı sorunsalı

Peki hic umut yokmu gelmesiyle ilgili
sanmıyorum en kotu ihtimal ben arkadsımla gidip ablamda kalacağım. mesafe koymam konusunda evet haklı olabilir belki ama düşman gibi de olmak istemiyorum arkadaşımla. secim yapmak zorunda bıraktığı içinde ayrıca kırgınım cunku.

Seninde bu durumdan rahatsız olman gerekir. Olmuşsun da o zaman nişana gitmek falan neden ki? Böyle birşey yaparsan tekrar samimi olmak isteyecektir arkadaşın.

Seninde bu durumdan rahatsız olman gerekir. Olmuşsun da o zaman nişana gitmek falan neden ki? Böyle birşey yaparsan tekrar samimi olmak isteyecektir arkadaşın.

acık söylemek gerekirse olmuyordum. cunku aile hayatını biliyorum nasıl ve neden böyle olduğunu biliyorum bide bana bi zararı hiç bi zaman olmadı kotuluk görmediğim gibi ondan çok iyilikte gordum sadece erkeklerle olan ilişkileriyle ilgili problemleri soz konusu. bende sırf erkek arkadaşıma saygımdan mesafe koydum. onun tek hatası hep birlikte eğlenmeye çıktığımızda cıkısta kendni hep birine aldırıp geceyi başkalarıyla geçirmesi 1 değil 2 değil. kac kerede söyledim erkek arkadasımn yanında yapma diye. benim hayatım bu onun sevgilisi ben değilim sensin dedi. keşke böyle olmasaydı. arada kalan ben oldum.

Erkek arkadasiniz da mi bu arkadasinizla yatmis ki bu kadar emin?
Insanlar istedikleriyle istedikleri zaman istedikleri sayida beraber olabilir, cinsellik yasayabilir.
Bunun sayisiyla ahlak degeri degismez.
Bana gore ahlaksizlik, bir sure sonra kiskancligi ve baskiciligi yuzunden ayrilacagi erkek arkadasini en yakin kiz arkadasina tercih etmektir..
Ben de cok sevdigim bir kiz arkadasimi bes para etmez bir erkek icin terketmistim, uzerinden 10 yil gecmesine ragmen, ozur dilememe ve beni affetmesine ragmen ben kendimi affedemedim.. hala icim acir..
bu da boyle bir animdir..

erkek arkadaşınız haklı gibi.adam sizin görüşmenizi bile istemezken şimdi kendisi o arkadaşla muhatap ediliyor.nişan için arayan arkadaşınızı arayıp ya işin gerçeğini anlatın yada bir bahane bulun.gerçekten sevgilinzle gitmek istiyorsanız bu şekilde yapın.sevgilim gelmese de olur diyorsanız kız arkadaşınızla gidip sevgilinizi dahil etmeyin.

Birde erkekler bazen abartsa da genelde görüşme dedikleri arkadaşlar gerçekten sıkıntı olabilecek kişiler oluyor.
belkide sizin bilmediğiniz sevgilinizin şahit olduğu durumlar olmuştur kız arkadaşınızla ilgili.size de dememiş olabilir.kız herkese asılan biri mi belki erkek arkadaşınızla da samimi olmaya çalıştı siz anlamadınız .sevgiliniz uzaklaştı.örnekleri çok bu durumların o yüzden dikkat edin derim.

Canım sen istediğin kadar bana zararı olmadı de yanlış anlama arkadaşın ve elbette aranızda duygusal bir bağ oluşmuştur ama böyle bir insanla seni kim nerede görürse sana da aynı şeyi yakıştırır seninde hayatının bu şekilde olduğu fikrine kapılır.

bu sekilde görüşmemize karsı olmadığı donemlerede bi gece biz bu arkadasımında dahil olduğu 4 kişi alkol aldık. cıkısta da erkek arkadsım gelip hepimizi evine bıraktı. ogün mrb diye selamlaşırken arkadaşımın onu öpmesinin normal olmadığını idda ediyor yani kafamı cevirsem dudağımdan opcekti diyor ama inanmıyorum soğutmak için yaptığını düşünüyorum.

savunduğu aynı işte ama düşman gibi olmamızında manası yok bence. 1 saat ozel bi gün için sorun çıkarmayabilirdi ki ben planı yaparken sorun cıkarmıcağını duşundum o kadarda değil dedim içimden açıkçası.

canım yani kafanı bulandırmayayım da bence sevgilin haklı olabilir.hani soğutmak için de diyebilir ama sonuçta erkeklerin çoğu artık midesiz ego delisi.yani hoşuna bile gider sende nasılsa çakmıyosun diye sana demezdi bir şey.ama adam rahatsız olmuş yani huylanmış ve seni gerçekten seviyorki böyle diyor.bu tarz şeyler duyuyoruz çünkü hep ummadığından geliyor zarar.kesin suçlayamayız ama temkinli olmakta fayda var.muhatap etme sevgilinle kızı.

erkek arkadasın fazla önyargılı degil mi arkadasına karsı.
Kafamı çevirsem dudagımdan öpecekti kısmı sadece onun varsayımı.
Eğer gercekten kızın kendisine karsı somut bir adımı olmussa acık acık söyler sana sende ona göre koyarsın tavrını. bu iş öyle varsayımlarla yürümez. iftiraya giriyor çünkü.
Ki sen bu kızı tanıyorsun, ve onun özel hayatından bugune kadar rahatsızlık duymamışsın.
seviyorsun da, ne olursa olsun paylaşımın olmuş..
böyle çocukça tavırlarla arkadasından soğutmak isterken kendinden soğutacak haberi yok.
lütfen yanlış anlama ama sevgilin çocuk gibi davranıyor.

Kesinlikle oyle. Ben Arkadasımın beler yapabilceğini biliyorum onda ki potansiyeli biliyorum. Gelip sevgilime asılmaz eminim. Kaldı ki asılsa bile bu olay 6 7 ay once oldu bunla kalmazdı baska biyerden baska bi patlak verirdi. Aynen dediğiniz gibi olacak kendinden soğutuyor. Arkadasımla ilgili olmaktan coktı bu konu artık zaten. Güç savasına cevirdi. Hükmetmeye calıstığını hissediyorum.

Aynen öyle. bir insan arkadasını az cok tanır. üstelik kız arkadasın çok dogru bişey söylemiş sana. onun sevgilisi olan sensin ben degilim, benim özel hayatım bu. Yani o kız senin sevgilin için özel hayatına dikkat etmek zorunda da degil.
Sevmeyebilirsin, görüşmek istemeyebilirsin hepsine tamam da, arabama almam nedir yani. niye seni arada bırakıyor, niye yoruyor. ilişki dedigin böyle birşey degil ki. O kadar şey yazdın resmen kızı seviyorsun ama sırf sevgilin öyle istiyor diye soğumak için bahaneler yaratıyorsun kendine. .(masa ya gelen giden belli degil laflarından anladım bunu)
Senden rica ediyorum, tekrar gözden geçir bu ilişkiyi.
çünkü ortada gercekten sevgilinin bu denli nefret etmesini gerektirecek bişey yok. sen çocuk degilsin, senin için kimin dogru kimin yanlış oldugunu gayette anlayabilirsin.

cok haklısınız. uzun zamandır mesafeliyim. dışarı çıktığım gezdiğim başka arkadaşlarım var elbette ki ama kimseyle onunla olduğum kadar acık olamıyorum , eğlenemiyorum. hep düşünerek konuşuyorum. onunla resmen dangır dungur konuşurdum cunku içimii biliyor nedemek istediğimi biliyordu. nişan bahane aslında. bende gitmem işim vardı derim olur biter ama arkadasımsızda mutsuzum sevgilimsizde. neolacak bilmiyorum

İşte demek istedigim tam olarak bu. Sevgilinin kararları seni mutsuz etmemeli. Tabi ki erkek arkadasının da görüşlerine saygı duymalısın (haklıysa)
ama burada objektif olmalısın. Bırak erkek arkadası benim eşim bugun bana böyle boş sebeplerle şunla yada bunla görüşmeyeceksin dese. sebebini sorar mantıklı bir neden göstermesini isterim.
Varsayımlarla çıkamaz karsıma.
Ayrıca hayat bu, herzaman planlı programlı hareket edemeyiz. Senin bir kere laf agzından çıkmış, alırız demişsin. Şuan olayı sidik yarıştırmaya çevirmiş. ne gerek var. Hiç mi lafının hükmü yok onda. Tamam olan olmuş bu defa alırız ama bir daha olursa benimle paylaş demek bu kadar zor olmasa gerek.
İşin çok zor valla hayatta en nefret ettigim şey birinden çekinerek arada sıkışıp kalmak. hayat kimse için kasacak kadar uzun degil.

senin sevmedigin, erkek arkadasının görüşmeye devam ettigi kimse var mı, merak ettim?

yorumlarınızı cok begeniyorum, maşaAllah..
ve buna da kesinlikle katılıyorum.. karsı tarafta sözünün bi hükmünün olmadıgı, seni bile isteye zorda/arada bırakıp yoran, ne yapacagını şaşırtan kişiyle bi ilişki ancak mucadeledir, mutluluk degil..

Teşekkür ederim,
Aynı bakış açısına sahibiz demek ki.
Ve son yazdıgınıza da şiddetle katılıyorum.

Teşekkür ederim,
Aynı bakış açısına sahibiz demek ki.
Ve son yazdıgınıza da şiddetle katılıyorum.
bazı konuları okurken yorgun filan oluyorum, yazmaya mecalim olmayabiliyo, bi bakıyorum siz yazmışsınız zaten fazlasını Allah'ın izniyle, gayet mantıklı ve yapıcı yorumlar, begenip geciyorum, yazmaktan kurtuluyorum : )

Bahsettiğin sana rahat ve güzel hissettiren bir arkadaşlık.
Sevgilin için bundan vazgeçmenin mantığı yok.
Mutlu olamazsın sadece yorulursun.

Seni seven erkeğe duygularını böylece aç ve anlamasını iste.

Benim çoğu arkadaşımla eşim uyuşamadı mesela.
Ya onlar ya ben bile dedi eşim.

Sen yokken onlar vardı deyip kestirip attım.
Bu sevgilim bile değil eşimdi düşün.

Ne oldu? Kabullenmek zorunda kaldı.

Kanka olmak, birbirlerinden inanılmaz pozitif enerji almak zorunda değiller.

Sevgilin görevini yapsın sana eşlik etmesi gereken özel günlerde eşlik edip kibar davranabilsin yeter.

Karışmaya hakkı olmadığını düşünüyorum.
Bu mesele için seni üzmeye hakkı yok cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…