Arkadaşımın nişanlımın yanında giydiği kıyafet

Hiç kıskanç değilimdir. Ne desem bilemedim açıkçası. Eşimden yana sıkıntım olmazdı sanırım. Çünkü vereceği tepkiyi tahmin ediyorum az çok.
Hoş değil ama ya. Külot giymemesi falan olmamış.

Kıskanç değilim ama garipserdim. İstemezdim yani o ne öyle

Belki tayt altına giyilen,dikişsiz camasirlardan giymiştir,ya da gstring falan. Taytin içine bir şey giyinmedigine ben inanmadım açıkçası. Arkadaşın dediği gibi,kokar yani. Sonuçta tuvalete falan giriyor, çıkıyor. Kaldı ki kadınların akintilari olur sıksık. Yani taytin ıslanma ihtimali çok yüksek. Bence tayta uygun çamaşır,ya da gstring giymiştir. Ki g string giydi diye kimseyi eleştirmem. Ben de bir zamanlar tangaya sarmistim,şimdi yine paçalı dona gectim
Sudyen meselesinde de ben de evimde takmam, ister babam olsun ister amcam, bana ne yani, kendi evimde de sudyenle mi gezeceğim ? Sizin abiniz varken sudyen takmaniz asıl sorun bence . Sal gitsin , bir süre sonra sen de rahatsız olmazsın:)))
Tabii ki misafir varsa daha dikkat ederim ama yine her zaman değil, yazlık yerlerde tamamen sudyen fora elbiseler giyerim, yani öyle takilacagim bir şey olmazdı. Mesele sadece sudyen takip takmamasi olsaydı.
(Bu arada hiç kıskanç değilimdir, gavatlikla genişlik arasında bir yerlerdeyim)
Amaaaa şuh hareketler yapıyorsa, kendi kendine satisfaction klibi cekiyorsa tabii ki rahatsız olurdum. Ama yanımda sevgilim olduğu için değil, eskort tipli insanlarla arkadaşlık yaptığım için... Var öyle bir arkadaşım, tatlı da bir kız, yolda tanışmıştım, çok şirin bir kizdi. Instagramdan bir ekleştik, kumsalda doggy pozisyonunda , dirsekleri yerde, poposu dışa dönük havada poz vermis. Dondurmayı falan ağzında beyazlık birakarak yalıyor,storilerde. bakış o biçim... Kızı çok sevmiş olmama rağmen eskort hesabı takip etmek istemediğim için takipten çıktım :)
Siz de arkadaşınızı kendinize yakıştıramıyorsaniz mesafe koyabilirsiniz. Ama sevgilinizi kıskanmaniz yersiz. Kötü niyetli olduğunu düşünmedim, siz de dediniz son zamanlarda deniz yelkeni gibi açıldı diye

Kıskanç değilim ama misafiri karşılama şekli aşırı rahat.Ben sutyenden evde de dışarı da takmaktan nefret ederim ama kim gelirse gelsin takarım eşim de çok dikkat eder hatta bir kaç bunaldigim için çekiştirmişim misafirin yanında mutfak da söyledi kaldın ki bi de donsuz karşılamış. O tayta illaki idrar b..suyu veya taharet suyu akıntı geliyordur ordan koltuklara iyyyyy

siz evinde giydiklerine şaşırmışsınız ben hem cinslerimin sokakta o şekilde dolasmasindan..
bi nevi insanlarin dışarıda neden başkasının kıyafetlerine karıştığını ya da rahatsiz olduğunu haklı gerekçe ile dile getirmissiniz.
ben sizin yerinizde olsam madem en yakın arkadaşım..
odaya çeker kiyafetinin saygisizlik içerdiğini rahatsiz olduğumu hiiiic cekinmeden söylerdim.

Eksileyecektim ama okudukca hak verdim. Bence sade e erkek yaninda değil kimsenin yaninda ic camasirsiz gezmemeli. Erkek/kadin farketmeksizin gögüs ucunun cinsel organın bei olmasi cok itici. Senelerce yirtta kaldim ev arkadaslariyla yasadim ama hic camasirsiz gezmedim cok iğrenç. Burada duyar kasacaklara da söyleyeyim bir erkek ic camasirsiz pantolon giyse hosunuza gider mi ?

Mesafe şart olmus o arkadsınızile , rahatsız olmakta cok ama cok haklısınız..

Benim öyle arkadaşım yok olsa bile eşimi götürmem tek görüşürüm o da o kadar yıl hatrına
Çok kıskanç değilim ama ben bile sinirlendim.Arkadaşınızın kınadığı durum başına gelmiş.Duyar kasmadan diyebilirim ki bir kıyafeti her yerde giyemezsiniz.Muhafazakar olmasanız bile.

bacım konu bariz fake yeni üye ilk konusu sütyensiz çamaşırsız misafir ağırlayan arkadaş. Hayal dünyası da kötü arkadaşın

Sunu anlayamadim, disarida giydiklerrinizi evde niye giyemiyorsunuz?

Evde çok rahat oturuyorum mesela, hareketlerime dikkat etmem o yüzden üstümdeki şeyin daha önemi var diye düşünüyorum. dışarıda göğüs dekoltesini çok rahat giyiyorum ama arkadaşım gelmişse bire birde çok iyi biliyorum ki bi göz kayması oluyor vs. kötü niyetle alakası yok bunun, çok doğal bi durum ve karşımdaki insanı bu duruma düşürmek istemem. bunun cinsiyetle de alakası yok aşırı dekolte söz konusu olduğunda göz ister istemez kayıyor.

İlla tekini giycekse Taytsız sadece külottan iyidir:))) şaka tabii. Edep denen birşey var. Dikkat etmek lazım. Hoş olmamış. Biraz yokla bakalım o güne özgü bir tuhaflık mı sürekli mi? Ona göre gardını al

Hic kiskanc degilim , kendimi sizin yerinize koydum ve benim umurumda olmazdi acikcasi
Not: bende yurtdisinda yasiyorum ve oradayken sutyen kullanmiyorum , bana gore asiri anlamsız bir giyecek
Giyilmez de ama göğüs uclarinin belli olmasi cok cirkin. Kadın olduğu icin değil erkek olsa da çok cirkin. Spor sütyen giydigimde dahi göğüs ucu kapatici kullaniyorum, tayt altindan popo izim belli olmasin diye boxer giyiyorum. Spor salonunda bazı erkekleri görüyorum atletli ama giymese daha iyi. Bana edepsizlik ayıp olarak değil de çirkin geliyor. Kıskanmam ama iğrenirim.

Burrrsssss der bir soku atlatirdim önce o ne ya evde bile oyle gezilmez bazilari özgürluk adi altinda ahlaksizlik yapiyor sapla samani karistirmak tamda bunsorsan ben özgurum ben hürum iyide orani burani gozumuze sokarak olmuyo o hürluk ...birdaha gitmezdim heleki esimle veya nisanlimla

Eşimi geçtim ben rahatsız olurum bir insanın organını o denli görmek istemem herseyin bir usulü var .

bacım konu bariz fake yeni üye ilk konusu sütyensiz çamaşırsız misafir ağırlayan arkadaş. Hayal dünyası da kötü arkadaşın

haha bana da nasip oldu fake denmesi. yok gerçek. fake olsa başka bişeyler katardım, hayal dünyam bu kadar kısır değil açıkçası kıskanmadım ben de asla kıskanmam, ama ne biliyim şaşırdım sadece. sütyensizlik ok bu arada tayt olayı biraz beni düşündürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…