- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
Ooofff durulmuyor bir şey giymeden , terliyoooor .Göğüsler küçük olunca mı sütyensiz duruyor bu insanlar yahu. Ben sütyenle zor zapdediyorum. Sütyensiz benimkileri düşünemiyorum
Merhaba arkadaşlar, aslında önemsiz bir konu biliyorum ama anlamsız bir şekilde sinirimi bozdu, ben mi çok mu anormal düşünüyorum merak ettim.
Nişanlımla 10 yılı aşkın bir ortak arkadaşımız var, benim çok yakın arkadaşım, hepimiz aynı okullarda okuduk, aynı mahallede yaşadık. bizim evimizde çok kalmıştır, arkadaş ortamımız ortak, aslında bi aile gibiyiz yani. ama nişanlımla aşırı kanka modları yok, ben olmasam görüşmezlerdi.
Bu arkadaşımın son yıllarda giyim kuşamında inanılmaz değişiklikler oldu. burada lütfen saldırmayın çünkü ben de ne giydiğini önemsemeyen birçok insana göre dekolte sayılabilecek kıyafetler giyen ve kimsenin giydiğine karışmanın haddim olmadığını düşünen bi insanım.
Geçtiğimiz hafta bizi evine davet etti yemeğe, üzerinde sütyen yoktu ve altında mini bir tayt çamaşırı yoktu. açıkçası benim bile aşırı dikkatimi çekti çünkü cinsel organı tüm şekliyle belli oluyordu. ben bundan nedense rahatsız oldum. çünkü kendimde dışarıda herşeyi giyinmeme rağmen evime biri geldiğinde belirli bir ölçüde dikkat etmeye çalışıyorum.4 sene bir erkek arkadaşımla aynı evi paylaştım ama bir kere bile yanında sütyensiz durmadım. abimin yanında bile dikkat ederim giydiklerime. kaldı ki bu arkadaşım muhafazakar kökenli, 2-3 sene öncesine kadar benim giydiklerimi kimi zaman garipseyen biriydi.
siz olsanız sevgiliniz eşinizin yanında arkadaşınız bu şekilde durmasını garipser miydiniz? açıkçası bunu biraz düşüncesizlik olarak değerlendiriyorum. bunları düşünemeyecek biri haline gelmiş olamaz. hem kendime kızdım böyle bişeye taktığım için hem de ona şaşırdım. çok kıskanç olmayanlar yorum yaparsa sevinirimkıskanç olmayan birine göre bile sinir bozucu mudur bu durum?
haha bana da nasip oldu fake denmesi. yok gerçek. fake olsa başka bişeyler katardım, hayal dünyam bu kadar kısır değilaçıkçası kıskanmadım ben de asla kıskanmam, ama ne biliyim şaşırdım sadece. sütyensizlik ok bu arada tayt olayı biraz beni düşündürdü
zerinde sütyen yoktu ve altında mini bir tayt çamaşırı yoktu. açıkçası benim bile aşırı dikkatimi çekti çünkü cinsel organı tüm şekliyle belli oluyordu.
Olmaz. Kız arkadaşımın kocası çükünü belli eden bir tayt giyse ne kadar olmazsa kız içinde aynı şey geçerli.
12 yillik arkadasimsa cekinmez ‘bacim heryerin meydanda sutyenin donun nerde senin?!’ derdim
bence size saygisizlik yaptigi. acik giyinebilir dekolte olabilir eyv kimse karisamaz ama donsuz sudyensiz bide bunlari belli etcek sekilde giymek ayip yani. kiz kiza olsa bile olmamali ama bir de erkek varsa yaji ne biliyim bence pek iyi niyet degil gibi. ben unvde arkadaslarimij erkek arkadaslarinin yaninda gozlerinin icine bile uzun uzun baka baka konusmazdm yanlis anlar vs diye valla arkadasimin aklina kurt dusurmekten korkardim. ilginc geldi bayaMerhaba arkadaşlar, aslında önemsiz bir konu biliyorum ama anlamsız bir şekilde sinirimi bozdu, ben mi çok mu anormal düşünüyorum merak ettim.
Nişanlımla 10 yılı aşkın bir ortak arkadaşımız var, benim çok yakın arkadaşım, hepimiz aynı okullarda okuduk, aynı mahallede yaşadık. bizim evimizde çok kalmıştır, arkadaş ortamımız ortak, aslında bi aile gibiyiz yani. ama nişanlımla aşırı kanka modları yok, ben olmasam görüşmezlerdi.
Bu arkadaşımın son yıllarda giyim kuşamında inanılmaz değişiklikler oldu. burada lütfen saldırmayın çünkü ben de ne giydiğini önemsemeyen birçok insana göre dekolte sayılabilecek kıyafetler giyen ve kimsenin giydiğine karışmanın haddim olmadığını düşünen bi insanım.
Geçtiğimiz hafta bizi evine davet etti yemeğe, üzerinde sütyen yoktu ve altında mini bir tayt çamaşırı yoktu. açıkçası benim bile aşırı dikkatimi çekti çünkü cinsel organı tüm şekliyle belli oluyordu. ben bundan nedense rahatsız oldum. çünkü kendimde dışarıda herşeyi giyinmeme rağmen evime biri geldiğinde belirli bir ölçüde dikkat etmeye çalışıyorum.4 sene bir erkek arkadaşımla aynı evi paylaştım ama bir kere bile yanında sütyensiz durmadım. abimin yanında bile dikkat ederim giydiklerime. kaldı ki bu arkadaşım muhafazakar kökenli, 2-3 sene öncesine kadar benim giydiklerimi kimi zaman garipseyen biriydi.
siz olsanız sevgiliniz eşinizin yanında arkadaşınız bu şekilde durmasını garipser miydiniz? açıkçası bunu biraz düşüncesizlik olarak değerlendiriyorum. bunları düşünemeyecek biri haline gelmiş olamaz. hem kendime kızdım böyle bişeye taktığım için hem de ona şaşırdım. çok kıskanç olmayanlar yorum yaparsa sevinirimkıskanç olmayan birine göre bile sinir bozucu mudur bu durum?
Benzer bir şeyi yeni evlendiğim seneki ilk yılbaşında arkadaşım yaptı, evine davet edildik, kapıyı bir açtı şok oldum, göğüsleri resmen ortadaydı. hiç öyle biri değildir ama ben çok utanmıştım arkadaşımdan, açıkçası özgür kız ayaklarını geçsinler art niyetli buluyorum böyle göze sokmaları, teşhircidir bana göre.Merhaba arkadaşlar, aslında önemsiz bir konu biliyorum ama anlamsız bir şekilde sinirimi bozdu, ben mi çok mu anormal düşünüyorum merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?