Arkadaşımın nişanlımın yanında giydiği kıyafet

Hele cocuk dogduktan sonra kiskancligin ne olduğunu unutmuş biri olarak pek iyi niyet göremedim.

Ay şok oldum rahatlığa gel. Bence arkadaşının dönemi gelmiş gözünede nefes alan erkekleri kestirmiş artık kim olursa demiş, nişanlında dahil sanırım. Görüşme soğuk davran falan.

Kim olursa olsun evine misafir geldiyse çamaşırsız çıkmaz insan. Ayıptır yani bana öyle gelir kıskançlıkla alakası yok. Ben olsaydım arkadaşımı yalnız yakalar "içine çamaşır giymedin mi? olduğu gibi gözüküyor" diye uyarırdım.

Bence bundan sonra arkadaşınla tek görüş. Yada hiç görüşme..erkekler çok kolay yoldan cikabiliyor, çok kıskanç değilimdir ama meme uçları gözüken , organı taytindan belli olan bir arkadaşla aynı evrede durmasını asla istemem. Hiç hoş değil hicc..

asla kötü bi niyeti olması gibi ihtimal olamaz onu belirteyim. ama hayatımda ilk kez çok rahatsız oldum böyle bir durum hissettim. şimdi kafanızda kötü baştan çıkartmaya çalışan biri gibi canlanmasın öyle biri asla değil. bu düşüncesizliğine çok şaşırdım 32 yaşında kocaman bir kadın sonuçta.

Balla madem yakınmışsınız koz bu halin ne diyip gülseydin inceden ayy hiç rahat değil böyle falan gibisinden ve asla bir daha böyle ortama eşimi sokmaZdım sırf bu düşünce beni rahatsız etmesin diye

sütyensizlik ok mu? sütyensizlik çamaşırsızlık ve misaifri öyle karşılamak ... ben evde şortla durduğum zaman bile çamaşırsız durmam.

Aile gibiyiz dediğiniz arkadasınızı hiç ev ortamında görmediniz mi

zerinde sütyen yoktu ve altında mini bir tayt çamaşırı yoktu. açıkçası benim bile aşırı dikkatimi çekti çünkü cinsel organı tüm şekliyle belli oluyordu.

Arkadasim olamaz zaten o benim igrenc ya acilen arkadasinla mesafe koymalisin

Bütün sütyenleri yakalımda dünya bu iğrenç şeyden kurtulsun. Memelere özgürlük diyorum sonuna kadar. Arkadaşım böyle giyinse zerre umrumda olmaz, ben çok nadir sütyen takarım. Arkadaşlarımla ve eşleriylede sütyensiz halimle görüşmüşlüğüm vardır. Benim eşimde böyle şeyleri kafaya takan biri değildir. Bunca yıldan sonra rahatsız olmayacağınızı düşünmüş demekki. Art niyet yok bence- olsa daha önce olurdu gibi geliyor- o yüzden sizde rahat olun.

bence size saygisizlik yaptigi. acik giyinebilir dekolte olabilir eyv kimse karisamaz ama donsuz sudyensiz bide bunlari belli etcek sekilde giymek ayip yani. kiz kiza olsa bile olmamali ama bir de erkek varsa yaji ne biliyim bence pek iyi niyet degil gibi. ben unvde arkadaslarimij erkek arkadaslarinin yaninda gozlerinin icine bile uzun uzun baka baka konusmazdm yanlis anlar vs diye valla arkadasimin aklina kurt dusurmekten korkardim. ilginc geldi baya

Benzer bir şeyi yeni evlendiğim seneki ilk yılbaşında arkadaşım yaptı, evine davet edildik, kapıyı bir açtı şok oldum, göğüsleri resmen ortadaydı. hiç öyle biri değildir ama ben çok utanmıştım arkadaşımdan, açıkçası özgür kız ayaklarını geçsinler art niyetli buluyorum böyle göze sokmaları, teşhircidir bana göre.

Sütyensizlik akımı vardı hani bir ara, ne oldu ona, öldü mü o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…