Arkadaşımın nişanlımın yanında giydiği kıyafet

Aynı şey aklıma gelmişti. Taytın dikiş kısmı kerter insanı. İç çamaşırsız rahat edemez.

Haklisin bence.
Kizkiza oturmamissiniz sonucta.
Insan biraz derlei toplu olur, ben yapmazdim
Yapanida hos karsilqmam

Normal şartlarda konu sahibinin beyanı esastır benim için, anlatılan neyse olan odur derim ama bu konuda diyemedim malesef.

Zira en basitinden siz yoktu deyip kestirip atmışsınız ama öyle ya da böyle altında bir camasır vardır. Bir yorum sahibesinin de dediği gibi olmasa duramaz Kaldı ki taytın altına dışarıdan varlığı belli olmayan bir çamaşır giyilir zaten, odur budur diye model saymayacağım ama dışarıdan dikiş izi görünen babaanne donu giyecek hali de yok kadının.

Sonra sutyen yok diyosunuz ama detay yok. Sanki kadın memeleri çıkarıp masaya koymuş gibi. Oversize bi tshirt giydi diye tahmin ediyorum taytla, göğüs yapısı da uygunsa zaten belli olan bi şey yok diye 10 yılı aşan bi süredir arkadaşı olan insanların yanında ihtiyaç duymadı belki. Zira kadını memeleri yokkenden beri tanıyosunuz resmen. Bu sizi otomatik aile kategorisine atmış olabilir onun için. Ki şahsi fikrim aile ortamında memelere özgürlük sonuna kadar haktır. Öyle balenli, kalın kumaşlı, kapı gibi sutyen giyip de kendine eziyet etmenin alemi yok kimsenin sizi cinsel yönden algılamadığı bi ortamda (aile icinde yani.)

Buradan hareketle ya anlatımınız bir sebepten (söylediğiniz kadar samimi olmayabilirsiniz, arkadaşınızın tavrının - tarzının değiştiğinden bahsetmişsiniz bu değisimi kabullenememiş olabilirsiniz, söylediğinizden daha kıskanç bi kadın olabilirsiniz, arkadaşınızın başka hareketlerinden rahatsız olmus ama bunları bize anlatmıyor olabirsiniz vs. vs.) ötürü abartıya kaçıyor ya da böyle bir olay hiç yaşanmadı.

Eşimin bi arkadaşının eşi bizi ağırlarken heryeri ortada olacak şekilde giyindiği için çok sinir olmuştum. İsteyen istediğini giyebilir, davetsiz misafir gidildiğinde kişi o an misafir ağırlamaya uygun bi kıyafette olmayabilir. Ama davetli bi misafir geliyorsa o şekilde ağırlamak bana saygısızlık gibi değilde dikkat çekmek amaçlı yapılmış gibi geliyor. Herşeyin bi sınırı olur çünkü. Açık olmak ayrı, teşhir ayrı.

O kadar yakın arkadaşsanız eğer kenara çekip güzelce söyleyebilirdiniz sanki. Belki de farkında değildi.
Benim arkadaşım olsa ben söylerdim. Böylece niyeti ne ki acaba diye düşünmezdiniz.

Arkadaşım muhafazakar kökenli demişsiniz, böyle yetişen insanlar tek yaşamaya başladıklarında özgürlüğü doyasıya yaşamak isteği mi nedir bazı şeyleri abartabiliyorlar. Ben Almanya’da yaşıyorum şu an master dolayısıyla, nişanlımla birlikte yaşıyoruz, üniversite ortamlarımızda Türk öğrenciler var. Ailesi baskıcı veya muhafazakar olanların buraya gelip tek başına yaşamaya başlayınca bazı şeyleri abarttıklarını gözlemledim. Ailesinin Türkiye’deyken akşam dışarı çıkmasına izin vermediğini söyleyen bir arkadaşım burada her gece (haftaiçi dahil) clublarda sabahlayan bir insan olmuştu mesela. Türkiye’de daha önce hiç sevgilisi olmamışken burada her önüne gelenle tek gecelik takılmaya başlamıştı. Yine genelde Türk arkadaşlarımın sütyen giymediğini görüyorum mesela, bu da baskının dışa vurumu olabilir. Nişanlımla birlikte oluyoruz bu ortamlarda genelde ama hiç kıskandığım olmadı şimdiye kadar sütyensiz birini. Çirkin bi duruşu var ya biri sağa biri sola bakıyor ondan kıskanamamışımdır belki

Yerinizde olsam hiç bişey demeden muhabbeti keserim ki sorsun neyin var noldu diye. Bunu sorarsa "o gün misafirliğe geldik ama önemsizmişiz gibi hissettim cok fazla salaştın " diye konuşurum.

4 yıl nikahının olmadığı bir adamla aynı evi paylaşıyorsun burada arkadaşının giydiği kıyafet için konu mu açıyorsun?Ayibini da yüzüne vuranların kıskanç olduğunu iddia ediyorsun.Umarim 16 yaşında falansındır bu kafada olmanın başka bir izahati yok

Sokakta istediginizi giyiyorsunuz da evde niye dikkat ediyorsunuz anlamadim,eviniz sokaktan daha mi kalabalik? Memleketiniz yol gecen hani mi?

konuya tek inanamayan benim zaar. Donsuz arkadasiniz gercekten varsa bile cani ne istiyorsa onu giymistir deyip susun bence

Her şeyin bir dozu var bence elbette insanlar istediğini giyer ama bu saçma olmuş
Sen tek görsem yapar miydi bunu acaba yoksa nişanlınla gittin diye mi yaptı o da bir soru işareti

Benzeri başıma geldi arkadaşım mini etek giyip sevgilimin işyerine gelmişti. Daha sonra yine böyle oldu .bende çok rahatsız olup ortak arkadaşımıza bundan rahatsız olduğumu ama rahatsız olduğum içinde kendime kizdigimi onunla ilgili bsey ima etmedigimi duygularımın karisikligini söylemiştim. Koşa koşa bir kavga anında gidip o arkadaşımıza bu senle ilgili bunları dediydi demiş arkadaşım bir daha yüzüme bakmamisti .en haklı iken en suçlu ben olmuştum neticede

Ben yalnizken bile oyle dolasmiyorum evde, deprem olur yangin olur o halde insan icinemi cikicaz yani. Bu arkadasini ya uyar efendi olsun ya da sen yalniz görüş

Altına camasır giymemesinin saglıksızlıgımdan cok, bile isteye kasten bıyle giyindiginin asikar oldugun dusjnuyorum.iç çamasırk giymessem yapısan bır taytla nerem ne kadar bellı olur herhalde zekam yeter bunj dusunmeye.sutyen de giymemiş cok guzel. Bazılarımız her seye kılıf buluyor.yok sen karısamazsjn, yok guvenmessen cagırma, yok cok normal giymesi falan..
Sana tek tavsıyem ıkı uc erkek arkadasına sor onlar ne dusunuyor.cevabı alırsın. Sewgılın de mesajı almıstır zaten.. gecmıs olsun.cok itici durum

Çok kıskanç durmayan, sevgililerini en basit konuslarda sıkboğaz etmemiş biri olarak yorumum: Arkadaşınız abartmış. Sutyen takmayı ben de sevmem ve evimin orada alışverişe giderken bile takmam (üstüm çok açık değilse). Ama nişanlınızın yanında yarım atlet giyebilirdi en azından. Don giymemesi zaten acayip bir vaka. Hoş değil.

Göğüsler küçük olunca mı sütyensiz duruyor bu insanlar yahu. Ben sütyenle zor zapdediyorum. Sütyensiz benimkileri düşünemiyorum
Bi de bu var tabi, meme var meme var neticede. Belki konu sahibinin arkadaşı sahanda yumurta kategorisinde, bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…