Arkadaşımın nişanlımın yanında giydiği kıyafet

Fake cikmis dk da tesir edilmis sacma geliyor artik bakiyorum eski uye mi yeni mi diye yeniyse kendimi gulmeye hazirlayip okuyorum

Fake konu
Buda bazılarının böyle fantazisi var demek olur
Hımmm sütyensiz bilmem nesiz dolaşmayın
En azından bizim ülkede

Göğüsler küçük olunca mı sütyensiz duruyor bu insanlar yahu. Ben sütyenle zor zapdediyorum. Sütyensiz benimkileri düşünemiyorum
Bende herkesin sütyensiz olmasına şaşırdım
Benim uçlar hiç uyku moduna girmediği için asla sütyensiz duramıyorum

Kıskanç biri değilim
Ama bu bence farklı yerlere çekmeye çalışıyor gibi..bir insan bu kadar aşırı derecede açık giyinemez bana göre ki bende tatile gittiğim zaman kısacık şortlar giyen bir insanımdır..deşifre etmek bana göre iğrençlikten başka bişey değildir..orasını gösterdi göğüs uçları belli oldu da başı göğe mi erdi??arkadaşınız çok anormal biri bence

Bende herkesin sütyensiz olmasına şaşırdım
Benim uçlar hiç uyku moduna girmediği için asla sütyensiz duramıyorum
Benim de mini mini olsa ben de takmam vala .

Ama ben hiç bi türlü rahat edemediğimden , sarkmasınlar bari diye sürekli takıyorum

İlk çocuğumdan sonra kemerime bağlarım artık .

Tanga gıymıs olabilir ben de bir defa gıydıgımde annem evde camasır yokmu demıstı ama aslında vardı. Sütyen olayı hos degıl, nısanlınızı tahrık etmek ıcın degıl de daha cok vurdumduymazlık ve rahatlıktan yapmıs gıbı geldı. Rahatsız olur hos bulmazdım ama arkadaslıgımı rıske atmaz sadece bu durum ıcın uyarırdım. Nısanlım neyse ama ortalıktecavuzcu dolu azcık dıkkat etsın dıye ozellıkle ya oyle gıyınılırmı kızım hadı bu sefer bız vardık basına bela alırsın der laf cakardım

Herkes ne giydiğinde tabiki özgürdür ama dediginiz gibi ic çamaşırı olmadan farkli bir erkeğin yaninda durmasi biraz dusuncesizlik olmuş. Ben kenara cekerdim soylerdim sonucta arkadasim. 10 yılı aşkın bir zamansa dostluğumuz zaten bu hukukumuz vardir. Oran buran gözüküyor boyle giyinme derdim.

bence arkadasınızın yaptığı apaçık terbiyesizlik, ve iğrenc bir sey yani

Yine de insanlara cok güvenme

benimde buna benzer bir hikayem var. yeni evlenen bir arkadasım evine çağırmıştı. pek sevmem, annemin zoruyla akraba diye mecburen gitmiştim yengemle. Yengemle yaşıtız. Arkadaşım bizi kocasından kıskandı. Ama kocasını tanımadığımız için hoş geldinden başka konuşmadık. kocasının zaten ne işi vardıysa evde. gitti şort giydi. az kalsın kocasının kucağına oturacaktı yanımızda. kocası yeğenimi sevdi diye çerçeve kırdı evde ya daha neler neler anlatsam inanmazsınız. yengemii yegenimi topladım direkt evden cıktım. Tartışmaya bile gerek yok böyle insanlarla. sessizce uzaklaşacaksın. yıllar sonra çok cahildim özür dilerim diye mesajlar attı. sorun yok dedim sadece. Şimdilerde duydum boşanmışlar o adamla başkasıyla evlenmiş felan filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…