Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

felaketten beslenen, başkalarının evlerini gözetleyen, gözetlediği yetmiyormuş gibi bir de foto, video çeken insanların olduğunu bilmek ne acı. Başkalarının hayatına karışma, müdahale etme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz anlayamıyorum. Herkesin hayatı kendini ilgilendirir, iyi ya da kötü yaşayacağı tecrübeler, ihanetler, hastalıklar, kayıplar o insanı ilgilendirir. Yazık, ne biçim insanlarız! Başkalarının hayatını merak eden, kurcayalan. Bu ülkede saçma sapan dizilerin bu kadar izlenmesine şaşırmamalı.

yuh biraz empati.. hayatınızı birleştirmeye karar verdiğiniz sevdiğiniz adam sizi ressmen gerizekalı yerine koyup başka bir kadını amiyane tabiriyle EVE ATIYOR ve arkadaşınız sandığınız kişi banane yaa deyip perdesini çekiyor size hiç bu olaydan bahsetmiyor..

bu mudur yani doğru olan?? bunu mu tercih ederdiniz?.. eşiniz için de benim gözüm görmesin de ne yaparsa yapsın mı diyorsunuz yoksa??

bu kurcalamak değildir konu sahibinin vefalı bir arkadaş olduğunu gösterir, yoksa karşı dairede soyunan adamı izlemek dikizlemek değildir bu ya da karısıyla sevişmesini kameraya almak değildir, gerçek arkadaşlık örneğidir.

felaketten beslenen, başkalarının evlerini gözetleyen, gözetlediği yetmiyormuş gibi bir de foto, video çeken insanların olduğunu bilmek ne acı. Başkalarının hayatına karışma, müdahale etme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz anlayamıyorum. Herkesin hayatı kendini ilgilendirir, iyi ya da kötü yaşayacağı tecrübeler, ihanetler, hastalıklar, kayıplar o insanı ilgilendirir. Yazık, ne biçim insanlarız! Başkalarının hayatını merak eden, kurcayalan. Bu ülkede saçma sapan dizilerin bu kadar izlenmesine şaşırmamalı.

biraz empati kurun lütfen kendinizi o kızın yerine koyun.kim aptal yerine konmak ve ayakta uyutulmak ister ki?
ayrıca toplum içinde yaşıyorsak ve arkadaşlık bağları kuruyorsak başkalarından babane gibi bir bencilliğe düşemeyiz arkadaşlık ilişkisi beraberinde sorumluluk da getirir böyle birşey alenen ortadayken göz yumulamaz.yarın öbür gün benzer bir durum sizin başınıza gelecek olsa başkaları da banane diyip geçebilir hoş bir durum mu?
kimse kimseyi zevk için gözetlemedi dün gece,ya da izleyip eğlenmek için video çekmedi sadece herşeyden habersiz bir kızı uyarma gereği duyduk.kimse sizi ilgilendirmiyorsa kimsenin kişisel konularına girip de yorum da yapmanıza gerek yok o zaman..

bu kadar mesajı okumanın zor olduğunu bilerek size hak veriyorum. yanlış anlamayı gidermek için özet geçeyim; az çok hukukum olan; evlenmek üzere olan, birlikte oturup çay içtiğim sohbet ettiğim bir kızın hayalkırıklığına tanık oldum dün gece. benim açımdan bu olayın magazinel hiçbir yanı olamaz. hayat memat meselesi ve utanç verici bir konu bu. haber vermemeyi hiç düşünmedim. görmemeyi yeğlediğim ama gördüğüm hazin ihanet olayını ne zaman-nasıl bildireceğim konusunda fikir almak için burada paylaştım.
''gördüğün şeyi haber vermem yanlıştı'' deyin. buna kulak veririm. annem de böyle düşünüyordu mesela. zaten bu kadar çok fikri almak için buradaydım. ''felaketten beslenen ve ev gözetleyen'' alakasız ithamlar olmuş.

kötü niyetli oldugunuzu düşünmüyorum. daha doğrusu buradaki kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. dün gece beklemediğim kadar destek aldım.
samimiyetle ilgilenip yardımcı oluyorlar buradaki insanlar.

hala ulaşamadım malesef. telefonu kapalı.

ailesine filan da ulaşamıyormusun?
yani ben olsam şimdiye coktan gidip bakmıştım durumuna.
sen nasıl durabiliyorsun?
yanlız o adam umarım gercekten cok içkilidir ve seni hatırlamaz
tehlikeli olabilir dikkat et...:18::18::18:

Allah korusun böyle bir olay başıma gelmesin de olaki gelecekse de umarım çevremde sizin gibi olan,sizin gibi düşünen arkadaşlarım olmaz.Salak yerine konmamın yanında bunun devam etmesine göz yuman bir arkadaşım olması çok acı olurdu benim için.

Konuyu açan arkadaşta en doğrusunu yaptı.Mahvolacak bir hayatın direkten dönmesine sebep oldunuz.İyi oldu bu o kızcağız için.

Aaaa evet yaaaa çok haklısınız hanımefendi.:42:

Keşke evlenselerdi,o erkek budalası evliyken de aldatsaydı.

Kızcağız da boşanamasaydı.

Çocukları için katlanmak zorunda kalsaydı.:6:

Özel hayata saygı bir yere kadar.

Saygının da sınırı var.

Kendinizi o kızın yerine koyun bir bakalım.:24:

ailesine filan da ulaşamıyormusun?
yani ben olsam şimdiye coktan gidip bakmıştım durumuna.
sen nasıl durabiliyorsun?
yanlız o adam umarım gercekten cok içkilidir ve seni hatırlamaz
tehlikeli olabilir dikkat et...:18::18::18:

kız komşumuz olacaktı. bu vesileyle tanıştık. bende sadece cep telefonu numarası var ve kabaca oturduğu semti biliyorum.
dünden beri arıyorum, kapalı telefonu.

Allahım ne kadar zor bır durum ya ıgrenc sadakatsız rezıl ınsan...kız kımbılır evlenecegı hatta dugunune az kaldıgı ıcın ne kdar mutluydu.Boyle bırseyle karsılasmayı hak etmıyordu hıcbır ınsan haketmez...Herıste bır hayır olduguna sımdı daha cok ınandım kız evını tutacakta karsı taraftakı komsuyla tanısıp nısanlısının ıhanetını ogrenecek yınede allahın sevgılı kuluymuskı gercek yuzunu gostermıs rabbım...Suan o kızın nasıl oldugunu ne duyguda oldugunu dusunmeye calısıyorum ve cok kotu oluyorum nerdeyse hayatımdakı ınsandan soguyacagım ya Allahından bulsun ıns...Kız ıns bır an once toparlanır ama cok zor zaman alır..

Konunun fake olduğunu düşünmüyorum .Benim eski erkek arkadaşımın ,arkadaşları sevgileri olduğu halde:30: hep başka kızlarla takılıp ,flört ediyorlardı .
Yeter artık bu olanlara göz yummayacağım anlatacağım dediğimde ,erkek arkadaşım sana düşmez deyip ,bağrıp çağrıyordu .

Allahtan ondan ve pislik arkadaşlarından kurtuldum :47:

sana dusmez esittir erkektir yapar dogaldir demektir..yani kendince de bunun normal oldugunu dusunuyor ve yeri geldiginde kendi de yapabilir bu normal faaliyeti..ben hic bir erkek gormedim ki gitte soyle diyen..var mi oyle bir tanidiginiz?

Konunun fake olduğunu düşünmüyorum .Benim eski erkek arkadaşımın ,arkadaşları sevgileri olduğu halde:30: hep başka kızlarla takılıp ,flört ediyorlardı .
Yeter artık bu olanlara göz yummayacağım anlatacağım dediğimde ,erkek arkadaşım sana düşmez deyip ,bağrıp çağrıyordu .

Allahtan ondan ve pislik arkadaşlarından kurtuldum :47:

sana dusmez esittir erkektir yapar dogaldir demektir..yani kendince de bunun normal oldugunu dusunuyor ve yeri geldiginde kendi de yapabilir bu normal faaliyeti..ben hic bir erkek gormedim ki gitte soyle diyen..var mi oyle bir tanidiginiz?

Konuyu okudum.Mesajları okuyorum okuyorum sonuç yok.Hala mı söylemediniz o bayana? Pes doğrusu o zaman niye böyle bir konu açıp yardım istiyorsunuz anlamış değilim......

Konuyu okudum.Mesajları okuyorum okuyorum sonuç yok.Hala mı söylemediniz o bayana? Pes doğrusu o zaman niye böyle bir konu açıp yardım istiyorsunuz anlamış değilim......

30lu sayfalarda bahsetti kıza haber vermiş kız gelmiş basmış nişanlısını sonra aileler gelmiş kızı hastaneye götürmüşler adamıda alıp başka yere götürmüşler..

aradım ama kapalı telefonu. ulaştığımda bildiririm mutlaka. çok korkuyorum açıkçası. şayet sağlık durumu iyi değilse o zaman suçlu hissedeceğim.

kendini suçlu hissetmemelisin

bilakis onu bir yalanın içine itmediğin için mutlu olmalısın:40:

tabii düğüne 15 gün kala böyle bir olayı sosyal baskı gibi görüp de

sineye çekmezler umarım:50::50::50:

son olarak da ulaşabildin mi kıza acaba çok merak ediyorum kızı yaa

umarım daha iyidir :18::18::18::18:

Son düzenleme:
kendini suçlu hissetmemelisin

bilakis onu bir yalanın içine itmediğin için mutlu olmalısın:40:

tabii düğüne 15 gün kala böyle bir olayı sosyal baskı gibi görüp de

sineye çekmezler umarım:50::50::50:

son olarak da ulaşabildin mi kıza acaba çok merak ediyorum kızı yaa

umarım daha iyidir :18::18::18::18:

hala bi haber yok mu :18::18::18::18::18::18::18:

hala ulaşamadım canım. umarım telefonunu henüz açmak istememiştir. numarasını falan değiştirirse ulaşmam imkansıza yakın.
yok yine ulaşırsın bir şekilde.hiç olmasa o evi boşaltmaya gelir o ya da ailesinden biri.eşyaları toplamaya illaki gelirler.ya da numarasını 118lerden birine sorgulatarak isim soyisim öğrenebilirsin.ve o isme kayıtlı başka numara olup olmadığını da öğrenebilirsin.ama zaten ben bir şekilde o kızın sana ulaşacağını düşünüyorum belki biraz zaman gerekir ama ulaşacaktır..

yok yine ulaşırsın bir şekilde.hiç olmasa o evi boşaltmaya gelir o ya da ailesinden biri.eşyaları toplamaya illaki gelirler.ya da numarasını 118lerden birine sorgulatarak isim soyisim öğrenebilirsin.ve o isme kayıtlı başka numara olup olmadığını da öğrenebilirsin.ama zaten ben bir şekilde o kızın sana ulaşacağını düşünüyorum belki biraz zaman gerekir ama ulaşacaktır..

eve gelip giden olur da denk gelir miyim bilmiyorum. o zor gibi. umarım dediğin gibi olur da ulaşır bana. ben kimseyle görüşmek istemediği için telefonu açmadığını düşünmek istiyorum. sağlık durumu müsait değilse şayet bunda benim de payım olacak. onu olayın göbeğine atan benim sonuçta.
ertesi gün söylesem böyle olmayacaktı gibi geliyor...

eve gelip giden olur da denk gelir miyim bilmiyorum. o zor gibi. umarım dediğin gibi olur da ulaşır bana. ben kimseyle görüşmek istemediği için telefonu açmadığını düşünmek istiyorum. sağlık durumu müsait değilse şayet bunda benim de payım olacak. onu olayın göbeğine atan benim sonuçta.
ertesi gün söylesem böyle olmayacaktı gibi geliyor...

evet çünkü ertesi gün söylesen inandırıcı olmayacaktı.düğününe 15 gün kalan kız ne yapar eder kandırılır erkek bu altından girer üstünden çıkar birşey uydurur inandırırdı ve kız da inanmak istediği için inanırdı.sen ara açmaya çalıştığınla kalırdın onların gözünde.iyi yada kötü ne olursa olsun o kız ya da ailesinden biri sana ulaşacaktır.kapıya not bırakmayı deneyebilirsin,ulaşamıyorum günlerdir,endişeliyim lütfen bana ulaşırsanız memnun olurum şeklinde bir not mesela

Back
X