Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

yorumları okumadım dırek konuya gore yapacagım ;

aman sakın sen karısma .bırak kım ne yapıyorsa yapsın .

sonra olan sana oluyor .elınde kanıtların olsada ınanmayan ınanmıyor .

aynı durum basıma geldı ,kanıtladım ama ınanmak ıstemeyen ınanmadı .

ıyı olur allah'tan kotu olur senden bılırler .

bırak kım ne napıyorsa yapsın sen bulasma .

Başkalarının özel hayatlarına karışmamanız gerektiğini, buna hakkınızın olmadığını anladığınız zaman bu ülkede bir şeyler değişmeye başlayacak. 2-3 gün önce tanıştığımız komşu bile hayatımıza bu denli karışabilecekse işimiz var demektir. Bu iyilik yapmak değildir. Eve getirdiği kadın tarafından bakmamışsınız hiç olaya, belki kandırıldı, nişanlı olduğunu bilmiyordu belki. Ama doğru hepiniz ahlak bekçisisiniz, hepiniz çok yüksek ahlaklısınız, tek doğru sizin doğrunuz, bu sitede sayfalarca kızlık zarımı diktirdim, adamı kandıracağım, seviştik, durumu nasıl lehime çevirebilirim yazılarının sahipleri sizler değilsiniz. Gerçekten tiksindim konulardan, bilgi almak için girdiğim siteye bak, üyeliğimi iptal edeceğim.
Keşke o adam ya da kadın burayı okuyor olsalar da, özel hayatına tecavüz ettiğiniz, sevişmesini izlediğiniz yetmiyormuş gibi bir de videoya çektiğinizi bilse ve size dava açsa, bir avukat olarak ücretsiz alırım davasını. Sırf sizin gibi insanlar kimselerin hayatına müdahale edemesinler diye. Bunun BÜYÜK BİR SUÇ olduğunun bilincinde bile değilsiniz. Ben aldatılacak olsam bile bunu 2-3 günlük komşumdan öğrenmek istemem, gecenin bir yarısı böyle biri beni arasa, kendi işine bak, evimi mi gözetliyorsun derim. Bu tam anlamıyla hastalık, başka bir şey değil.
İnsanların hayatlarına müdahale edemezsiniz, evlerini gözetleyemezsiniz, evine kimle girip çıktığı, kimin kimi aldattığı, ne yaptığı sizi ilgilendirmez. Kendi hayatlarınıza bakın, bir şeyleri düzeltmek istiyorsanız kendinizi düzeltin. Oturup magazin izleyeceğinize, bütün gün saçma sapan kadın programları yerine biraz kitap okuyun, yararlı sitelere girin, kendinizi geliştirin. Kendinize bir hayat kurun, gerçek bir hayat!! O zaman kim ne yapıyor diye heyecan aramanıza gerek kalmaz, başkalarının hayatlarını böyle mahvetmez, burnunuzu sokmazsınız. Dilerim bunların cezasını bir şekilde çekersiniz.
Şu sayfaları okudukça neden GERİ kaldığımızı bir kez daha anladım. Kendinizi geliştirmek yerine başkalarını düzeltmeye (!) çalışıyorsunuz, komiksiniz.

Peygamber Efendimiz,
bir yanlış gördüğünüzde onu önce elinizle düzeltin,
olmuyorsa dilinizle düzeltin,yani uyarın,
hiçbirini yapamıyorsanız gönlünüzle düzeltin,yani bunun için dua edin diye buyurmuştur.

sizin gibi gözlerimizi kapatıp oturamıyoruz kusurumuza bakmayın.

vay be :53::53: olaya bak, ben nasil görmemisim bu konuyu :26:

leilaq bende merak ettim simdi noldu yokmu hala bi haber kizdan. umarim barisip evlenmez :25:
sonucta bisekilde görürsün , kiz tarafindan birileri gelip ceyizi alicak. ama belkide ceyizi kirlenmistir diye onlarida istemez :25: telefonuda nisanlisi ulasamasin diye kapatmistir :5:
sana dügün davetiyesi vermismiydi, dügün salonuna bi gidip sorsan dügün iptal edilmismi acaba :26:

ben olsam videoya çekerdim. şimdi direk söylesen olmaz ki işte video bu nasıl yorumlarsa kendisi hem elinde delil olur hem de bilip bilmezden suçlamamış olursun

Ben Olsaydım, Kız Arkadaşımı Arar..
'' Canım Benim Kusura Bakma Olmadık Zamanda Aradım Ama,
Perdenizi Kapatın..
Neredeyse Tüm Mahalleye Rezil Olacaksınız.. '' Derdim..

durum karısık serefsiz herif ya ben yerinde olsam kapılarina gidip rezil ederdim onlari ve kötü olacagını bilsende o arkadasına soyle çünkü hayat konusu bu sonucta hep yanına olacagı insan

Şok geçiriyorum:53: Allahım böyle insanları ıslah etsin karşımıza çıkarmasın.böyle bişeyi bildirmek cesaret işi göz yummamışsınız helal olsun,Allah razı olsun.
kızın durumunu çok merak ettim :26:
Ve O aldatan adam olayı sizin ortaya çıkardığınızı biliyor mu? biliyorsa bi süre kendinizi kollayın böyle karaktersizlerden herşey beklenir:18::18::18::18:

bütün sayfaları okudum ve şaşırmadım nedense erkekler böle oldukça daha çokkkkk okuruz bu tarz olayları ama pffff bu nasıl iğrençliktir böle içimden de geçirmedim de dğl....arkadaşım o kadar iyi etmişsin ki...seni kutluyorum ...geçen sayfalarda biri demişti senin bu konuyu görmen tesadüf değildi die...bnce de katılıyorum....ayrıca aldatılan arkadaşının sana bir teşekkür borcu var bence...

Başkalarının özel hayatlarına karışmamanız gerektiğini, buna hakkınızın olmadığını anladığınız zaman bu ülkede bir şeyler değişmeye başlayacak. 2-3 gün önce tanıştığımız komşu bile hayatımıza bu denli karışabilecekse işimiz var demektir. Bu iyilik yapmak değildir. Eve getirdiği kadın tarafından bakmamışsınız hiç olaya, belki kandırıldı, nişanlı olduğunu bilmiyordu belki. Ama doğru hepiniz ahlak bekçisisiniz, hepiniz çok yüksek ahlaklısınız, tek doğru sizin doğrunuz, bu sitede sayfalarca kızlık zarımı diktirdim, adamı kandıracağım, seviştik, durumu nasıl lehime çevirebilirim yazılarının sahipleri sizler değilsiniz. Gerçekten tiksindim konulardan, bilgi almak için girdiğim siteye bak, üyeliğimi iptal edeceğim.
Keşke o adam ya da kadın burayı okuyor olsalar da, özel hayatına tecavüz ettiğiniz, sevişmesini izlediğiniz yetmiyormuş gibi bir de videoya çektiğinizi bilse ve size dava açsa, bir avukat olarak ücretsiz alırım davasını. Sırf sizin gibi insanlar kimselerin hayatına müdahale edemesinler diye. Bunun BÜYÜK BİR SUÇ olduğunun bilincinde bile değilsiniz. Ben aldatılacak olsam bile bunu 2-3 günlük komşumdan öğrenmek istemem, gecenin bir yarısı böyle biri beni arasa, kendi işine bak, evimi mi gözetliyorsun derim. Bu tam anlamıyla hastalık, başka bir şey değil.
İnsanların hayatlarına müdahale edemezsiniz, evlerini gözetleyemezsiniz, evine kimle girip çıktığı, kimin kimi aldattığı, ne yaptığı sizi ilgilendirmez. Kendi hayatlarınıza bakın, bir şeyleri düzeltmek istiyorsanız kendinizi düzeltin. Oturup magazin izleyeceğinize, bütün gün saçma sapan kadın programları yerine biraz kitap okuyun, yararlı sitelere girin, kendinizi geliştirin. Kendinize bir hayat kurun, gerçek bir hayat!! O zaman kim ne yapıyor diye heyecan aramanıza gerek kalmaz, başkalarının hayatlarını böyle mahvetmez, burnunuzu sokmazsınız. Dilerim bunların cezasını bir şekilde çekersiniz.
Şu sayfaları okudukça neden GERİ kaldığımızı bir kez daha anladım. Kendinizi geliştirmek yerine başkalarını düzeltmeye (!) çalışıyorsunuz, komiksiniz.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın.:20:

Back
X