Arkadaşımın nişanlısı

Bu kadar kufure hakarete ragmen nasil yaninda kalabiliyor arkadasiniz ben onu anlamadim

Evliliği boyunca küfür yiyecek kapasite varsa arkadaşınzda evlensin.. huylu huyundan vazgeçmiyor. İlerde Çocuğunun yanındada küfredecek belki .. anlattığınız kadarıyla şiddetede eğilimi var.. yol yakınken dönsün

Oraya gelip hepinizi... ne demek ya.
Arkadaşınıza değil ailesine de küfür ediyor zerre kadar saygı yok bu ilişkide.
Adam değil de kız istiyor gibi geldi evlenmeyi.
Hem para yok sap gibi kıza yüklüyor maddiyatı, hem de işine geldi mi erkek kesilip küfürü basıyor.
Ben böylelerine erkek de demem.
Yol yakınken dönsün evlenince iyi olmuor bilakis sorunlar daha da çoğalacak
Bir zaman sonra küfürle yetinmeyecek şiddete başvuracak.

Nişanlısından bir cacık olmaz, yolun başındayken kurtarsın kendisini.

Evlenip,bir de bebeği olursa ayrılması daha zor olur. Ha bile bile lades yapmak istiyorsa, o ,onun bileceği iş.

Arkadaşınız yol yakınken bu işten vazgeçsin. Nişanlılık döneminde bu kadar küfür eden biri, düğünden sonra fiziksel şiddette gösterir. Ailesi yine arkadaşınızı haksız bulacak hepsi birden üstüne gelecek bu sefer.

Bu tarz durumlarda erkek tarafı her konuyu en ince ayrıntısına kadar bilirken, kız tarafının hiçbirşeyden haberi olmamasına üzülüyorum. Babasının bu işi bozacağından emin olduğuna göre demekki arkadaşınız da yaşadıklarının normal olmadıgının farkında

Küfürden sonrasını okumadım. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir diye bir laf vardır, tam o hesap.Arkadaşınız mazoşist falan değilse yol yakınken ayrılsın.

İnsanlar birbirini daha iyi tanımak için nişanlanır e tanıdığına göre böyle öfke kontrolü olmayan birini evlenmesin tabii ki bile bile. Sevgi her zaman iyi şeyler getirmez.

Evlenince en iyi ihtimal sadece bol bol küfür yemek istiyosa devam etsin.

Bu aile arkadasinin mezarini kazicak bak burya yaziyorum.
Eger sen iyi bi arkadassan gider arkdasinin babasina bu serefsiz aileden bahsedersin. Katiyen o hataya dusemesin babasi engel olsun diye. Belki senden nefret edicek arkadasin bi kac sene. Ama sonra anlayacak degrini.

Hemen evlensin... Hala bir umut var demek ki içinde sorduğunda göre ...

Adam adam olarak değilde küfür olarak doğmuş...Koşarak uzaklaşsın...

Sakın ama sakın evlenince düzelir ben adam ederim gibi masallara da inanmasın.

Aksi takdirde buranın müdavimi olup ömür boyu fiziksel ve sözel şiddet yaşayıp gözyaşı dökecek.. Ömür boyu ağlamaktan ise 3 gün ağlasın...

evlenir onlar yinede aksi olsaydi simdiye ayrilirdi. devam ettigine gore rahatsiz olan yok bence :)

Şimdiden o lafları işittiyse evlenince vay haline kat kat artarak devam edecek o laflar ve her tartışmada adam çekinmeden ağzına geleni sayacak, sevgi herşey değil önce eşlerin birbirine saygılı olması lazım, arkadaşın arkasında bakmadan kaçıp gitsin, yok o kadar masraf ettik nişan yaptık bilmem ne demesin bir ömre bedel bu kararı..her seferinde hakarete maruz kalıp yine kovandır seviyorum deyip ezdirecekse kendi bilir..

Kendisine zerre değer vermeyen nişanlısından ve ailesinden bir an önce kurtulmalı. Her şey apaçık ortada. Bile bile evlenirse daha çok sinir krizleri geçirir.

KONUNUN başı küfür SONU küfür,
Sağlıklı bir ilişki gelmedi bana ,uzarsa üzülür gibi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…