Arkadaşımın nişanlısı

Yorumlar için teşekkürler.. arkadaşıma gösterdim.. ben de söyleyeceğimi söyledim..ama sanırım barisacak gibi ( yanının azından onu tanıdığım için sonucun bu olacağını soylebilirim) ben de çocuğun düzeleceğini düşünmüyorum gorumceden de hiç hoşlanmadım zaten. Tek teselli düğüne daha çok var o zamana kadar daha çok kriz yaşanır gibime geliyor... kimsenin hayatına çok fazla müdahil olmak istemem o yüzden söylenebilecek her şeyi söyledim dost acı söyler misali.. bir daha tekrarlanması durumunda ki tekrarlanacak o zaman bizzat tüm bunları babasına ben anlatacağım... çünkü gerçektenböyle krizleri hakedecek biri değil...

evlendikten yakin bir zaman sonra ana haber bultenlerinde goruruz bu anlattiginiz hikayedeki kahramanlari .ama bir taraf buyuk ihtimalle bicaklanip sokak ortasinda oldurulmus olur ve bu taraf erkek olmaz.

he canım he hata yapıyor ayrılmasın daha çok küfür yer yakında dayak da yer

Ayrılmalısın kesinlikle. İleride annem babam haklıymış dıyecegın evlılık olur. Yüzün olmaz dönemezsen eve onun her türlü zulumune katlanmak zorundasın.
Şuanda bir şeyler yaparsan ıkı gün ağlarsın uc gun susarsın. Sen ayrıldıktan sonra da o zaten pişman olacaktır. Ama affetme. Bak evlilik ilişki durumunda olduğun kadar basit değil. Her gün yüzyüze bakmak zorunda olduğun, aynı yatağa girdiğin kurumdur evlilik.

Pişmanlık yaşama hayatına bak.

Bu iğrenç yaratık arkadaşını ağır psikolojik şiddete maruz bırakıyor. Sen azıcık arkadaş ol da gözünü açmaya çalış arkadaşının. Nişanda böyle yapan evlendiğinde fiziksel şiddet uygular. Ayrıca o çocuk arkadaşını aldatıyordur demedi deme. AYRILSIN ACİLEN zaten atlatması uzun sürecek hemen başlasın bu sürece. Sen de bu durumları normal falan sanıyorsan sen de kendine gel derim

Arkadaşınız kendine kötülük yaptığını evlendikten hemen sonra anlayacak .Şimdiden önlemini almalı kısacası ayrılsın

Saygisini bu kadar kisa surede kaybetmis, tartismayi beceremeyen, sinirlenince kendini duzgun uslupla ifade etmek yerine sınırlı kelime dağarcığına doldurduğu küfürleri savuran bir adamla evlenmemeli.
Gozlemleerime gore kendini ifade etmeyi beceremeyen insanlar siddete eğilimli oluyor. Yol yakinken geri dönsün arkadaşın

Ben tabi ki bu durumu normal karşılamiyorum.. ben elimden geleni yaptım emin olun. Hatta şu an barıştı ve benim tepkimden korktugu için bana söylemediğini düşünüyorum. Ben gerekeni söylerim kardeşim de olsa gerisi ona kalır yetiskin bir insan sonuçta ben her türlü yanında olurum..

Buradakileri okusun lütfen. Sonra bir ömür psikolojik fiziksel şiddet görecek belki de o adam birgün ağır bir cinnet geçirip arkadaşının canını bile alabilir. Abartıyormuşum gibi düşünmesin bunun milyon tane örneği var. Aynı böyle adamlar bir ömür haraket küfür şiddet sonra bir gün haberlerde "kadın cinayeti zanlısı"
Azıcık kendine değer versin o arkadaşın böyle çok arkadaşım oldu benim de yemin ederim adamdan önce benim bir tane çakasım geliyor

Burda yazan tüm yorumları gönderdim hepsini okudu. Ben de ki rahatlık daha evlilik için zamanları olmasından geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…