ya bu sevişelim lafı kullanılır normalde de bir arkadaşın dediği gbi eskiler de çok kullanır.benim teyzem de kızına söyler gel biraz sevişelim annecim falan der yani cinsel anlamda kullanıldığını sanmıyorum... diğer olayda eşinin kötü gözle baktığını düşünmüyorum gözü takılmıştır yani şimdi benim de küçük bir oğlum olsa ve karşımda donsuz gezse ben de baksam oğlum öle gezme falan desem sapık anne mi olucam ?bence arkadaşınız ciddi anlamda paranoyak.ben o adam yerinde olsam boşardım onu kusura bakmayın. kaç senelik kocası hiç tanıyamamış mı şimdiye kadar yani şimdiye kadar göze batan bir davranışı olmuş mu?ben normal bir insan olarak o kadar sene evli kaldığım adamdan kocam dediğim insandan sadece saçma sapan bir laf ve küçük bir bakıştan asla şüphelenemem daha doğrusu aklımın ucundan bile geçmez. arkadaşınız madem böyle sapıkça birşey düşünüyor gizli kamera koysun kontrol etsin ama bişey çıkmazsa duyduğu şüphe yüzünden kendisinden utanmayacak mı evliliğine kaldığı yerden devam edebilecek mi?
tamamda kiz kiza soyleye bilir dogaldir ama bir erkegin kucuk kiza oyle soylemisi bence normaal bisey degil:S