Arkadaşımın psikolojik sorunları var..

ya bu sevişelim lafı kullanılır normalde de bir arkadaşın dediği gbi eskiler de çok kullanır.benim teyzem de kızına söyler gel biraz sevişelim annecim falan der yani cinsel anlamda kullanıldığını sanmıyorum... diğer olayda eşinin kötü gözle baktığını düşünmüyorum gözü takılmıştır yani şimdi benim de küçük bir oğlum olsa ve karşımda donsuz gezse ben de baksam oğlum öle gezme falan desem sapık anne mi olucam ?bence arkadaşınız ciddi anlamda paranoyak.ben o adam yerinde olsam boşardım onu kusura bakmayın. kaç senelik kocası hiç tanıyamamış mı şimdiye kadar yani şimdiye kadar göze batan bir davranışı olmuş mu?ben normal bir insan olarak o kadar sene evli kaldığım adamdan kocam dediğim insandan sadece saçma sapan bir laf ve küçük bir bakıştan asla şüphelenemem daha doğrusu aklımın ucundan bile geçmez. arkadaşınız madem böyle sapıkça birşey düşünüyor gizli kamera koysun kontrol etsin ama bişey çıkmazsa duyduğu şüphe yüzünden kendisinden utanmayacak mı evliliğine kaldığı yerden devam edebilecek mi?

tamamda kiz kiza soyleye bilir dogaldir ama bir erkegin kucuk kiza oyle soylemisi bence normaal bisey degil:S

Yukarıda bir arkadaş demiş ya namus konusunda aşırı baskıcı bir ortamda mı yetişti tecavüz taciz korkusuyla mı büyüdü diye bence öyle, belki de yaşadı.

Bende oğluma gel sevişelim derim öperim koklarım sarılırım ne var ki bunda, sevişmek adı üstünde sevmek sevgini göstermektir.

Ben o kocanın yerinde olsam bana bu şekilde ithamda bulunan kadını boşardım çocuğumu da elinden alırdım, böyle bir şey yokken bunu itham etmek ne demektir ya, ben şimdi o kelimeden eşimin bana bunu itham ettiğini düşündüm bir an nevrim döndü çok sinirlendim...

Biz nasıl şüpheci bir cins olduk ya, kocaları başka kadınlardan hatta öz annelerinden kıskanmak yetmedi evlatları da babalarından kıskanmaya başlamışız. Bu kadar güvensiz insanlar lütfen kimseyle evlenmesinler...

tamamda kiz kiza soyleye bilir dogaldir ama bir erkegin kucuk kiza oyle soylemisi bence normaal bisey degil:S

Siz de saçmalıyorsunuz bir erkekle küçük kız diye sınıflandırdığınız bir baba ve öz kızı. Anne kızına söyler baba kızına söyleyemez öyle mi? bende oğluma söylüyorum sapık mıyım?

Bence korkulacak bir sey yok.Bosuna paranoya yaparak evliliginiz tehlikeye atmayin.Benim kizim babasiyla yatar hep önce.allah korusun.

arkadaşlar hemen yargılamayın arkadaşı.bunu konunun içinde olan arkadaştan iyi bilemeyiz ancak fikir verebiliriz.ama asla yargılamayalım.neden derseniz lise yıllarında rehberlik öğretmeniyle sınıfça aramız çok iyiydi ve öğle molalarında yanına gider muhabbet ederdik.bi gün iki arkadaşımla öğretmenimizin yanına gittik ve muhabbetimiz esnasında kendisine sordum.-rehberlik öğretmenliği hayatınız boyunca karşılaştığınız en kötü olay neydi?öğretmenim cevap verdi.buraya 1 ay önce bir kız geldi ve öz babası tarafından tecavüze uğradığını söyledi ve aynı zamanda kızkardeşide uğramış.annelerine söylemişler ama anneleri inanmamış.bence paranoya ne kadar kötü birşeyse önyargıda öyledir.hayatta yok yok nelerini gördük.olmadımı.ama sonuç olarak arkadaşınız düşünceyle kalmasın bence hareket geçsin ama inciltici olmasın daha kaba tabirle çaktırmasın eşini denediği zaman.bu sorunun cevabı tam tamına budur.daha detaylı olarak şunu söyleyebilirim böyle şeyler günümüzde yok değil.ama bunun cevabını tahmin yoluyla hiç birimiz veremeyiz.umarım sizde sonuçları öğrendikten sonra buraya yazarsınız ne kadar zaman geçse bile.sonuçta kadın dayanışması içiresindeyiz.şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar hemen yargılamayın arkadaşı.bunu konunun içinde olan arkadaştan iyi bilemeyiz ancak fikir verebiliriz.ama asla yargılamayalım.neden derseniz lise yıllarında rehberlik öğretmeniyle sınıfça aramız çok iyiydi ve öğle molalarında yanına gider muhabbet ederdik.bi gün iki arkadaşımla öğretmenimizin yanına gittik ve muhabbetimiz esnasında kendisine sordum.-rehberlik öğretmenliği hayatınız boyunca karşılaştığınız en kötü olay neydi?öğretmenim cevap verdi.buraya 1 ay önce bir kız geldi ve öz babası tarafından tecavüze uğradığını söyledi ve aynı zamanda kızkardeşide uğramış.annelerine söylemişler ama anneleri inanmamış.bence paranoya ne kadar kötü birşeyse önyargıda öyledir.hayatta yok yok nelerini gördük.olmadımı.ama sonuç olarak arkadaşınız düşünceyle kalmasın bence hareket geçsin ama inciltici olmasın daha kaba tabirle çaktırmasın eşini denediği zaman.bu sorunun cevabı tam tamına budur.daha detaylı olarak şunu söyleyebilirim böyle şeyler günümüzde yok değil.ama bunun cevabını tahmin yoluyla hiç birimiz veremeyiz.umarım sizde sonuçları öğrendikten sonra buraya yazarsınız ne kadar zaman geçse bile.sonuçta kadın dayanışması içiresindeyiz.şimdiden teşekkürler.

Doğrudur vardır böyle şeyler. Ama birini çocuğu sevmesinden bile şüphelenip potansiyel sapık kalıbına sokmak ön yargının dik alası değil mi? Ve dikkat edin sevişmek kelimesine yoğunlaşılmış, üstelik baba kızını annesinin yanında severken söylüyor bunu yani gizli saklı bir yerde değil, sırf bu kelimeyi kullandı diye normal değil sapık olabilir diye şüphe duyuluyor.

Ve bende oğlumu severken kullanırım bu kelimeyi bu yüzden çok sinirlendim, ve iğrendim...

Ha birde konu başlığı "Arkadaşımın psikolojik sorunları var" dolayısı ile bu şüpheler yersiz geldi bana...

Son düzenleme:
cevap hakkı doğurduğumu düşünmüyorum.tatlı bir uyarı yaptım.olasılığı söyledim.çünkü konu hassas.''sevişelim''kelimesi kişiden kişiye değişir ama şimdi bunun üzerinde durulması bence tek başına yeterli değil.burda birbirini izleyen durumlar söz konusu.konu tek bir kelimeye bağlı kalmazsa yani ayrıntı yerine bir bütün görmeyle yola çıkılırsa ki bu bile kesin net fiirlerde bulunmamız konusunda yeterli değildir bence.dediğim gibi ön yargı,paranoya gibi negatif sınıflandırmalara hapis olmak yerine bu konunun cevabını konunun içinde bulunan kişi kendi deneyimleriyle verecektir.öte yandan yine derseniz ki ''sevişelim''kelimesi bana göre farklı sana göre niye öyle bence mahsuru yok.ama birde şu açıdan bakılmalı.-mesela;''al'' derim-sizde neyi alayım dersiniz.bende derim ki birşeyi al ma ben al derken kırmızıdan bahsediyorum.yani herkesin herşeye tepkisi bir olmayacağı gibi söylediği sözlerle içinden geçenlerde bir olmayacktır.mesela birisi bana göre yanlış demiş biriside doğal olarak kızmış bende diyorum ama ne alaka diye.ok.konu bu değil yani konu bir bütün olmalı.

Doğrudur vardır böyle şeyler. Ama birini çocuğu sevmesinden bile şüphelenip potansiyel sapık kalıbına sokmak ön yargının dik alası değil mi? Ve dikkat edin sevişmek kelimesine yoğunlaşılmış, üstelik baba kızını annesinin yanında severken söylüyor bunu yani gizli saklı bir yerde değil, sırf bu kelimeyi kullandı diye normal değil sapık olabilir diye şüphe duyuluyor.

Ve bende oğlumu severken kullanırım bu kelimeyi bu yüzden çok sinirlendim, ve iğrendim...

Ha birde konu başlığı "Arkadaşımın psikolojik sorunları var" dolayısı ile bu şüpheler yersiz geldi bana...

kusura bakmayin ama ülkemizde olan seyler bunlar ,baba bunu annenin uyuudugu bi zamanda söylüyor ve eklemeden gecemicem konu basliginida konu sahibi degil editör hanim artik konuya nasil yakistirdiysa öyle degistirmis!

Back
X