arkadasımın saçma konusmaları ve bana mısafırlıge gelmek ıstemesı

sevvim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
172
0
96
36
Çanakkale
kızlar nasıl anlatsam bılmıyorum bakın sımdı benım bı arkadasım var aynı yerde oturuyorduk ama o evlendı gıttı su anda baska bı sehıre ve buraya 15 gunlugune tatıle gelmıs annesıne bız bununla devamlı facede konusuyoruz benı hep kucuk dusurucu konusmalarda buluyo bana dıyokı ben senın eve kısın gelmem sobalı senın ev hasta olurum kalorıfer yaptırsana nasıl yasıyosunuz falan fılan ben su anda hamıleyım bana bugun dıyorkı yıne sen yandın seneye cocuk yurumeye baslayınca naparsın bılmem o sobalı evde hep boyle konusuyo benle evım sobalıdır ama sıkır sıkır ıkı kat mustakıl bıze aıt yepyenı bı ev 2 sene once yaptırdık su andada kalorıfer yaptırcak para yok yanı acıkcası bana bugun yazmıs yıne sana haftaya hafta ıcı bıgun oturmaya gelıcem ama kımseyı cagırma grıplı ınsanlar fılan gelır mıkrop kaparım sız olsanız kabul edermısınız naparsınız...........

sen de de ki,benim evim sobalı allah korusun üşüyüp hastalanabilirsin

işte benım yumusak yuzum bunu dıyemıyo gel buyur dedım ama o laflarda aklıma geldıkce sınır oluyorum cok kırıldım ben kımseyı kırmak ıstemem

'canım bizde mikrop fazlasıyla mevcut malum biz sobalı evde oturuyoruz tir tir titriyoruz sen yaza gel. senin bünyen kaloriferli evlere alışıktır' derdim.ne hali varsa görsün küstah şey...

Ben beni bu sekilde kucuk dusuren bir insanla coktan arayi acardim zaten, ki nerde kaldi daha misafirlige gelecekmis...
Ben olsam kabul etmem. Evine gelince de evinde gordugu herseyde seni kucuk dusurmeye calisacak gibi. Direk soylerdim istemedigimi, musait degilim derdim, o anlardi.

nie önceden kalorifermi varmış.valla en yakın zamanda kes böyle insanlarla olan muhabbetini.maddiyatçı insanlar sadece can sıkarlar.ne var benim ablamında evi sobalı iki katlı.valla biz eşimle bayılıyoruz evine.onların orayada doğalgaz gelmedi daha.napalım gitmeyelimmi.biz közde kahve için deli oluyoruz.kısmetsede 15 güne ona gidicem.benim evden sıcak olur onun ev.soba gibisimi varmış.kabul etme hastayım de.kimseyi memnun edemezsin eğer memnun değilse.valla yerinde olsam evim hala sobalı doğalgaza beklerim:)) yada hamileliğini kullan de ona zaten duygusalım dediklerine çok kırıldım mümkünse görüşmeyelim:)

cnm şahsen ben olsam kabul etmem sobalı ewde hepimiz yaşadık ayrıca kibirli insanlarında allah katında yeri yoktur sen gönlünü ferah tut boşver ben olsaydım senın yerinde alırdım karsıma dobra dobra konuşur arkadaşlıgıma son verirdim söz misali beni bilen ewime gelsin

valla arkadasim bir arkadasim vardi senin arkadasin gibi direk kestim iliskimi..bir tanesi kesinlikle asagilamiyorum ama 75 m2 evde otururdu benim ailemin apartmani vardi hala ona ragmen himm sizin eviniz soyle boyle derdi..evlendi cocuk yapti ben univ okudum ayy ben ole gereksiz seylerle ugrasmiyorum cocuk dunyanin en guzel seyi falan filan derdi sinir ederdi beni ...cok sinir olmustum ozellik dugunume davet ettim esim taktigi gerdanligi gozune soka soka gosterdim sonrada ustune dubaiye yerlestim ama cok kaisnimsitm sonrada iliskimi kestim ustune cocukta yaptim..

baska bir arkadasimda fa...ta arac kullanirken bir resim cekilmistim koydum..altina ay bakin bakin ben araba kullanabiliyorum gibi sacma sapan seyler yazmis ben ne yaptim duvarina direk evet benim imkanlarim senden fazla ise bunu bana degil allaha soracaksin hee sen cok iyisinmi biliyorsan gel sen dubaiye gel yollarda araba kullan seni konussunlar benim konuslmaya ihtiyacim yok dedim..sildim kac defa gondermis arkadaslik iptal ettim senin gibi arkadasim olacaginna hic olmasin dostum var dusmanim var seninlemi ugrasacagim..

aklın varsa kalorifer yaptırma şuan alın şu sobalı evi gidin deseler ayaklarım baldırıma değe değe giderim
sobanın yerini birşey tutmuyor yaw
arkadaşında sana mı geliyor yayılmaya mı belli değil
açıkçası bizde üşüyoruz sen yaza gel de.
ben derdim :26:

Bu da arkadaş mı şimdi? Bizim de üst komşumuzun kızı bana aynı şeyi yapıyordu. Arayı açtım. Sonra mesaj attı tabi aradı felan hiçbirine de cevap vermedim böyle insanlar sizi çekemediği için küçük düşürüyorlar. Bunu sakın unutmayın. Siz ondan daha iyi bir durumdasınız ondan bir adım öndesiniz demektir bu. Yoksa neden küçümsesin? Ondan daha iyi şartlarda olduğun için kıskanıyor ne kadar aciz insanlar hepsi benden uzak olsun

işte benım yumusak yuzum bunu dıyemıyo gel buyur dedım ama o laflarda aklıma geldıkce sınır oluyorum cok kırıldım ben kımseyı kırmak ıstemem

o seni kırıyor ama sen onu kıramıyorsun dimi bende öyleydim ama şimdi çatır çatır söylüyorum ama innan varya oh be dedim ben üzülmğyorum artık söyleyip rahatlıyorum o başlatıyo bırak o üzülsün

bızım burdada dogal gaz yok olsa zaten olurdu bızdede bende grıp oldum dıyıcem benı ararsa belkı ozaman gelmez bana sakın kımseyı cagırma grıplı ınsan fılan gelır dıyo salak ya bende 15 gunlugune gelmıs hadı kırılmasın dedım ama haklısınız benı uzen ınsanları napım

o zaman grip oldum yatıyorum de

bende kendımı ovmuyorum canım bak benımde evım 99 m2 ıkı katlı 3 senelık evlıyım herseyım sıkır sıkır sadece evım sobalı okadar esımın ısıde ıyı yanı bı sıkıntımız yok ama bu kız benım okuldan kac yıllık arkadasımboyle yapmasına cok uzuldum dedınız gıbı ılıskımı kesmek en ıyısı evıme kabul etmeyı bırak

gelmek isteynce araryınca aa canım hamile halimle çok kötüyüm grip oldum yaa de kalkamyrm filn dee..ukala birimiş ayıp yaa..sonradan görme dir kesin buu neyse.. gelememesi için bişlylr uydurun ..böylelelrin yeri olmasn hayatmzda ..

Bosver canım hıc onemseme varsın gelsın evınde de demedıgını bırakmasın sen mısafıre kapını ac Allah kotu nıyetlı ınsanları goruyor eger bunu kotu nıyetlı ve senı ıncıtmek ıcın yapıyorsaa cezasını bulur...
Sen ıyı nıyetını koru onun sevıyesıne dusme...

haha dur dur ya da domuz gribi olduk ailecek karantinaya aldılar bizim sobalı evimizi de böylece ömür boyu kurtulmuş olursun böyle gereksiz bir arkadaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…