kızlar nasıl anlatsam bılmıyorum bakın sımdı benım bı arkadasım var aynı yerde oturuyorduk ama o evlendı gıttı su anda baska bı sehıre ve buraya 15 gunlugune tatıle gelmıs annesıne bız bununla devamlı facede konusuyoruz benı hep kucuk dusurucu konusmalarda buluyo bana dıyokı ben senın eve kısın gelmem sobalı senın ev hasta olurum kalorıfer yaptırsana nasıl yasıyosunuz falan fılan ben su anda hamıleyım bana bugun dıyorkı yıne sen yandın seneye cocuk yurumeye baslayınca naparsın bılmem o sobalı evde hep boyle konusuyo benle evım sobalıdır ama sıkır sıkır ıkı kat mustakıl bıze aıt yepyenı bı ev 2 sene once yaptırdık su andada kalorıfer yaptırcak para yok yanı acıkcası bana bugun yazmıs yıne sana haftaya hafta ıcı bıgun oturmaya gelıcem ama kımseyı cagırma grıplı ınsanlar fılan gelır mıkrop kaparım sız olsanız kabul edermısınız naparsınız...........
kızlar nasıl anlatsam bılmıyorum bakın sımdı benım bı arkadasım var aynı yerde oturuyorduk ama o evlendı gıttı su anda baska bı sehıre ve buraya 15 gunlugune tatıle gelmıs annesıne bız bununla devamlı facede konusuyoruz benı hep kucuk dusurucu konusmalarda buluyo bana dıyokı ben senın eve kısın gelmem sobalı senın ev hasta olurum kalorıfer yaptırsana nasıl yasıyosunuz falan fılan ben su anda hamıleyım bana bugun dıyorkı yıne sen yandın seneye cocuk yurumeye baslayınca naparsın bılmem o sobalı evde hep boyle konusuyo benle evım sobalıdır ama sıkır sıkır ıkı kat mustakıl bıze aıt yepyenı bı ev 2 sene once yaptırdık su andada kalorıfer yaptırcak para yok yanı acıkcası bana bugun yazmıs yıne sana haftaya hafta ıcı bıgun oturmaya gelıcem ama kımseyı cagırma grıplı ınsanlar fılan gelır mıkrop kaparım sız olsanız kabul edermısınız naparsınız...........
işte benım yumusak yuzum bunu dıyemıyo gel buyur dedım ama o laflarda aklıma geldıkce sınır oluyorum cok kırıldım ben kımseyı kırmak ıstemem
işte benım yumusak yuzum bunu dıyemıyo gel buyur dedım ama o laflarda aklıma geldıkce sınır oluyorum cok kırıldım ben kımseyı kırmak ıstemem
valla arkadasim bir arkadasim vardi senin arkadasin gibi direk kestim iliskimi..bir tanesi kesinlikle asagilamiyorum ama 75 m2 evde otururdu benim ailemin apartmani vardi hala ona ragmen himm sizin eviniz soyle boyle derdi..evlendi cocuk yapti ben univ okudum ayy ben ole gereksiz seylerle ugrasmiyorum cocuk dunyanin en guzel seyi falan filan derdi sinir ederdi beni ...cok sinir olmustum ozellik dugunume davet ettim esim taktigi gerdanligi gozune soka soka gosterdim sonrada ustune dubaiye yerlestim ama cok kaisnimsitm sonrada iliskimi kestim ustune cocukta yaptim..
baska bir arkadasimda fa...ta arac kullanirken bir resim cekilmistim koydum..altina ay bakin bakin ben araba kullanabiliyorum gibi sacma sapan seyler yazmis ben ne yaptim duvarina direk evet benim imkanlarim senden fazla ise bunu bana degil allaha soracaksin hee sen cok iyisinmi biliyorsan gel sen dubaiye gel yollarda araba kullan seni konussunlar benim konuslmaya ihtiyacim yok dedim..sildim kac defa gondermis arkadaslik iptal ettim senin gibi arkadasim olacaginna hic olmasin dostum var dusmanim var seninlemi ugrasacagim..
bızım burdada dogal gaz yok olsa zaten olurdu bızdede bende grıp oldum dıyıcem benı ararsa belkı ozaman gelmez bana sakın kımseyı cagırma grıplı ınsan fılan gelır dıyo salak ya bende 15 gunlugune gelmıs hadı kırılmasın dedım ama haklısınız benı uzen ınsanları napım
haha dur dur ya da domuz gribi olduk ailecek karantinaya aldılar bizim sobalı evimizi deböylece ömür boyu kurtulmuş olursun böyle gereksiz bir arkadaştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?