arkadasımın saçma konusmaları ve bana mısafırlıge gelmek ıstemesı

sen de komiksin hem rahatsız oluyorsun hem de sürekli muhabbet halindesin bu insanla... keseceksin böyle insanla muhabbeti arkadaşım...

ya kız bundan once benle cok ıyıydı yenı evlendı bu evlenınce boyle oldu zaten ayrı sehırlerde oturuyoruz aramızda kaç saatlık yol var tatıle gelmıs arada ınterntten yazıyo bu bana ama boyle yaptıgı ıcın artık ordanda konusmıcam

hiç kafana takmana bile değmez güzelim..

arkadaşının karakterini herkes güzelce tarif etmiş bir de benim etmeme gerek yok..

kusursuz dost olmuyor ama bu yaptığı da bana yapsa açıkça söylerdim çok bozuk bir ses tonuyla

"kusura bakma rahatsızım bugünlerde malum hamileyim vs."

eğer anlayacak biri ise telafi etmeye çalışır, yok değilse zaten işim olmaz..

valla ben arkadaş konusunda titizimdir. hatasını görünce şak diye söylerim, içime atıp da kendimi üzmem,

eğer anlarsa ne ala anlamazsa zaten gerekmez kalsın..

Bir daha böyle bir konu açarsa direk söyle "sen beni küçük düşürmeyemi çalşıyorsun" diye. Gerçekten arkadaş olsa bunları böyle kafana kakar gibi söylemez. Ben olsam " bizim ev sobalı yaa senin kıymetline birşey olmasın" der geri çevirirdim, gerçi misafiri geri çevirmek olmaz ama bu kadına da başka napılır bilemedim

Vala şekerim biz kaloriferli evden mecburiyet sebebiyle sobalı eve geçtik sonra ordan da kaloriferli olan şimdi ki evimize geldik, sobanın yerini hiç birşey tutmuyor demişsin ya valla yanılıyorsun 10 sene oturduk sobalı evde temizliği bitmez isi pası bitmez kömürü bitmez bin bir türlü çile bir de kız hamileymiş nasıl yapıyordur bunları kim bilir. Annem sobalı evdeyken kışları her Allah'ın günü evi süpürüyordu ayrıca zehirlenme ihtimali de cabası. Kaloriferin yerini hiç bir şey tutmaz hem temizlik hem sağlık hem de rahatlık bakımından...

benım pek sobayla alakam yok kızalr kocam yakar kocam doldurur kovaları ama pıslıgı gercekten var ona bısey dıyemem

bizim evde kalorifer, doğalgaz yok klimayla ısınıyoruz.rahat oluyor.bacamız da çekmiyor zaten.demek öyle bir arkadaşım olsa hepten laf ederdi...

Ne kadar beyni kucuk insan var şu dünyada ..
Kalorifer ile üstünlük sağladıgını zanneden gösteriş budalası ..

Eğer bir insan sürekli karşı tarafın açığını yakalamaya çalısıyorsa o'nu çok kıskanıyor ve rakıbı olarak goruyor demektır..
Böyle insanlardan nefret ederim ve hemen uzaklastırırım yanımdan , kım olursa olsun..
Ayrıca direk açın telefonu :
Sen istersen otur evinde , bizim soba senı ısıtmaz deyın geçin..

Edit : Gözünü sevdiğiminin sobası vallahı cok ozledım, ustunde kestane pişirir portakal kabuklarını yakardık ,
bu doğalgaz denen illet malesef birişe yaramıyor ısıtmıyor ( ben cok usuyorum )

Son düzenleme:
nefret ederim böyle tiplerden .Üstünlüğü neymiş arkadaşın ağaoğlu plazadamı yaşıyor yani salak şey...Boşver canım hiç üzme kendini muhattap olma bide öyle birşey söylerse duyanda seni plazada yaşıyor sanıcak diye söyleyip ağzının payını versn

Kendini büyük gören küçük beyinli insan tipidir bu.Bendede vardı bi tane numune. muhabbeti kestim.evlenince kendini prens william karısı prenses zannetmeye başlamıştı.hiç konuşma iletişimini kes bi an önce

Kompleksli basit bir kişiliğe sahip arkadaşınız madem artık uzakta da kesin iletişimi sizin moralinizi bozmasına izin vermeyin derim.

arkadasınızın kotu nıyetınden dolayı boyle konustugunu sanmıyorum ama,patavatsız ve sımarık bırı oldugu kesın .var boyle patavatsız ınsanlar.samımıyetı asınca lafın nereye gıdecegını bılmeden sacma sacma konusabılıyorlar.benım de vardı boyle bır arkadasım.kız gercekten kotu nıyetlı bırı degıldı kalbınde kotuluk fesatlık yoktu ama,bır patavatsızlık sımarıklık vardı.herseyı pat dıye soylerdı.
mesela bırlıkte bır magazada ıken ,ben bırsey begenır gosterdıgım de agzını burnunu yamultarak bas bas bagırıp ''ayyyyy... suzancıgımmmm bu nee yaa ıgrencsıınn ayyy...gormemıs olayım bır daha'' seklınde bole patavatsızlıkları vardı .ben de acık acık uyardım ;tavırlarından hoslanmdıgımı begenmemıs olabılırsın ama bunu soylemenın bır usulu vardır dılıne bıraz sahıp cıkması gerektıgını,bu sartlar altın da arkadaslıgımızın devam edemeyecegını belırttım.daha sonra toparladı kendını .sımdı normal yanı .kalmadı boyle patavatsızlıkları .sen de soyleyebılırsın cnm.

Aman bizde doğalgaz var da noluyo"aman az yakalım,aman 2'de kalsın,acaba fatura ne kadar gelir"diye diye donacağız bu gidişle..Bi de ocak ayında da doğalgaz zammı aldı başını gitti Allah yardımcımız olsun...Bıktık artık..

O arkadaşınız da gelmek isterse grip oldum yatıyorum deyin anlasın biraz..Ne kadar patavatsız insanlar var yaa.
sobanın ısıttığı evi hangisi ısıtıyor birisi söylesin bana...

evde donuyoruz biz.sadece oturma odası küçük bi antre ve mutfak yanıyo ve bu ay 235 lira fatura geldi.doğalgaz faturalarınız nekadar geliyo bi yazıverin bacılar

bırak allah aşkına böyle misafir evime değil benim çevreme yakınıma hiç yanaşmasın, ve üstelik sobalı evin nesi varmış bizim evde sobalı ne yani anasının karnından kaloriferlemi doğmuş ben böyle insanlardan nefret ediyorum ve sonradan görme mi desem artık,patavatsızmı,dengesizmi bilemedim şimdi...bide kimseyi çağırma diyor hasbam ne malum belki o hastalık bulaştırır insanlar BEN SENİN YERİNDE OLSAYDIM CANIM BIRAK MİSAFİRLİĞE EVİME KABUL ETMEYİ YANIMA BİLE YANAŞTIRMAZDIM çünkü en nefret ettiğim insan tipi.....

canım valla hiç kafana takılıcak bir durum değil bu
beğenmeyen gelmesin bu kadar.
yerinde olsam davet etmezdim evime
bu ne terbiyesizlik canım

evde donuyoruz biz.sadece oturma odası küçük bi antre ve mutfak yanıyo ve bu ay 235 lira fatura geldi.doğalgaz faturalarınız nekadar geliyo bi yazıverin bacılar

baya fazla geliyormuş size
bizim oturma odası bizim oda genelde açıktır
ayda 80-90 civarı fatura geliyor.
hoş günün ilerleyen saatlerine doğru annem kombiyi çalıştırıyor genelde.
bunun da büyük katkısı var sanırım

Evine geldigi zaman da laf sokmalara devam edip sinirini daha cok bozacak. Ki senin durumun cok özel ve hassas.

Kompleksli bir kadın. Aman uzak tut kendini böyle tiplerden. Hem hizmet edeceksin hem de sinirlerini bozacak.

isterse geçmişte can ciğer arkadaşım olsun böyle kompleksli biriyle ilişkilerimi keserdim görüşmemeye özen gösterirdim..

Canım bence grip oldum deme..Başka bişey söyle bu defa da yok evin sobalı bak ondan grip oldun falan der..Soba gibisi var mı ya insanın kemikleri bile ısınıyo.

tam da anlattığın tip bir arkadaşım var.hayatında ne eksikse oraya odaklanıp paso vurmak ister seni.uzun zamandır görüşmemiştik.en son geldiğinde ben küçük eski bir dairede oturuyordum.demediğini bırakmamıştı.şimdi Allah binlerce şükür çok güzel kocaman bir ev aldık,sıfır da eşyalar.bu kız yarın bana gelecek.bakalım bu sefer ne bulacak çok merak ediyorum.çatır çatır çatlayacağına ve kusur bulmak için dört döneceğine eminim.
ama ben hava atar gibi bir tavır değil de sabrettik Allah da verdi tavrında olacağım.bakalım merak ediyorum napacağını.
hatta öyle bir kız ki bebeğim yokken "a sen şu sigarayı içiyordun ya o kısırlık yapıyormuş" diyen birisi sen düşün.yarın oğlumu da gözüne sokacağım.

ama ilişkini kes diyen arkadaşlara da katılmıyorum.onun sapı bunun çöpü derken bir bakıyoruz ki yapayalnız kalmışız hayatta.yalnızlıksa hayattaki en korkunç şey.kusursuz da kimse yok.ayrıca anasından babasından başka kimse insanın tam iyiliğini istemezken,kardeşler bile kıskanırken kaldı ki el mi kıskanmayacak?

bence evine davet et.ikramını güleryüzünü göster.sobalı derse sobalı ne olmuş yani.o da onun ayıbı.Allah her zaman temiz yüreklinin yanındadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…