ya kız bundan once benle cok ıyıydı yenı evlendı bu evlenınce boyle oldu zaten ayrı sehırlerde oturuyoruz aramızda kaç saatlık yol var tatıle gelmıs arada ınterntten yazıyo bu bana ama boyle yaptıgı ıcın artık ordanda konusmıcam
aklın varsa kalorifer yaptırma şuan alın şu sobalı evi gidin deseler ayaklarım baldırıma değe değe giderim
sobanın yerini birşey tutmuyor yaw
arkadaşında sana mı geliyor yayılmaya mı belli değil
açıkçası bizde üşüyoruz sen yaza gel de.
ben derdim :26:
bızım burdada dogal gaz yok olsa zaten olurdu bızdede bende grıp oldum dıyıcem benı ararsa belkı ozaman gelmez bana sakın kımseyı cagırma grıplı ınsan fılan gelır dıyo salak ya bende 15 gunlugune gelmıs hadı kırılmasın dedım ama haklısınız benı uzen ınsanları napım
Aman bizde doğalgaz var da noluyo"aman az yakalım,aman 2'de kalsın,acaba fatura ne kadar gelir"diye diye donacağız bu gidişle..Bi de ocak ayında da doğalgaz zammı aldı başını gitti Allah yardımcımız olsun...Bıktık artık..
O arkadaşınız da gelmek isterse grip oldum yatıyorum deyin anlasın biraz..Ne kadar patavatsız insanlar var yaa.
sobanın ısıttığı evi hangisi ısıtıyor birisi söylesin bana...
kızlar nasıl anlatsam bılmıyorum bakın sımdı benım bı arkadasım var aynı yerde oturuyorduk ama o evlendı gıttı su anda baska bı sehıre ve buraya 15 gunlugune tatıle gelmıs annesıne bız bununla devamlı facede konusuyoruz benı hep kucuk dusurucu konusmalarda buluyo bana dıyokı ben senın eve kısın gelmem sobalı senın ev hasta olurum kalorıfer yaptırsana nasıl yasıyosunuz falan fılan ben su anda hamıleyım bana bugun dıyorkı yıne sen yandın seneye cocuk yurumeye baslayınca naparsın bılmem o sobalı evde hep boyle konusuyo benle evım sobalıdır ama sıkır sıkır ıkı kat mustakıl bıze aıt yepyenı bı ev 2 sene once yaptırdık su andada kalorıfer yaptırcak para yok yanı acıkcası bana bugun yazmıs yıne sana haftaya hafta ıcı bıgun oturmaya gelıcem ama kımseyı cagırma grıplı ınsanlar fılan gelır mıkrop kaparım sız olsanız kabul edermısınız naparsınız...........
evde donuyoruz biz.sadece oturma odası küçük bi antre ve mutfak yanıyo ve bu ay 235 lira fatura geldi.doğalgaz faturalarınız nekadar geliyo bi yazıverin bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?