kızlar nasıl anlatsam bılmıyorum bakın sımdı benım bı arkadasım var aynı yerde oturuyorduk ama o evlendı gıttı su anda baska bı sehıre ve buraya 15 gunlugune tatıle gelmıs annesıne bız bununla devamlı facede konusuyoruz benı hep kucuk dusurucu konusmalarda buluyo bana dıyokı ben senın eve kısın gelmem sobalı senın ev hasta olurum kalorıfer yaptırsana nasıl yasıyosunuz falan fılan ben su anda hamıleyım bana bugun dıyorkı yıne sen yandın seneye cocuk yurumeye baslayınca naparsın bılmem o sobalı evde hep boyle konusuyo benle evım sobalıdır ama sıkır sıkır ıkı kat mustakıl bıze aıt yepyenı bı ev 2 sene once yaptırdık su andada kalorıfer yaptırcak para yok yanı acıkcası bana bugun yazmıs yıne sana haftaya hafta ıcı bıgun oturmaya gelıcem ama kımseyı cagırma grıplı ınsanlar fılan gelır mıkrop kaparım sız olsanız kabul edermısınız naparsınız...........
Kompleksli basit bir kişiliğe sahip arkadaşınız madem artık uzakta da kesin iletişimi sizin moralinizi bozmasına izin vermeyin derim.
sen de de ki,benim evim sobalı allah korusun üşüyüp hastalanabilirsin
valla arkadasim bir arkadasim vardi senin arkadasin gibi direk kestim iliskimi..bir tanesi kesinlikle asagilamiyorum ama 75 m2 evde otururdu benim ailemin apartmani vardi hala ona ragmen himm sizin eviniz soyle boyle derdi..evlendi cocuk yapti ben univ okudum ayy ben ole gereksiz seylerle ugrasmiyorum cocuk dunyanin en guzel seyi falan filan derdi sinir ederdi beni ...cok sinir olmustum ozellik dugunume davet ettim esim taktigi gerdanligi gozune soka soka gosterdim sonrada ustune dubaiye yerlestim ama cok kaisnimsitm sonrada iliskimi kestim ustune cocukta yaptim..
baska bir arkadasimda fa...ta arac kullanirken bir resim cekilmistim koydum..altina ay bakin bakin ben araba kullanabiliyorum gibi sacma sapan seyler yazmis ben ne yaptim duvarina direk evet benim imkanlarim senden fazla ise bunu bana degil allaha soracaksin hee sen cok iyisinmi biliyorsan gel sen dubaiye gel yollarda araba kullan seni konussunlar benim konuslmaya ihtiyacim yok dedim..sildim kac defa gondermis arkadaslik iptal ettim senin gibi arkadasim olacaginna hic olmasin dostum var dusmanim var seninlemi ugrasacagim..
bende kendımı ovmuyorum canım bak benımde evım 99 m2 ıkı katlı 3 senelık evlıyım herseyım sıkır sıkır sadece evım sobalı okadar esımın ısıde ıyı yanı bı sıkıntımız yok ama bu kız benım okuldan kac yıllık arkadasımboyle yapmasına cok uzuldum dedınız gıbı ılıskımı kesmek en ıyısı evıme kabul etmeyı bırak
'canım bizde mikrop fazlasıyla mevcut malum biz sobalı evde oturuyoruz tir tir titriyoruz sen yaza gel. senin bünyen kaloriferli evlere alışıktır' derdim.ne hali varsa görsün küstah şey...
işte benım yumusak yuzum bunu dıyemıyo gel buyur dedım ama o laflarda aklıma geldıkce sınır oluyorum cok kırıldım ben kımseyı kırmak ıstemem
evde donuyoruz biz.sadece oturma odası küçük bi antre ve mutfak yanıyo ve bu ay 235 lira fatura geldi.doğalgaz faturalarınız nekadar geliyo bi yazıverin bacılar
Canım bizim merkezi sistem, aidat la birlikte geliyor fatura. Aidat, su, doğal gaz hepsi içinde 300 küsür ödüyoruz 300 oluyor 310 oluyor 320 oluyor ama fazlası olmaz.Cayır cayır yanıyor kaloriferler ben evde askılıyla dolaşıyorum merkezi sistem ya ondan sanırım bu kadar yanması.
Yaa ne güzelmiş evde askılıyla dolaşabiliyorsun. Bizim de merkezi sistem sözde ama donuyoruz.Petekler biraz odalara göre ufak yapılmış, yetmiyor. Seneye oturmayı pek düşünmüyorum bu evde. Biz de ayda 50 TL (yazın da dahil) ısınma parası ödüyoruz. Aslında çok uygun da bir de soğuk olmasa çok iyi olacaktı.
aynısı bende de var hep mi bana dek gelirvalla arkadaşlar konu sahibi aynı beni anlatmış.. benimde aynen böyle bi arkadaşım var bekarken çok samimi idik.. gayet tevazu sahibi abdestli namazlı bi kızdı.. evlendikten sonra o kadar değişti ki. bi insan bu kadar kısa zmaanda bu kadar değişrmi yaa. hayırlı olsuna gittim evine gitmez olaydım o lüks eşyalar kaloriferli tabi birde.. evini odaları gezdirirken ki havasını bi görseydiniz. avizesini bile 100 liraya almış.. o kadar övündü ki. afedersiniz giydiği çorabına kadar gösterdi markaymış hepsi..mağazadan başka yerden almazmış.. ben gerektiğinde yaymalardan bile alıyorum ne var bunda.. fakir değilim eşim onun eşinden fazla maaş alır şükür halimize ama onun takıntısı var demekki.. benim evimde sobalı bana oturmaya geldi gelmez olaydı en ince ayrıntıya kadar incelemş. senin yatak odası takımın biraz basit benimki çok harika herkes bayılıyo sen ne diye aldın bunu falan diyo.. ama ben sessiz kalmıyorum bozuyorum hemen.ben üzüleceğime o üzülsün.. şimdi ev almış yeni havasından geçilmiyo bi görseniz.ben rabbime şükür ediyorum bende alırım istesem dört dörtlük en pahalısından. ama allah soracak bana.. atsan atılmaz satılmaz arkadaş napacaz mecbur. silmek kolay değil yılların verdiği birikim var..eskinin hatırına meraba diyoruz işte..ama inanın acıyorum ona..
cok saolun kızlar verdıgınız cevaplar ıcın bakalım benı haftaya arıcak bu kız pazartesı yada salı arar grıbım cok kotu gel ıstersen otururuz yınede dıyım bakalım mıkrop kaparım gelmem mı dıyıcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?