arkadasımın saçma konusmaları ve bana mısafırlıge gelmek ıstemesı

Benim böyle bir arkadaşım olamaz zaten....Olsaydı da anında keserdim ondan olsa olsa düşman olur anca....Ne demek yüzüm yumuşak gelme diyemem sizi resmen küçük görüyor....Bir arkadaş bunu yapar mı ya kovun gitsin sonradan görme......

söyle arkadaşına gelsin ,sobayı da inadına fazla yakma..
sen alışık değilsin böyle soba olaylarına falan.. üşüdünmü ?battaniye vereyim dersin..

densize haddini bildirmek gerek..

Son düzenleme:

etme canım sakın kabul etme!!!!hatta de ki grip oldum.....DD haketmiyor o senin arkadaşlığını ve açıkçası ev yaptırdığınız için bayağı kıskanıyor bu kişi.....soba mı kalorifer mi?kesinlikle soba daha iyi ısıtır kim ne derse desin....asıl sen de "kalorifer soba gibi ısıtır mıymış çok memnunum halimden "diye..ne ayıp ya hepimiz sobalı evlerde büyüdük...ne alaka çocuk yanacakmış başlarda elbet bakacaksın dikatli olacaksın zaten anlamaya başlayınca gitmiyorlar sobaya.....ama sen sen ol bu arkadaınla artık arayı soğut.gideceksen gitme..gelecekse doktora gideceğim gribim vs söyle..ben olsam onun gelmesini istemem...hem hamilesin hem de sana nasıl sözler sarfediyor....moral bozan insanlardan hele de hamileyken uzaklaş derim...kalorifer yaptır derse "senden bilmiyoruz yaptırmasını biz" de gitsin ister şakayla karışık de ister ciddi ...haddini bilsin!

Kompleksli basit bir kişiliğe sahip arkadaşınız madem artık uzakta da kesin iletişimi sizin moralinizi bozmasına izin vermeyin derim.

evet katılıyorum sana gerçekten de kompleksli kişiliği bozuk birisi bence de...biri vardı aynı sokaktayız hala aynı zamanlarda ev tuttuk;gelip gider"senin evin sıcak boğucu "derdi...bnim evim püfür püfür halbuki inanın küçümsediğimden değil ;evi bodrum katta benimki 3. katta...her fırsatta "senin ev sıcak yazları çekilmez benimkisi püfür püfür..."diyerek laf sokardı...bu gibi davranışları başka konnularda da başlayınca araya soğukluk koyup ayağımı kestim....lazım değil basit kişilikli insanların arkadaşlığı ya da gelip gitmesi..yalnızlık bu tip insancıkların yanında daha asaletlidir bence!

sizde tuafmışsınız acıkcası

ay inanmıyorum ya... ne kadar görgüsüz insanlar varmış.. biz sobada demlenen çayın, pişen patatesin tadı için eşimin köyüne gidiyoruz.. canım madem tavır koyamam diyorsun şimdi gelmesine müsade et ama ondan yavaş yavaş uzaklaş böylece zihnin de meşgul olmamış olur.. rabbim öyle büyüklenen insanlara hakettiğini verir sen hiç takma kafana..

kaç yıllık arkadaşım diyorsun ama kız evlenince garip hallere girip küçümsemeye başlamış seni...15-16 senelk arkadaşım ben 2 aylık hamileyken tel açtı memleketten annem babam geldi sana gelmek istiyorlar ki bu arkadaşım da memleketteydi izmite taşındı..tamam ne demek buyursunlar dedim ama nasıl hastayım bulantılar bi yandan...kalktım temizlik yaptım tüller camları hallettim sancım da var..neyse arıyorum ne zman geleceksiniz yarın gelicez ben seni arıcam yine fazla duramayız dedi..eşimin de pazarları pek yoktur nadiren pazarı olur...ona "yemeğe kalmazlar biraz oturup gidecekler hadi çayın yanına bişiler al gelince evi toparlamama yardım et diye uykudan kaldırdım..tabi o da haklı biraz söylendi kırkyılda bi pazarım var....neyse alacağını aldı geldi ..öğleni geçti ses yok....ikindi oldu eşim yorgunluktan uyuya kalmış...arıyorum ben seni arıcam diyor arkadaşım...yarım saat sonra arıyor biz sana gelcez adresini ver.."ben de arabayla yola çıkın bana doğru burası çok karışık yolda tarif edeyim adresi "dedim tamam dedi..aradan zman geçti ses yok halbuki diyorum yarım saatte gelirler eşimi deuyandırdım tekrar gelicekler ayıp olur uyuma babasıyla muhabbet edersin diye..aradan 1-2 saat geçti ses yok aradım defalarca açmıyoır eşinin telini aradım açmıyor ..nasıl canım sıkıldı anlatamam...aklıma kötü şeyler de geldi mazallah kaza mı yaptılar diye..ama yok açılmıyor teller.aradann 4 ay geçti tam o kadar kırıldım ki tel açmadım hiç sık sık görüşürken...o da aramıyor tabi yüzü yok...en sonunda geçen aradı"" ooo dedim kimler arıyo" sen nerdesin hiç aramıyor sormuyorsun..."diyor ..kontörüm yok dedim...eşimden kullanırım ya teli hep..söyledim kırgınım gelicez dedin 2 gün boyunca gelmedin..halbuki onun için de planlarımız vardı hep iptal etmiştik...üstelik defalarca da aradım açmadınız teli..insan bi haber ederdi kusura bakmayın şu sebepten gelemedik.....ama yok çok kırıldım ben dedim..laf kalabalşığı yaptı..."yakında geliriz eşimle size"buyrun dedim ama yokk inanın içim almıyor resmen dalga geçti ya...o yüzden bu sefer de ben kabul etmemeyi düşünüyorum...insnalar biraz dikkat etmeli ne kadar yakını olursa olsun karşıdaki üstelik bir de ele karışmış yani evliyse kararlırını daha dikkatli almalı karşısındaki için..o gün eşim o kadar kızdı ki "dalga mı geçiyorlar "diyerek..o nedenle hele de hamile halimle böyle yapan insanları kabul etmek istemiyorum..

Son düzenleme:
aman ya boşver gitsin ne biçim arkadaşmış o öyle.bence seni kırmak için kasıtlı olarak söylüyor. ben olsam kabul etmezdim

hayatında çalışmamız bi iğne kazanmamış,evlenincesahip olduğu maddi olanaklarıyla övünen kadın tipine çok gülerim ... özgüven olmayınca bunlarla açık mı kapatılıyo...ne biliyim kimsenin gözüne gerdanlık merdanlık sokmam yani :) işime bakarım ben çekemeyen kendini yesin dursun parmağımı oynatmam beni aşağılayarak mutlu oluyosa ben de yardımcı olurum sevinsin zavallı

Arkadaşınız tam bir koca budalasıymış. Kendi değerinin bir hiç olduğunun farkında herhalde ki evlenince statü atladım havalarına girmiş. Bu gibi kadınların benim gözümde açıklaması bu şekilde.

Âcizane tavsiyem şu olabilir, şu hayatta seçici olmak lazım. Özellikle insan ilişkilerinde. Eskiden beraber zaman geçirmişsiniz ancak şu an buluştuğunuz ortak bir noktanız yoksa, beraber takılmak keyif vermiyorsa, hele de böyle salakça davranıyorsa o insana "arkadaş" demek çok gereksiz bence. Bu insanla oturup zevkle sohbet edebilecek misiniz, bir acınızı, ya da mutluluğunuzu onunla paylaşmak size kendinizi daha iyi hissettirecek mi, yarın Allah korusun başına bir kaza falan gelse, gidip ilgileneceğiniz biri mi... Bu gibi soruların cevabı "Hayır" ise, o insan benim gözümde arkadaş değil tanıdık biridir. E bir de ruh hastası. O zaman onunla özel planlar yapmaya falan değmez, çünkü ortada karşılıklı iyi niyet yok.

'canım bizde mikrop fazlasıyla mevcut malum biz sobalı evde oturuyoruz tir tir titriyoruz sen yaza gel. senin bünyen kaloriferli evlere alışıktır' derdim.ne hali varsa görsün küstah şey...

işte benım yumusak yuzum bunu dıyemıyo gel buyur dedım ama o laflarda aklıma geldıkce sınır oluyorum cok kırıldım ben kımseyı kırmak ıstemem

arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum....kabul etme...yaptığı yanlışı anlasın..

evde donuyoruz biz.sadece oturma odası küçük bi antre ve mutfak yanıyo ve bu ay 235 lira fatura geldi.doğalgaz faturalarınız nekadar geliyo bi yazıverin bacılar

Canım bizim merkezi sistem, aidat la birlikte geliyor fatura. Aidat, su, doğal gaz hepsi içinde 300 küsür ödüyoruz 300 oluyor 310 oluyor 320 oluyor ama fazlası olmaz.Cayır cayır yanıyor kaloriferler ben evde askılıyla dolaşıyorum merkezi sistem ya ondan sanırım bu kadar yanması.

Valla canım bence bir insan böyle canını sıkıyorsa direkt çıkar hayatından. tabi sen bilirsin arkadaşlığınızın derecesini bilemem ama ben öyle yapıyorum şahsen. niye boşu boşuna onun laflarını duyup sinir olasın ki? böyle maddiyatçı insanlardan da nefret ederim. hem ona ne? bahane bul, gelmemesini sağla sonra da mesafe koyarsın çıkarırsın hayatından bence. hiç takma bile...

Yaa ne güzelmiş evde askılıyla dolaşabiliyorsun. Bizim de merkezi sistem sözde ama donuyoruz. Petekler biraz odalara göre ufak yapılmış, yetmiyor. Seneye oturmayı pek düşünmüyorum bu evde. Biz de ayda 50 TL (yazın da dahil) ısınma parası ödüyoruz. Aslında çok uygun da bir de soğuk olmasa çok iyi olacaktı.

valla arkadaşlar konu sahibi aynı beni anlatmış.. benimde aynen böyle bi arkadaşım var bekarken çok samimi idik.. gayet tevazu sahibi abdestli namazlı bi kızdı.. evlendikten sonra o kadar değişti ki. bi insan bu kadar kısa zmaanda bu kadar değişrmi yaa. hayırlı olsuna gittim evine gitmez olaydım o lüks eşyalar kaloriferli tabi birde.. evini odaları gezdirirken ki havasını bi görseydiniz. avizesini bile 100 liraya almış.. o kadar övündü ki. afedersiniz giydiği çorabına kadar gösterdi markaymış hepsi..mağazadan başka yerden almazmış.. ben gerektiğinde yaymalardan bile alıyorum ne var bunda.. fakir değilim eşim onun eşinden fazla maaş alır şükür halimize ama onun takıntısı var demekki.. benim evimde sobalı bana oturmaya geldi gelmez olaydı en ince ayrıntıya kadar incelemş. senin yatak odası takımın biraz basit benimki çok harika herkes bayılıyo sen ne diye aldın bunu falan diyo.. ama ben sessiz kalmıyorum bozuyorum hemen.ben üzüleceğime o üzülsün.. şimdi ev almış yeni havasından geçilmiyo bi görseniz.ben rabbime şükür ediyorum bende alırım istesem dört dörtlük en pahalısından. ama allah soracak bana.. atsan atılmaz satılmaz arkadaş napacaz mecbur. silmek kolay değil yılların verdiği birikim var..eskinin hatırına meraba diyoruz işte..ama inanın acıyorum ona..

cok saolun kızlar verdıgınız cevaplar ıcın bakalım benı haftaya arıcak bu kız pazartesı yada salı arar grıbım cok kotu gel ıstersen otururuz yınede dıyım bakalım mıkrop kaparım gelmem mı dıyıcek

Evet canım bizde de yaz kış değişmiyor hep aynı veriyoruz. Ama sizin neden ısınmıyor merkezi sistem diyorsun petekler çok ufak değilse ısınması lazım canım :44:

aynısı bende de var hep mi bana dek gelir
bilmiyorum..istanbulda düğünüm olacak 7 sene evvel ankarada oldu 2.düğün istanbulda sağolsun tek arkadaşım tanıdığım istanbuldaki arkadaşım diye seviniyorum gelir diye düğün boyunca yolunu gözledim..bir de geldi yanıma 3 sene sonra ilkez görüşüyoruz sarıldık hayırlı olsun nasılsın;"gelinliğin çok kötüymüş ya nerden aldın böyle başka bulamadın mı" demesin mi..nasıl moralim bozuldu anlatamam..nişanlıma da laf sokmuştu yok yakışıklı değil yok kafası yamuk..neyse evlendim evime geldi iç çamaşırlqrıma kadar kurcaladı baktı....dolaplarıma açıp çat çat baktı şok oldum...aradn 2 sene geçti oda nişanlandı aman nasıl övüyor şöyle ayakışıklı böyle yakışıklı..bir de kayınvalidesiyle aynı eve oturdu..evinde yatakodası var ona ait dolabını övüyor asansörlü çekmeceleri özel.."kocam ben yanık pişirsem de o yanık olanı yer...bak boynumda onun izi var""...yuhhh dedimmm içimden ..ben utandım o boynundaki izi gösterrken.......şimdi senelerin hatrı var... iyilikleri var diye ...fazla görüşmüyruz zaten durumlar el vermiyor görüşmek stesek de görüşemiyoruz...nefret ederim ya eşyasını sormadıkça övenlerden ya da kendini kocasını çocuğunu övenlerden..annemin bir lafı var hiç unutmam;"kocasını öven de çocuğunu öven de yarı yolda kalır "...niye kime neyi ispat derdindeler dar beyinliler anlamam...

sen giribim istersen yine de gel demiceksin bence;ben çok kötü gribim sana da mikrop bulaşır neme lazım şuan musait değilim deyip bi daha da aramıcaksın bence canım ..haketmişl çoktan.

Son düzenleme:
aman kesinlikle gelmesin moralini alt üst eder derdinle kalırsın
baktın kurtuluş yok gelsede hiç bi lafın altında kalma
istedikten sonra sen de onda kusur bulursun merak etme
saçını başını elbisesini madem o sana vuruyor sende alttan alta vur başka çaren yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…