arkadasımın saçma konusmaları ve bana mısafırlıge gelmek ıstemesı

ona bu konusmadan rahatsız oldugunu mutlaka söylemelisin , söylemezsen daha ileri bile gidebilir canın sıkılır gerek yok. madem buyur gel demişsin geldiğinde bu konudan bahset.. ve eğer böyle devam ederse onunla görüşmeyi keseceğini söyle. ne dengesiz ukala insalar var..

valla arkadaşım ben 3 sene önce eşimin işi dolayısıyla memleketine küçücük bir ilçeye geldim.
sobayı yakmasını hiç bilmezdim. burda doğalgaz yok genellikle sobalı evler.
bende öğrendim soba yakmasını. mutfakta yakıyoruz sobamızı sıcacık oluyo. kış oturmaları bi başka oluyo.
kestane yapar, fırınına patates atarız.sabah çayı orda demlenir....
ne derse desin, o onun küstahlığı. sürekli aşağılamaya çalışıpta kendini mi tatmin ediyo?
bence öyle yapan insanlar genellikle bizi kıskanan insanlardır.
böyle davranarak kendilerini az da olsa mutlu hissedyorlar galiba..

bir bahane bul kabul etme canım bende sevmem bu tip insanlarıama açık açık kimseye birşey diyemem benimde yüzüm yumuşaktır ama başka bir bahane bulup evine kabul etmeyebilirsinböyle insanlarla muhatap olmamak gerek

bu arkadasınız sızın herseyınıze bı kulp takıyorsa bnce sızı cok kıskanıyor oldugu ıcın boyle yapıyor
evınıze kabul etmeyın ve ılıskınızı yenıden gozden gecırın derım

ıııyyyyyy ne ukala insanlar var yaaaa...
gelmede denmezki şte...
bende olsam hay hay buıyur gel başımın üstünde yerin var derim...
bırak çok istiyo madem gelsin...
sende o gelince evinden ve sobandan ne kadar memnun olduğunu belli et kendisine....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…