sevgilimle, hayatımın anlamıyla arkadaşım sayesinde tanıştık.benim dostum bildiğim insan eski sevgilimi elimden almıştı. o insan benim ilk aşkımdı.. ve çıktıklarını ben tam başka bi şehire giderken yüzüme gülerek söylemişti.
klava: o zamanlar bu canımı çok yakmıştı.:gitme: 1 sene konuşmadık ve sonra barışmamız için yalvardı.:dilcikar: sonra bende son bi şans verdim ve msnde nasılsın yazdım.sevgilim olacak insan sen kimsin ben z... sevgilisi yazdı bende gıcıklığına hangisi yazdım.zemuszemus daha sonra bunla düşman gibi olduk sürekli birbirimize laf sokmalar kırıcı laflar ediyorduk.arkadaşım bunu aldatıyordu ama sevgilimin haberi yoktu.bende kız arkadaşımın geçmişte bana attığı kazıktan dolayı gerçeği ona tek tek anlattım bunlar ayrıldı.bende intikamımı almış oldum.:lepi: daha sonra sevgilimle aylarca arkadaşça konuştuk ve o zaman ki erkek arkadaşımla ilgili sorunları hep ona anlatırdım.bir gün konuşurken sevgilimin erkek arkadaşı o senden çok hoşlanıyor tam kafa dengim diyor dedi.bende gülümsedim ve sevgilime sordum o da gülümsedi.birbirimize numaralarımızı verdik ve gece sürekli mesajlaştık.aslında birşey hissetmiyordum ama ilgisi hoşuma gidiyordu.tek sorun o eski kız arkadaşımın bizi rahat bırakmamasıydı.sürekli rahatsız ediyordu. sevgilimle farklı şehirlerdeyiz ve ilk o yanıma geldiğinde taksiden indiğinde kalbim deli gibi atıyordu.:asigim: biraz gezdik ve 1 saat sonra benim acil başka şehire gitmem gerekti ve ayrıldık.:gitme: aramızdaki şehir farklılıklarından yan yana olmamızdan dolayı 1 sene beni hiç takmadı oralı olmadı.3 günde bir belki konuşurduk.sürekli buraya gelmesiyle herşey düzene girdi ve 2'inci senemizde ciddi bi ilişkiye başladık resmen.:asigim: gerçekten deli gibi aşıktım ve eski kız arkadaşım hala bizi aramaya sevgilimi aramaya devam ediyordu. :mymeka: 2 aylık bi ayrılık yaşadık ve o 2 ay boyunca çok ağladım bunalıma girdim.msnde tekrar konuşmaya başladık ama sürekli birbirimize kırıcı laflar ediyorduk.ohaoldumsmile ikimizinde sevgilisi vardı birbirimizi kıskandırmak için onlarla ilgili konuşuyorduk. bi akşam bi şans daha ver birlikte olalım tekrar artık geceleri huzur içinde uyuyalım acı çekmeyelim dedi.aylardır beklediğim an gelmişti gecelerce dua etmiştim sonunda kabul olmuştu .:sinifsinif: ve şuan 3.senemiz bitti 4.senemizdeyiz herşey o kadar güzel ki.:asigim: iyi veya kötü bütün anılarımı ilkleri onda yaşadım. 2 veya 3 ayda bir gelir sürekli konuşuruz birbirimizin herşeyinden haberimiz vardır.tabi ki küçük ayrılıklar yaşanıyor ama bu birbirimizin kıymetini daha iyi anlamamızı sağlıyor.bizim ki çok güzel bi kader iyi ki karşıma Allahım çıkardı onu... tek dileğimiz senelerce böyle birlikte mutlu olmak ve evlenmek. geleceğimizin güzel olması için herşeyi yapıyor tabi bende:1hug: Allahım sevenleri hiç ayırmasın...:asigim::asigim::1hug::1hug:a.s.