Arkadaşımın sırrı bana yük

Sizi niye rahatsız ediyor ki arkadaşınızın mevzusu. Tövbe etmiş hayat kürüyor Hemde evleniyor bence siz o arkadaşınız ile sık sık görüşmeyin unutursunuz o zaman

Eğer nişanlısı b konularda hassas, daha önce ilişki yaşamamış bir eş istiyorsa o da kendini çekip bu şeklilde yaşamalı. . Ama her haltı yiyip bakire, el değmemiş bir kız istiyorum diyorsa hiç yüzüne bakarken vicdan yapma.. hatta ohh olsun..

Allah Allah size dert olan ne anlamadım. Arkadaşınız bir şey yapmış size yanlıştır baskasina dogru.
Olayın sırtıniza yük olacak durumu yok. Yük olacak bir sırda yok.

Seni ilgilendiren bi durum değil, belki eşi de takılmış etmiş belki hastalık bile kapmış sonra iyileşmiş düzeltmiştir kendini, o kendilerinin bileceği iş. Ha ikiyüzlü bi hareket arkadaşınınki insan yaptığının arkasında durmalı ve bunlar yüzünden kabul etmeyecek bi erkeği zaten kendi istememeli.

Ama arkadaşının sırrı sana adam öldürmüşse hırsızlık yapmışsa eşini aldatıyosa falan ağır gelmeli. Adamı arkadaşından daha çok düşünecek değilsin. Ya da ortaya çıkarsa kimse sana kızamaz sen biliyo muydun niye söylemedin diye. O yüzden O düşünseydi.

erkekler adam olsaydı da kukuya göre kadın seçmeseydi vicdanınız bu konuda nasıl mesela ?
biraz adam olsalardı kimse diktirmeye para harcamazdı kadınlar böyle saklayıp çekinmezlerdi
hee bir de
ben bakirim ve bakir bir kadın istiyorum diyen erkek de çirkindir evleneceğin kadının nesine aşık oluyor bunu diyen adam ?

vicdanınız batsın

arkadasimin ozeli onundur, ben sadece bu ozeli yasarken ona destegimdir.
yillanmis dostluklarim var, beraber her hali gorduk. evlendik ve eslerimizle dahi bu ozelleri paylasmadik "biz a-b-c ile bunlari yasamistik" diye...

arkadasiniz uygun gorse idi paylasirdi, demek ki bunu bilmeyi hazmedebilecek biri degil es namzeti. vicdaninizi musterih tutun.

Abartmayin ya.
Geçmişte yapmış bitmiş.
Geçmişteki hatalar tabii ki sır olarak kalmalı.
Ancak huzur bozar anlatılırsa.
Sizin vicdanınızı sızlatacak bir şey yok ortada.
Siz nişanlısını ne kadar tanıyorsunuz ki?
Belki onun da büyük sırları vardır.
Keşke size anlatmasaymış asıl.
Nişanlısı onunla mutlu ki evleniyor.
Bundan sonra yaşayacakları önemlidir.
Geçmişi değil.

Böyle sonradan "melek" ayağına yatan insanlardan nefret ediyorum .zaten yalancının mumu hesabı hak ettiklerini geç olsada yaşıyorlar

Ben de soylemesi durust olması gorusundeyim ama bu ucuncu sahislari ilgilendirmez. Gecmis gecmistir.

dürüstçe değil etik değil ama bu gibi bir durumda gerçekleri anlatamamak sadece kadının suçu mu?
sizin durumunuzu gelince sır dediğimiz şey hayati önem taşıyorsa açıklamaktan çok açıklamamak karlıysa susun bence

Herkesin hayatı kendini ilgilendirir. Kocasını aldatsa vicdan yapman normal olabilirdi, onun haricinde düşüncen çok saçma ve seni ilgilendirmez. Ayrıca bazen bazı şeyleri bilmemek daha iyidir, geçmişi kurcalamamak lazım

Zaten bu sizin değil arkadasjnizin sırrı..onun hayati ve onu ilgilendirir..nerden biliyorsunuz belkide çocuğunda bir sırrı vardır. Siz onların mutlu olmasını dileyin isteyin bunu düşünüp dua edin gerisı sizi alakadar etmez

Insanlar ne cok seviyor buyuk konusmayi...ama kimsenin hayati kimseyi ilgilendirmez.tovbe etmis Allah tovbesini kabul etsin bi daha da yapmasin insAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…