mezun olmaya 4 ay kala çok gereksiz olur bence taşınmak.
yani öyle bi tecrübem olmadı ama çoğu gitmiş azı kalmış diyorum ben
Bana da gereksiz geldi.
Gerek yok bence, 4 ay nedir ki.
gerek yok o parayı vermek yerine her haftasonu memleketine gidip hava değişimi yapsa daha akıllıca olur.
Arada en az ayda 600 lira fark var. O parayla alışveriş yapsın gezsin tozsun daha iyi...
Kesinlikle. Zaten normalde birinci sınıftan beri bu ortamda kalan birinin aklının ucundan dahi geçmez dört ay kala başka bir yere çıkmak ama arkadaşım yurda bu sene yerleşti, daha önceden evde kalıyordu arkadaşlarıyla. Onlardan canı yanınca kyk'ya da başvuru yapmıştı, çok da sorun olmadan geldi yerleşti. Ama ortama alışamadı falan filan işte. Ben de diyorum ki dört ay kalmış artık, alışmak neyin nesi? Sen kendini bu şehirden ayrılacağına alıştır yurdu düşünmek yerine. :) Teşekkür ederim hepinize tek tek.oraya vereceğim parayla ihtiyaçlarımı karşılardım görmek istediğim yerlere hafta sonu günübirlik giderdim. çok saçma olur cidden
Neden gitmek istiyor? Sene başı olsa hadi neyse de dört ay kala ne gerek var ki?
Arkadaşım yurda bu sene yerleşti, daha önceden evde kalıyordu arkadaşlarıyla. Onlardan canı yanınca kyk'ya da başvuru yapmıştı, çok da sorun olmadan geldi yerleşti. Ama ortama alışamadı falan filan işte. Tahammül meselesi, halbuki benim yaşadığının çeyreğini bile yaşamadı.neden gitmek istediği ben anlamadım devlet yurdunu güvensiz mi buluyor ?
Büyük ihtimal ayrılacak ama yüksek lisans da yapabilirim demişti. Büyük ihtimal ayrılacak ama.Mezun olduktan sonra okuduğu şehirde mi kalacak da şimdiden ara dönemde uygun apart bulup yerleşecek? Bu düşüncenin tek mantıklı açıklaması bu olabilir. Eğer mezuniyet sonrası şehirden ayrılacaksa yurttan çıkması çok saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?