Arkadaşımın tavrı beni çileden çıkardı

Ay ben yemeği merak ettim

Bekar olduğu için rahat takılıyor
Arkadaşınız bencil ve empati yoksunu sanki

İnsanları evinize ve yemek yedirmeye bu kadar alıştırmayın benim naçizane tavsiyemdir

Cidden konu sahibi ince dusunup arkadasi seviyor diye davet ediyor ama sanki konu sahibi bu yemegi ona yapmak zorundaymiş gibi tavri var kadinin.

Şimdi gelemem şu zaman yap diye direktif veriyor bi de. Sanki konu sahibi veya evde başkalari yemeyecek o yemegi. Ben sirf şu tavri icin bile terslerdim ya da bir daha cagirmazdim o yemek icin.

O gun gelemiyorsan, bu defa gelemiyorum arkadaşim şuradayim, buradayim size afiyet olsun der gecersin yani.

İnsanları evinize ve yemek yedirmeye bu kadar alıştırmayın benim naçizane tavsiyemdir
Zaten calısıyorum ben yogunum öğretmenim kimseyi cagırmam genelde eşimin ailesi tarafından cagırılırım calıstıgım içinde bu arkadasımda zaten yapıyoruz seviyor diye onauz yemek iatwmwdim ama bu tavrından sonra asla

İnsanlar nasıl bu kadar rahatça yüz verilince astarını isteme moduna geçebiliyolar ben de hayretler içerisindeyim

Densiz. Yazmasın, sende yazma hatasını anlasın.

tabi ki haklısınız. erkek olmasından yana değil problem de arkadaşınızı çağırmışsınız sadece, her gün iftarını enesle açıyorsa bir gün açmayabilir. şehir dışına da enesle mi gidiyor yani.. gitmiyorsa demek ki her iftarı birlikte yapmıyorlardır. ben yemekli misafir zaten pek sevmem bir de düşünüp arkadaşım sevdiği için çağırıyorum tanımadığım birini getirmesini hiç istemem. kahve içmeye gelelim siz de tanışmış olursunuz vs dese sanırım çok problem olmazdı. ama biz her iftarımızı birlikte açıyoruz ona ayıp olmasın o da gelsin demesi biraz saçma olmuş. sanki maksat sadece karın doyurmak gibi.
bir de yazdığı bir geleceğim bir gelmeyeceğim de istediğim olmadığı için sana tavır yapıyorum tavrı. hala bir tamam tamam gelin beklentisi. hoş değil

Ben yemek ne yemegi bukadar olay oluyor onu merak ettim sadece
Arkadasiniz bugun yapma yarin yap diyor siz de tmm diyosunuz enterasan geldi bana.

Ev sizin keyif sizin kimin girip girmeyeceğine siz karar verirsiniz. Misafir olarak gittiğin yere misafir götürmek saçmalık zaten. Mecburiyet yoksa. Ayrıca ben olsam bende hoslanmam. Eşimde hoşlanmaz.

Böyle bir arkadaş olmasa da olur bu ne ya? Anlayışlık desen SIFIR.
Sanki yemek için seni kullanıyor gibi uşağımı varmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…