- 12 Nisan 2016
- 2.360
- 10.247
- 208
- 25
- Konu Sahibi ugurbocegi72
-
Dışarıda oturabilirler eşi de bu şekilde tanışabilir ama tanımadığı etmediği ismini namını bilmediği bir adamı niye evinde istesin? hırlı mıdır hırsız mıdır bilinmez. Konu sahibi en mantıklı olanı yapmış istememekle.Eşiniz de varmış gelse sohbet de ederdiniz. Bence ikiniz de gereksiz yükselmiş.
Kanka diyordur belki ama hisleri vardır belki. Eşiniz de arkadaşıyla tanışsa ne olurdu ki?
Gereksiz uzamış
İnsan arkadaşını da az çok tanır. Hırlı hırsızla samimi olmayacak zekada değilse neden arkadaşı olarak yanında tutsun. Bana abartılı geldi bı kocası da evdeyken irkek sokmam ben evime tavrıDışarıda oturabilirler eşi de bu şekilde tanışabilir ama tanımadığı etmediği ismini namını bilmediği bir adamı niye evinde istesin? hırlı mıdır hırsız mıdır bilinmez. Konu sahibi en mantıklı olanı yapmış istememekle.
mesele eve erkek sokma meselesi değil . Bunu özelikle belirtim bizim erkek bayan farketmez arkadaslarımız bize gelir biz gideriz öğretmenim calıstıgım okuldaki erkek bayan arkadaslarımız bize gelmistir biz gitmisizdir eşimin okulundaki arkadaslarıylada aynı sekilde ama hic tanımadıgımız birini yemek yapıp agırlamak zorunda degilim bunuda dile getirdim ve benimde eşiminde bu durumdan rahatsızlıgını dile getirdim ama arkadasım ısrarla istedi tek mesele buİnsan arkadaşını da az çok tanır. Hırlı hırsızla samimi olmayacak zekada değilse neden arkadaşı olarak yanında tutsun. Bana abartılı geldi bı kocası da evdeyken irkek sokmam ben evime tavrı
İnsan arkadaşını da az çok tanır. Hırlı hırsızla samimi olmayacak zekada değilse neden arkadaşı olarak yanında tutsun. Bana abartılı geldi bı kocası da evdeyken irkek sokmam ben evime tavrı
İnsanın evi özeldir. Namahremdir. Her kapıdan geçen flortunu alsın gelsin o zaman. Arkadasi olsa dahi öyle bişey yeltenmesi çok ayıp. Sevgilisi olsa konu sahibinin ses etmeyeceğine eminim.Eşiniz de olacak mı iftarda? Yoksa kız kıza mı yapacaktınız? Eğer eşiniz de olacaksa gelmesinde ne sakınca olacak ki. O da sizle tek kalmak istemedi belki biri olsun yanımda demiştir. Bilemedim. Sonuçta arkadaşınız da zamanla tanıdı eşinizi.
Her geçen flörtünü alsın demedim hanfendi. 2. yorumu da okursanız anlarsınız. Şahsen ben tutupda arkadaşım eşi ben iftar yapmam. Sonuçta onun eşi de bana yabancı kusura bakmasın yani. O da kendini yalnız hissetmiş olabilir dedim. Bu denli sert bir yoruma gerek yok bence. Herkesin kendi fikrini yazmaya hakkı var. Konu sahibi olmadığıma göre bana yorum yapmanız saçma!!İnsanın evi özeldir. Namahremdir. Her kapıdan geçen flortunu alsın gelsin o zaman. Arkadasi olsa dahi öyle bişey yeltenmesi çok ayıp. Sevgilisi olsa konu sahibinin ses etmeyeceğine eminim.
Tabiki de sert yazmadimmm sert bişey yazmamissiniz kiHer geçen flörtünü alsın demedim hanfendi. 2. yorumu da okursanız anlarsınız. Şahsen ben tutupda arkadaşım eşi ben iftar yapmam. Sonuçta onun eşi de bana yabancı kusura bakmasın yani. O da kendini yalnız hissetmiş olabilir dedim. Bu denli sert bir yoruma gerek yok bence. Herkesin kendi fikrini yazmaya hakkı var. Konu sahibi olmadığıma göre bana yorum yapmanız saçma.
Neden bu kadar beğenmedim almış bu konu anlamadım. Davet edildiğin yere peşinde davetli olmayan insanları sürüklemeye çalışmak çok ayıp ve görgüsüzce birşey. Üstelik o sizin üst komşunuzu çağırmanıza engel olmuş önce tamam demişsiniz, sonra kendi istediği insan gelmeyince davetinize icabet etmemeye karar vermiş. Değerinizi anlayın buradan o kadar taviz vermeyin bundan sonra
Mesele erkekten ziyade tanimadıgı biri olması. Iftarda ac oluyor insan zaten . Rahat olmak ister arkadası yabamci değil diye daha rahat davranirarkadaşa ben erkek, kadın gözüyle bakmam. Arkadaşım birini getirmek istediğinde ama o erkek gelmesin evime demeyi de saçma buluyorum sanki eve öcü geliyor gibi. Bu benim düşüncem ama siz farklı düşünüyor olabilirsiniz. Kendi evinize kimin geleceğinin kararı size aittir. Arkadaşınız bu meseleyi uzatarak hatalı davranmış.
Günceleme : o günden beri ne arkadasım bana yazdı ne ben ona yazdım .. cok yakın arkadastık boyle bir konu için bu kadar uzatması beni cok kırdı . Dogum günümü bile kutlamadı ve ben buna aşırı içelendim
Bence boşverin.Yani böyle bir arkadaşa gerekte yok.O yazsın vwya arasın siz yazarsanız ona bu saatten sonra her dediğini yaptırmak aynı şeyi kullanır durur zaten dediğim olsun isteyen biriymiş.Günceleme : o günden beri ne arkadasım bana yazdı ne ben ona yazdım .. cok yakın arkadastık boyle bir konu için bu kadar uzatması beni cok kırdı . Dogum günümü bile kutlamadı ve ben buna aşırı içelendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?