Merhabalar hayırlı Ramazan’lar herkese. İlk defa konu açıyorum yazım yanlıslarım veya telafuz hatası olursa şimdiden kusura bakmayın
Gelelim konumuza üniversiteden beri tanıştığım cok yakın bir arkadasım var karakter olarak uyuşuruz ve bana karşı cok hasastır sever sayar değer verir ama gecen haftalarda yaşadığımız bir tartısmayı anlatacam .(arkadaşım bekar ben evliyim ) Arkadasım benim yaptığım bir yemeği cok beğenir ne zaman yaparsam o yemeği müsaitsem onuda soylerim gelir birlikte yeriz bundan 2 ay once yine yapacaktım çağırdım ama sehir dısındayım bugun yapma dedi bende malzemeleri hazırladım yapacagım baska zaman yaptıgımda gelirsin dedim tamam dedi . Sonra aradan baya zaman gecti ben ramazanda bu yemegi yapacam onada sözüm var cagırayım dedim aradım ve yine şehir dışındaydı ne yapalım dedim bugun yapma yarın yap donecem yarın dedi bende tamam yarın üst komsum bir arkadasım var onada soylerim birlikte yeriz dedim . tamam dedi ve telefonu kapatık .
Neyse bir saat gecti beni aradı üst komusuna söylemesen olurmu dedi bende sasırdım sonucta tanıdıgı biri ama belkş yanlız kalmak istiyordur diye tamam olurda niye dedim bana bir arkadaşım var enes onunla gelsem olurmu dedi ramazandan beri bunlar iftirlarını hep birlikte acıyormus enese yamlız bırakmak istemiyormus enes sevgilisi falan degil buarada sadece kankası . Bende dedim ki olmaz istemedim çünkü tamımadıgım adamın evimde ne işi var ayrıca eşimde asla istemez . Tanısak arkadasımız olsa tamamda tanımadıgım adamı agırlamak istemedim oda bana ben olsam boyle yapmazdım . Cok ayıp ettin gibi sacma sapan bir tepki verdi neye ugradıgıma sasırdım ve bende biraz yükselip arkadasıma empati yaparmısın belki benim eşim tanımadığı adamın evimde olmasıdan rahatsız olacak herseyi gectim ben rahatsız olacam . Bana dedigi sey bana direk kestirip atmasaydın . Eşine sorsaydın . Dedi ama ben eşimi tanıyorum bizim bayan erkek arkadaslarımız gelir bizde gideriz ama tanımadıgımız insanı evimizde gormek istemez haklı olarak neyse . Sürtüşüp kapatık telefonu kapatırkende ben yarın gelmeyecegim dedi bende sen bilirsin dedim sonra mesaj attı yarın gelecem davetine haksızlık yapmak istemiyorum dedi . Bende sen bilirsin yazdım mesajda aynı seyleri tekrar tartısınca neyse ben gelmiyorum dedi bende tamam dedim ve çağırmadım o zamandan beridirde ne o yazdı ne ben yorumlarınızı bekliyorum hanımlar sizce ben haklımıyım